2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

inşalahh :))

Sat 12 Ağustos yaş 22 tahmini doğum tarihi.19.05
İlk bebek kilo 58 KirazHanim

hoşbuldum hemşerim inşalah herkesin güzel haberlerini duyarız...

Yaş 25 kilo 55 sat 6 Ağustos. İlk bebek

Oh ne iyi etmişsinnn bende bulantı yok çok şükür doktora da ya yarın ya da çarşamba gidicem insallahhhh sende durumlar nasıl bebeğim
Süper bulantı olmaması
benim de öyle çok rahatsız eden bi sorunum yok, arada bir bulantı oluyor gibi oluyor ama dikkat ettim aç kalınca bulanıyor.
kalp atışları için de bu hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.

Günaydın kızlaaaar. Doktordan çıktım şimdi her şey yolunda kese güzel yere tutunmuş dedi. Embriyo da göründü. Karından baktı. Zaten kendi doktoruma gideceğim 10 gün sonra kalp atışını onunla görürüm inşallah darısı diğer arkadaşların başına

Aynen benimde aç kaldığım zaman oluyor canım göğüslerde hassasiyet var o da normal artık yani hadi hayırlı haberler alırız insallahhhh

Hadi gözün Aydın canımmmm

bugun snein de vardı canım. cok sevindim. darısı bize

Ben alayım o zaman ya iki üç tane rahat, bu arada siz ne zaman gideceksiniz? Bizim son adet tarihlerimiz aynı, gidin bence artık, cinsiyetini öğreneceksiniz nerdeyse

Benim çalışma ortamıma gayet uygun aslında tayt, ikisinden de alayım, dursun, giyebilirsem giyerim ama bebiş sıkışıyor mu diye düşünmekten dert bağladım

Yaaa, iyi olmana çok sevindim, doğru tatile gidecektin sen, hoşgeldin

Şöyle bi tatil yaptım geldim

sizlerde ne var ne yok? bulantılar belirtiler ne alemde? kalp atışları duydunuz mu?
Yok canım kalp atışı duymadım henüz carsamba randevum var mide bulantısı beni öldürdü günlük hiç bir işimi yapamıyorum sürekli yerde sürünüyorum acı çekiyorum sizde de böyle mi ya

Hadi gözün Aydın darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…