- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.721
Bende aynıyım ya, birden midem bulanıyor gibi oluyor, o ekşi acı tat ağzıma geldiği için, göbüşler büyüdü tabii, napcaz biz son ayMide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyoriki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Lohusa terliklerinizi Bi numara büyük alıın deriiim, daha erken sankim ya kuzu, bol su iç hareketi arttır tuzu azalt kuzum yoksa o şiş çok rahatsız eder seniBenim büyüdü bilebi terliğim var ayağıma oluyor ama Nası oluyor sıkıyor baya
Bende aynıyım ya, birden midem bulanıyor gibi oluyor, o ekşi acı tat ağzıma geldiği için, göbüşler büyüdü tabii, napcaz biz son ay
Valla yorulduğumda özellikle daha çok hissediyorum aynen hareket işini arttırmam lazmLohusa terliklerinizi Bi numara büyük alıın deriiim, daha erken sankim ya kuzu, bol su iç hareketi arttır tuzu azalt kuzum yoksa o şiş çok rahatsız eder seni
Hormonlardan diyorlar kuzum Bende de durduk yere oluyor can sıkıcıİki gündür diş etim çok kanıyor. Sizce ne yapmalıyım benzer durum yaşayan var mı?
Ayy gelecek inşallah canımBir daha ki doktora gittigimde ilaci sorucam bende canim ya belki arada icerimo gunler gelsin de raziyimm
Bende aynıyım ya, birden midem bulanıyor gibi oluyor, o ekşi acı tat ağzıma geldiği için, göbüşler büyüdü tabii, napcaz biz son ay
Kızlar eğildiğimde aynı durum bende de oluyor.Bir daha ki doktora gittigimde ilaci sorucam bende canim ya belki arada icerimo gunler gelsin de raziyimm
Canım merhaba, ben 2019 haziranda doğum yaptım, mersin şehir hastanesinde. Ayağa kalkabiliyorsun tabiki, hatta odada duş var ebeler duş almamı söylemişti bana 2 kere sancı artsın diye duş bile aldım. Nts bağlanıyor kısa aralıklarla o zaman yataktasın mecburen ama sonra kalkıp istediğin gibi hareket edebilirsin birsürü doğumu kolaylaştırıcı hareket yapmıştım ben ( bebiş aşağı inmedi suni ile deniyordum normal doğum yapamadım) ebeler çok iyiydi beni teşvik ediyorlardı sürekli duş almamı hareket etmemi onlar söylemişti. Zaten şehir hastaneleri benim tecrübem açısından çok temiz ve 5 yıldızlı konfor taşıyor. Ben çok memnun kalmıştım inşallah 2. Bebişte orada doğacak. Refakatçi olarak şuan pandemi den dolayı nasıl olur bilemiyorum tabi kuzu, ama annem yanımdaydı ve ziyaret saatleri vardı, belki sadece babaların belli saatlerde girip çıkmasıyla kısıtlanmış olabilir. Ama zaten 2 gün kalıyorsun max. Bence şehir hastanesiSelam hanımlar nasılsınız? Kafam çok karışık sizlerden fikir almaya ihtiyacım var. Konya şehir hastanesinde gebelik takibim devam ediyor. Doktorumdan memnunum ancak pandemiden dolayı olsa gerek bir türlü randevu bulamıyorum. Hep gecikmeli gidiyorum. 22+3deyim hala ayrıntılı ultrason olmadım. Doğum için de devlet hastanesinde nasıl oluyor yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşım da yok bu konuda. Yani pandemi dolayısıyla zaten kimse giremiyor yanına ama özellerde doğum sonrası en azından 1 kişiyi yanına alabiliyorlarmış. Devlette hiç kimse gelemiyormuş. Baba bile biraz görüp çıkmak zorunda kalıyormuş. Bu beni biraz düşündürüyor açıkçası. Ayrıca Devlette sancı esnasında ne ayağa kalkmana ne de kolaylaştırıcı hareketler yapmana izin veriyorlarmış. Bu da bana pek uymadı. Özeller ise pahalı ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Devlet hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış tanıdığı olan varsa benimle de bildiklerini paylaşabilir mi?
Az naz yapacağımKızlar eğildiğimde aynı durum bende de oluyor.
akşam botları giyerken midem ağzımdan çıkacak zannettim
Göbüşler büyüdü artık eşlerin ayakkabı giydirme zamanı geldi galiba
Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Ben ilk gebelikte yanımda şunla geziyordumAz naz yapacağımhiç eşim giydirmedi ayakkabımı desem giydirirde gerek olmadı hiç.
Kızlar eğildiğimde aynı durum bende de oluyor.
akşam botları giyerken midem ağzımdan çıkacak zannettim
Göbüşler büyüdü artık eşlerin ayakkabı giydirme zamanı geldi galiba
BitmiyorduuuuYatak, çorapları, beresi bırde havlu ve küvet kaldı dicem hala çok var bıtıremedım
Ben ilk gebelikte yanımda şunla geziyordum
Eşim giydiriyordu ama hep adamın elini eziyordum fil ayaklarımla
Buralar o kadar ısınmaz da spor ayakkabıyla idare etmiştim son haftalarda.Aboo, napalım yaa çocuklarını taşıyoruz, yaz bebişi olması avantaj kuzu terlik sandalet rahat oluyor son zaman
İki numara mı arttı kuzuBuralar o kadar ısınmaz da spor ayakkabıyla idare etmiştim son haftalarda.
normalde 37 giyiyorum ama doğuma yakın ve sonrasında bir süre 39 giymiştim
Ayakkabıya çözüm var en azından kerata kurtarıyor. Ben ileride çorabı nasıl giyeceğimi düşünüyorumBen ilk gebelikte yanımda şunla geziyordum
Eşim giydiriyordu ama hep adamın elini eziyordum fil ayaklarımla
Bu altı ayakkabılık üstü puf olan minderli ayakkabılıklardan alabilirsin onlar iş görüyor bayaBenim ki giydirmeyebilirkapinin onune bir oturak koymayi dusunuyorum