- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.281
Benden bir gün öndesin. Elbette kalp atışını görürsünüz. Ben de gideceğim yarın.Kızlar yarın öğlene burda olcak eşim inşallah yarın gidicez doktora 7+1 olcam yarın duyarız insallah kalp atışını dimiiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden bir gün öndesin. Elbette kalp atışını görürsünüz. Ben de gideceğim yarın.Kızlar yarın öğlene burda olcak eşim inşallah yarın gidicez doktora 7+1 olcam yarın duyarız insallah kalp atışını dimiiiiiii![]()
YaaaBen 5+2 de görmüştüm dr dün gelseydin göremezdik demişti o kadar minikti yani![]()
Ay kızlar ben cuma gitmesem mi o zaman?6+4 olacam kalp atışı için erken mi yaaBenden bir gün öndesin. Elbette kalp atışını görürsünüz. Ben de gideceğim yarın.
İnsallah canım duyarız beraberrrrrrBenden bir gün öndesin. Elbette kalp atışını görürsünüz. Ben de gideceğim yarın.
Genelde kalp atışı için 7. Hafta diyorlar bebeğim erken bence vajinal belki duyabilirAy kızlar ben cuma gitmesem mi o zaman?6+4 olacam kalp atışı için erken mi yaa
Kontrole gitmeyen bi sen bi ben vardık sen de gittiğine göre tek ben kaldımahahah11de randvum bugun. kalbim çıkcak zaten.
Valla canım keşke ben de bekleyebilsem ama çok sabırsızım ablam hep 9.haftada giderdi her şeyi de görürdüKontrole gitmeyen bi sen bi ben vardık sen de gittiğine göre tek ben kaldım
Seninle sat aynı, ben daha imza da oluşturmadım senden takip ediyorum
Ben de normalde bu hafta randevu alacaktım ama randevular dolmuş, haftaya kaldı diyordum ki baktım onlar da dolmuş29 Eylül’e aldım 9+2 de ilk kontrole gitmiş olacağım ya çok mu geç kalmış olurum
![]()
Karından istiyorum canım doktorumla görüşeyim ertele derse ertelicem mecburGenelde kalp atışı için 7. Hafta diyorlar bebeğim erken bence vajinal belki duyabilir
Beni kendi doktorum 7/1 de çağırdı. Bu yarın gideceğim perinatolog; ona da kendi doktoruma paralel başlayacağım.Ay kızlar ben cuma gitmesem mi o zaman?6+4 olacam kalp atışı için erken mi yaa
Biliyor musun aslında ben inanılmaz sabırsız biriyim ama iki gebelikte de nasıl olduysa sabırla bekleyebildimValla canım keşke ben de bekleyebilsem ama çok sabırsızım ablam hep 9.haftada giderdi her şeyi de görürdü ☺
Canım doktorum bana bu tarz ağrıların normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi ve bildiğim kadarıyla ultrason muayenesinin bebeğe zararı yokMerhaba hanımlar. Cuma kalp için gittşm herşey yolundaydı. Dün geceden kramp gibi giren ağrılarım var bugünde adet olcam gibi sancı kasık ve bel ağrısı endişeleniyorum bugün dr a gitmeyi düşünüyorum tekrar ultrason girsem sorun olmaz değil mi.
Bişey danışcm neden perinatolog? Benimde kayıplarım var hatırlarsanız gittiğim dr doç kadın hastalıkları ve infertilite aslında. Perinatolog gerekiyor mu acabaBeni kendi doktorum 7/1 de çağırdı. Bu yarın gideceğim perinatolog; ona da kendi doktoruma paralel başlayacağım.
2 kayıp yaşadım korkuyorum çok.Canım doktorum bana bu tarz ağrıların normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi ve bildiğim kadarıyla ultrason muayenesinin bebeğe zararı yok
O halde git canım için rahat etsin her şey yolundadır merak etme2 kayıp yaşadım korkuyorum çok.Bulantı içinde yazar bişeyler belki içim rahat etsin die giderim belki
BeeennnnnHanımlar selam. 5+1. gğndeyim be dünden beri ara aa baş dönmesi yaşıyorum ve bir süre geçmiyor. Sizden de yaşayan var mı bu durumu?