2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyor🤔 iki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Bende aynıyım ya, birden midem bulanıyor gibi oluyor, o ekşi acı tat ağzıma geldiği için, göbüşler büyüdü tabii, napcaz biz son ay 😅

Bir daha ki doktora gittigimde ilaci sorucam bende canim ya belki arada icerim 😁 o gunler gelsin de raziyimm 🥰
Ayy gelecek inşallah canım 🤩🥰 bende var gaviscon ama içemiyorum ya onun tadı bana çok kötü geliyor, ama herhalde çok mecbur kalırsam içerim🙈

Bende aynıyım ya, birden midem bulanıyor gibi oluyor, o ekşi acı tat ağzıma geldiği için, göbüşler büyüdü tabii, napcaz biz son ay 😅

Bir daha ki doktora gittigimde ilaci sorucam bende canim ya belki arada icerim 😁 o gunler gelsin de raziyimm 🥰
Kızlar eğildiğimde aynı durum bende de oluyor.
akşam botları giyerken midem ağzımdan çıkacak zannettim 😅
Göbüşler büyüdü artık eşlerin ayakkabı giydirme zamanı geldi galiba 😂

Selam hanımlar nasılsınız? Kafam çok karışık sizlerden fikir almaya ihtiyacım var. Konya şehir hastanesinde gebelik takibim devam ediyor. Doktorumdan memnunum ancak pandemiden dolayı olsa gerek bir türlü randevu bulamıyorum. Hep gecikmeli gidiyorum. 22+3deyim hala ayrıntılı ultrason olmadım. Doğum için de devlet hastanesinde nasıl oluyor yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşım da yok bu konuda. Yani pandemi dolayısıyla zaten kimse giremiyor yanına ama özellerde doğum sonrası en azından 1 kişiyi yanına alabiliyorlarmış. Devlette hiç kimse gelemiyormuş. Baba bile biraz görüp çıkmak zorunda kalıyormuş. Bu beni biraz düşündürüyor açıkçası. Ayrıca Devlette sancı esnasında ne ayağa kalkmana ne de kolaylaştırıcı hareketler yapmana izin veriyorlarmış. Bu da bana pek uymadı. Özeller ise pahalı ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Devlet hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış tanıdığı olan varsa benimle de bildiklerini paylaşabilir mi?
Canım merhaba, ben 2019 haziranda doğum yaptım, mersin şehir hastanesinde. Ayağa kalkabiliyorsun tabiki, hatta odada duş var ebeler duş almamı söylemişti bana 2 kere sancı artsın diye duş bile aldım. Nts bağlanıyor kısa aralıklarla o zaman yataktasın mecburen ama sonra kalkıp istediğin gibi hareket edebilirsin birsürü doğumu kolaylaştırıcı hareket yapmıştım ben ( bebiş aşağı inmedi suni ile deniyordum normal doğum yapamadım) ebeler çok iyiydi beni teşvik ediyorlardı sürekli duş almamı hareket etmemi onlar söylemişti. Zaten şehir hastaneleri benim tecrübem açısından çok temiz ve 5 yıldızlı konfor taşıyor. Ben çok memnun kalmıştım inşallah 2. Bebişte orada doğacak. Refakatçi olarak şuan pandemi den dolayı nasıl olur bilemiyorum tabi kuzu, ama annem yanımdaydı ve ziyaret saatleri vardı, belki sadece babaların belli saatlerde girip çıkmasıyla kısıtlanmış olabilir. Ama zaten 2 gün kalıyorsun max. Bence şehir hastanesi 👍

Kızlar eğildiğimde aynı durum bende de oluyor.
akşam botları giyerken midem ağzımdan çıkacak zannettim 😅
Göbüşler büyüdü artık eşlerin ayakkabı giydirme zamanı geldi galiba 😂
Az naz yapacağım 😂 hiç eşim giydirmedi ayakkabımı desem giydirirde gerek olmadı hiç.

Az naz yapacağım 😂 hiç eşim giydirmedi ayakkabımı desem giydirirde gerek olmadı hiç.
Ben ilk gebelikte yanımda şunla geziyordum 😂😂
Eşim giydiriyordu ama hep adamın elini eziyordum fil ayaklarımla 😂

Eklentiler

• EE7557F1-4475-443C-96AA-00AAC9D847F1.jpeg
    EE7557F1-4475-443C-96AA-00AAC9D847F1.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 54
🙈 Aboo, napalım yaa çocuklarını taşıyoruz, yaz bebişi olması avantaj kuzu terlik sandalet rahat oluyor son zaman
Buralar o kadar ısınmaz da spor ayakkabıyla idare etmiştim son haftalarda.
normalde 37 giyiyorum ama doğuma yakın ve sonrasında bir süre 39 giymiştim 🙈

Buralar o kadar ısınmaz da spor ayakkabıyla idare etmiştim son haftalarda.
normalde 37 giyiyorum ama doğuma yakın ve sonrasında bir süre 39 giymiştim 🙈
İki numara mı arttı kuzu 😬 benimde öyle oldu. 38 im zaten 40 oldum. Doğum terliğini de 39 aldım 😅 kabul edemiyorum herhalde. Spor da rahat oluyor kuzum. Ben bir sandalet patlatmıştım 😂

Bende bebiş eşyaları var kızımdan ötürü o yüzden almam gereken neredeyse birşey yok diyebilirim bebek için, hepsi yeni yeni duruyor, bir kaç çıtçıtlı aldım o kadar.
Bugün kendi ihtiyaçlarımı aldım bende kızlar kafamda dönüp duranları
2 pijama biri kruvaze rahat emzirmek için
Biri önden düğmeli( L aldım)
Peluş bir sabahlık aldım hastanede (pembeee🥰) giymek için (ben çok üşüyorum)
Terlik aldım bi numara büyük
çoğunu hallettim gibi çünkü zaten emzirme sütyeni vs var hep,
Hasta bezi, kalın çorap, abur cubur, kahve, süt arttırdı çay, bardak vs kaldı, onlarda nasıl olsa hallolur

X