- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.230
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.761
Ben kesinHer hafta bır gün göbek Show yapalım bence kım daha çok önde göbekle geziyor değişiklik olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kesinHer hafta bır gün göbek Show yapalım bence kım daha çok önde göbekle geziyor değişiklik olur
Güzel ürün kuzu tabi biraz da maddi imkanla alakalı, güzel günlerde kullansın minnoşun annesi anne karnındaki ses olmasıda çok iyi bunu bilmiyordumNormal müzikle birlikte Anne karnındaki ses de var. Ve gazlı bebekler için titreşim ayarı var
Kasılma olsa bütün karnın gerilir canım tekmedir o birden geliyor ya şaşırmamak elde değilÇok şaşkın oluyorum bazen şaşırıyorum acaba tekme miydi kasılma mı diye ama karında sertlik olmadığı sürece kasılma diyemeyiz herhalde dimi
9 kilo olması da çok iyi canım yani bebiş içinde durursa 6. Aydan sonra 14. 15. Aya kadar bile kullanılabilir. Aynen satarsın nolcakOtomatik sallanan modeller biraz pahalı ben de indirimde 350 lira daha ucuza aldım. Belki daha da düşer. 9 kg a kadar kullanılıyor. Olmadı ikinci el satarım diye düşünüyorum
Evet tabi bebek hareketlenince durmayadabilir evet canım ikinci çocukta da kullanılır veya yakınıma veririm her türlü değerlendirilir9 kilo olması da çok iyi canım yani bebiş içinde durursa 6. Aydan sonra 14. 15. Aya kadar bile kullanılabilir. Aynen satarsın nolcak
Çok takip edemiyorum burayı son 3 gündürde bacak ağrısı çekiyorum. Gittiğim perinatolog detaylı için gittim bugün bir cinsti soramadım ds bişey. Diğer 2 arkadaşlarda güzel haberler ile gelir inş.Evet inşallah sanırım 3 kışıyız yarın gidecekler olarak detaylıya
Bende de oluyor hele alta vuruncaAz önce bir tekme yemişim neye uğradığımı şaşırdım. O neydi öyle korktum resmen, biri beni içeriden dövdü
Yatıştıralım mı ben öndeyim o resim bı hafta önce falandı şimdi baktım aynada oha ne ara şiştim bu kadar diye bakakaldımBen kesin
Geçmiş olsun canım ben soru yağmuruna tutucam parasıyla bakacakÇok takip edemiyorum burayı son 3 gündürde bacak ağrısı çekiyorum. Gittiğim perinatolog detaylı için gittim bugün bir cinsti soramadım ds bişey. Diğer 2 arkadaşlarda güzel haberler ile gelir inş.
O zaman 20. Haftaya hosgeldin fotosuHer hafta bır gün göbek Show yapalım bence kım daha çok önde göbekle geziyor değişiklik olur
Masallah benımki kadar yarın cekeyim bende şimdiden göremıyorum bı yerlerimiO zaman 20. Haftaya hosgeldin fotosu
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınBencede normal değil kuzum insallah bebeğime bisy olmaz
Kuzum işe gittm bugün aşırı bel ve kasık ağrım oldu rapor almistm diye gitmiyodm iki aydır snra tansiyonum düştü eve erken geldim dinleniyorum şuan doktorum da başından Savdi rapor al o zmn dedi ben ağrım var diyorm o rapor al diyo
Bazı doktorlar detaylı için bilgisine tecrübesine güvendiği doktorlara yönlendiriyor risk almamak için. Trip atmaz tabi ama onun da tatmin olması için belki önemlidir.Kontrole gittigim doktorun yönlendirdiğine gitmezsem trip yemekten çekiniyorum biraz da o yüzden ikiyi düşündüm
Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum, tahıllı ekmek ve bir dilim. Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, tatlı olarak da ya tereyağ bal ya da tahin pekmez yiyorum.Sanırım ekmek hamur işini tamamen bitirsem iyi olacak yoksa ben de 30 kg ile bitiricem
Güzel şarkı severimKızlaaar günaydınnnn Serdar Ortaç dansöz şarkısını söyleye söyleye uyandım güzel bi gün olcak
lilibeth bu arada ev tipi ana kucağını da daha bugün kurabildik. Benim aldığım joie sansa modelde alt ve üst iki parça olarak ayrılıyor ve iki şekilde kullanım sağlıyor demiştim. Üst kısmının taşıması çok kolay. Ama alt kısmı biraz ağır. Yine de bir odadan diğer odaya taşınabilir