2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana hala etkili korkuyorum bir şey mi oldu bebeğe diye
Benim dün gece yine bulanmaya başlamıştı, ilacı içtikten 4-5 saat sonra hemen yattım sabah da iyi kalktım hala bulantım tok, birşey olduğunu sanmıyorum gebelikte yoğun kullanılan bi ilaç anladığım kadarıyla ve doktor önermezdi zararlı bulsa.

Yok canım kalp atışı duymadım henüz carsamba randevum var mide bulantısı beni öldürdü günlük hiç bir işimi yapamıyorum sürekli yerde sürünüyorum acı çekiyorum sizde de böyle mi ya
ben de o kadar yoğun bir şey yok, sadece karnım acıktığında hafif bi bulantı oluyor.
rosecum valla baya merak ettirdin. neyse ki iyiymişsin. benim pantolonlar zorluyor. şişkinligim var çunku. kiloyu bilmiyorum doktorda tartılırım şimdi
ya açıkçası biraz da bilerek girmedim, çünkü ister istemez insan kendi gebeliğiyle burdaki gebelikleri kıyaslıyor.
biraz bu durumu aşmak için girmedim ve çok iyi geldi.

benim de şişkinliğim oluyor ama kıyafetlerimde bi farklılık yok.

doktorum beni hiç tartmadı daha, kendim takip ediyorum. biraz yol ödemi ve kabızlıktan dolayı tartı 1 kg fazla çıktı dün sabah.

bugün bi beslenme uzmanıyla çalışmaya başlıyorum. inşallah fazla kilo almadan geçiririm gebelik sürecini.

Kızlar yarın öğlene burda olcak eşim inşallah yarın gidicez doktora 7+1 olcam yarın duyarız insallah kalp atışını dimiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…