2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ahahah 11de randvum bugun. kalbim çıkcak zaten.
Kontrole gitmeyen bi sen bi ben vardık sen de gittiğine göre tek ben kaldım
Seninle sat aynı, ben daha imza da oluşturmadım senden takip ediyorum

Ben de normalde bu hafta randevu alacaktım ama randevular dolmuş, haftaya kaldı diyordum ki baktım onlar da dolmuş 29 Eylül’e aldım 9+2 de ilk kontrole gitmiş olacağım ya çok mu geç kalmış olurum

Kızlar nasılsınız
Ben çok istesem de maalesef takip edemiyorum valla aklım kalıyor kıskanıyorum sohbetlerinizi
Kızımda hiç kaçırmazdım okumadığım cevaplamadığım mesaj kalmazdı ama şimdi alıntı yapıyorum öylece kalıyor cevap veremiyorum.
Ben yazamasam da beni unutmayın

16 aylık kızım bu aralar memeye iyice düştü sürekli ağzında olsun istiyor, diş mi gelecek yoksa başka bir sebebi mi var anlamadım, özellikle gece beni emzik yaptı resmen, göğüs uçlarım sızlıyor artık

Valla canım keşke ben de bekleyebilsem ama çok sabırsızım ablam hep 9.haftada giderdi her şeyi de görürdü

Merhaba hanımlar. Cuma kalp için gittşm herşey yolundaydı. Dün geceden kramp gibi giren ağrılarım var bugünde adet olcam gibi sancı kasık ve bel ağrısı endişeleniyorum bugün dr a gitmeyi düşünüyorum tekrar ultrason girsem sorun olmaz değil mi.

Valla canım keşke ben de bekleyebilsem ama çok sabırsızım ablam hep 9.haftada giderdi her şeyi de görürdü ☺
Biliyor musun aslında ben inanılmaz sabırsız biriyim ama iki gebelikte de nasıl olduysa sabırla bekleyebildim
İlkinde de hemen gitmemiştim 8 haftalıkken gitmiştim, bunda da biraz şartlardan dolayı böyle oldu.
Pandemiden dolayı çok sık gitmeyeyim biraz bekleyim dedim ama randevuları kaçırdım hep.
Şehir hastanesinde randevu bulurum ama orası da pandemi hastanesi olduğu için gitmek istemiyorum, bulunduğumuz ilçede de doktor izne çıkmış sanırım randevu açılmıyor, ben de yakın başka bir ilçeden randevu aldım bakalım.
İlk tahlillerimi devlette yaptırıp özel muayenehaneye gidicem o yüzden beklemiş oldum.

Canım doktorum bana bu tarz ağrıların normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi ve bildiğim kadarıyla ultrason muayenesinin bebeğe zararı yok

Beni kendi doktorum 7/1 de çağırdı. Bu yarın gideceğim perinatolog; ona da kendi doktoruma paralel başlayacağım.
Bişey danışcm neden perinatolog? Benimde kayıplarım var hatırlarsanız gittiğim dr doç kadın hastalıkları ve infertilite aslında. Perinatolog gerekiyor mu acaba

Hanımlar selam. 5+1. gğndeyim be dünden beri ara aa baş dönmesi yaşıyorum ve bir süre geçmiyor. Sizden de yaşayan var mı bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…