- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.701
Benzer şeyleri düşünmüştümArkadaşlar özel mesaj grubunda bulunmanın bazı şartları var, aktif olarak bu konuda yazıyor olmak gibi mesela.
Toplamda 3 mesaj yazmış birini veya burada hiç bulunmamış birini özel mesaj grubuna alamayız. Sonuçta orda fotoğraf paylaşılacak yeri gelecek.
bunları gözönünde bulundurursanız seviniriz.
Evet yaa o çok fena canımKız bana ondam verdiler işteee, demek ondan kötü geldi belki de, bi bardağa şeker gibi bir şey koymuşlardı, karıştırdım, içtim
Biz de 2019 anneleri olarak takipleşip görüşüyoruzBizde 2015 anneleri olarak instagramdan birbirimizi takip etmeye başlamıştık
Bu benim rutin kahvaltımİnşallah canm, sağlık her şeyden önemli tabi, sabah önceden poğaçalar ve simitler havada uçuşurduşimdi, tam buğday ekmeği, domates, peynir, yeşillik ve zeytin.Aslında düşününce gerçekten çok sağlıksız besleniyor muşum inşallah her şey yoluna girer
Kız paylaş ama silmeEveet olabilir mesajdaama ben bir daha burdan paylasmam ya bu nedir boyle
Kesinlikle katılıyorum sanaBenzer şeyleri düşünmüştüm
Bence hiç fotoğraf paylaşmayıp sadece izlemeye gelmek de olmaz
Ama çoğunluğun fikrine uyarım
Ben de isterimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Ya ben de günler şaştı sen bugün mü gidecektin canımValla geldim geleli hiç gitmedim. Tek bi kere gittim onda da randevular kapanmıştı muayene olma fırsatım olmadı canm. Ama bu doktor çok kalabalık oluyormus bakalım denicem şansımı
Canım bugün gidiyordum ama uyanamadımYa ben de günler şaştı sen bugün mü gidecektin canım
Mesajları san takip edemedim yazdıysan kusura bakma
A çok güzelO zaman son sanat çalışmamı begenilerinize sunmak isterim
Hadi yaa randevu almış mıydın pekiCanım bugün gidiyordum ama uyanamadım
Bennn dee 3 mesajdan fazla yazmışımdırArkadaşlar özel mesaj grubunda bulunmanın bazı şartları var, aktif olarak bu konuda yazıyor olmak gibi mesela.
Toplamda 3 mesaj yazmış birini veya burada hiç bulunmamış birini özel mesaj grubuna alamayız. Sonuçta orda fotoğraf paylaşılacak yeri gelecek.
bunları gözönünde bulundurursanız seviniriz.
Çıktı ya çok şükür, bi skntı yokmuş, senin?Evet yaa o çok fena canım
Gazoz gibi olan çok daha iyi
Çıktı mı sonuçların
Çok şükür canım bende de sıkıntı yokÇıktı ya çok şükür, bi skntı yokmuş, senin?
Bu özel mesaj grubu nedir kızlar? Nasıl oluyor, yine kk üzerinden mi?Çok şükür canım bende de sıkıntı yok
Böyle devam etsin inşallah
Beraber ilerlemek en iyisi canım çoğu arkadaşım böyle yapıyor emin ol, bende Bi süre özele gittim ama içime sinmeyince bıraktım devlete devam ediyorumAmiiin amiiin hepimizin hakkında en iyisi olsun insallah canım bilmiyorum ki kararsızım zaten. Ama devletteki doktorla ve kendi doktorumla beraber ilerlemek istiyorum. Doğum zamanı gelip çattığında devlete gidecek olursam eğer doktora yabancı olmak istemiyorum. 15 hafta kalmış doğuma geçer mi ki sağlıklı sıhatli insallah
Evet, özel mesajlarda grup.Bu özel mesaj grubu nedir kızlar? Nasıl oluyor, yine kk üzerinden mi?
Ay bende istiyorum bakayım birCanım mop proyu 3000 e almıştım ben Ağustos ayında. şu an 2900. İlk kez bu kadar düşük fiyat gördüm benSenemisback de düşünüyordu robot süpürge
Evet Kk üzerindenBu özel mesaj grubu nedir kızlar? Nasıl oluyor, yine kk üzerinden mi?
Ben bilmiyordum böyle birşey olduğunu canım, iyi olur bencede.Evet, özel mesajlarda grup.