- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.681
Yatak, çorapları, beresi bırde havlu ve küvet kaldı dicem hala çok var bıtıremedım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OluuuurÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
BeeeenÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Lütfen benide ekleÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Özel mesajların açık mı?Beeeen
Hiç fikrim yok şimdi bi bakıyorumÖzel mesajların açık mı?
Kapalıymış, şimdi açtımÖzel mesajların açık mı?
Bende olmak isterim canım.Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Canım ben de genelde akşamları yiyemiyorum pek bişey, öğlen yersem hele akşama hiç yiyemiyorum.Kızlar ben acayip şişiyor um akşamları.. Doğru dürüst hiç bişey yiyemiyorum bu beni üzüyor.. Benim gibi iştahsızlık yaşayan akşamları yemek yiyemeyen var mı
Akşamları Bi tabak yemek zor yiyorum bebeğim etkilenir diye endişeleniyorumCanım ben de genelde akşamları yiyemiyorum pek bişey, öğlen yersem hele akşama hiç yiyemiyorum.
Ben de yiyorum ama öyle çok iştahlı bi şekilde değil..Akşamları Bi tabak yemek zor yiyorum bebeğim etkilenir diye endişeleniyorum
İnşallah Bi sıkıntı olmaz ikimiz içinde.. Genelde herkesin iştahı artmış kilo almamak için çabalıyor bende aksine yememekten zayıflıcam korkusu var..Ben de yiyorum ama öyle çok iştahlı bi şekilde değil..
Canım ben bugün kahvaltıyı çok geç yaptım. Akşam yemeği yemedim onun yerine bi kase yoğurt yedim. Çok rahatsız oluyorum yemek yediğim zamanlardaKızlar ben acayip şişiyor um akşamları.. Doğru dürüst hiç bişey yiyemiyorum bu beni üzüyor.. Benim gibi iştahsızlık yaşayan akşamları yemek yiyemeyen var mı
Canım ben de az yiyorum ama şişiyorum bildiğin çok rahatsız ediyor. Yemesem yemem yani bu ara böyle olduKızlar ben acayip şişiyor um akşamları.. Doğru dürüst hiç bişey yiyemiyorum bu beni üzüyor.. Benim gibi iştahsızlık yaşayan akşamları yemek yiyemeyen var mı
Hıçkırık olmalı.Kızlar benim bebek ritmik bir hareket yapıyor hıçkırık mı yoksa aynı noktaya mı vuruyor ben pek anlamıyorum.
Ben varımÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu