2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Normal müzikle birlikte Anne karnındaki ses de var. Ve gazlı bebekler için titreşim ayarı var 😊
Güzel ürün kuzu tabi biraz da maddi imkanla alakalı, güzel günlerde kullansın minnoşun annesi 🥰💖 anne karnındaki ses olmasıda çok iyi bunu bilmiyordum

Otomatik sallanan modeller biraz pahalı ben de indirimde 350 lira daha ucuza aldım. Belki daha da düşer. 9 kg a kadar kullanılıyor. Olmadı ikinci el satarım diye düşünüyorum 😊
9 kilo olması da çok iyi canım yani bebiş içinde durursa 6. Aydan sonra 14. 15. Aya kadar bile kullanılabilir. Aynen satarsın nolcak👍

9 kilo olması da çok iyi canım yani bebiş içinde durursa 6. Aydan sonra 14. 15. Aya kadar bile kullanılabilir. Aynen satarsın nolcak👍
Evet tabi bebek hareketlenince durmayadabilir 😊 evet canım ikinci çocukta da kullanılır veya yakınıma veririm her türlü değerlendirilir

Çok takip edemiyorum burayı son 3 gündürde bacak ağrısı çekiyorum. Gittiğim perinatolog detaylı için gittim bugün bir cinsti soramadım ds bişey. Diğer 2 arkadaşlarda güzel haberler ile gelir inş.
Geçmiş olsun canım ben soru yağmuruna tutucam parasıyla bakacak 😁

Hıçkırıkla tekmeyi ayırt edebılıyorum (tekme kol ayırt edemiyorum suan ) hıçkırıkta bütünüyle oynuyor tekmede tek bı yer bugün esımde farkettimtam nefes verirken hıçkırdı karnım dışarı ıceri oldu anlık görmüş tesadüf gördüm diyor tam karnım inerken hopladıgını 😁😁

Eklentiler

• IMG_20210104_130656.jpg
    IMG_20210104_130656.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 84
Bencede normal değil kuzum insallah bebeğime bisy olmaz ☹️

Kuzum işe gittm bugün aşırı bel ve kasık ağrım oldu rapor almistm diye gitmiyodm iki aydır snra tansiyonum düştü eve erken geldim dinleniyorum şuan doktorum da başından Savdi rapor al o zmn dedi ben ağrım var diyorm o rapor al diyo ☹️
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Uzun zamandır evdeydin ya acaba işte oturur pozisyonda olmak mı rahatsız etti
Kıyafetin dar mıydı, evde hep rahat giyiniyoruz ya dışarda kıyafetler de sıkınca ağrı sancı olabiliyor.

Kontrole gittigim doktorun yönlendirdiğine gitmezsem trip yemekten çekiniyorum biraz da😄 o yüzden ikiyi düşündüm
Bazı doktorlar detaylı için bilgisine tecrübesine güvendiği doktorlara yönlendiriyor risk almamak için. Trip atmaz tabi ama onun da tatmin olması için belki önemlidir.

Ben takiplerime devlet hastanesine gidiyorum, detaylı için özel muayenehanesi olan bir doktordan randevu almıştım. Doktor bana şehir hastanesindeki perinataloğa veya üniversite hastanesindeki bir hocayı söyledi, onlardan birine gidersen benim için ikna edici olur dedi.
Söylediği hoca da çok iyi, ilk gebeliğimde baştan sona ona gitmiştim.

Tabi ben ne yaptım, üniversite hastanesinde radyolog, şehir hastanesinde perinatolog, özel muayenehaneye de gittim 😂
Doktor detaylıya gittin mi dedi, üç farklı yere gittim dedim doktor da güldü, ne yaptın kız gezesin mi tuttu dedi 😂
Merkeze gitmişken hepsine gideyim dedim.
Ama özele gitmemin tek nedeni, bebeği hem daha uzun süre gösteriyor hem de renkli bakıp iki tane de renkli fotoğraf veriyor. Tabi bir de özel olunca daha rahat oluyor insan, her şeyi soruyorum eşim de giriyor.

Sanırım ekmek hamur işini tamamen bitirsem iyi olacak yoksa ben de 30 kg ile bitiricem 🤣
Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum, tahıllı ekmek ve bir dilim. Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, tatlı olarak da ya tereyağ bal ya da tahin pekmez yiyorum.
Öğlen genelde çorba içiyoruz.
Akşam da yemek yanında bulgur pilavı.
Paketli gıda, hamurişi, ekmek, makarna vs yemediğim halde şu an +8 kilodayım 😫
Sanırım benden daha fazla alan yok.
Son bir ay inanılmaz hızlı kilo aldım ve karnım bir anda kocaman oldu

lilibeth lilibeth bu arada ev tipi ana kucağını da daha bugün kurabildik. Benim aldığım joie sansa modelde alt ve üst iki parça olarak ayrılıyor ve iki şekilde kullanım sağlıyor demiştim. Üst kısmının taşıması çok kolay. Ama alt kısmı biraz ağır. Yine de bir odadan diğer odaya taşınabilir

teşekkürler canım, evden çıkmaya cesaret edebilirsem bir arabaya bir de buna bakacağım :)
valla listeme aldım, eğer bu karantina ve COVID böyle devam eder ve ben de evden çalışıyor olursam bence ihtiyaç olur çocuğu oyalayacak bir şeylere...

Gunaydin 🌸
Ben dun oyle yorulmusum ki cok uzun sure ayakta kaldim sanirim ayaklarimin tabanlari ve sirt agrisindan uyuyamadim 😔
Daha simdiden boyleysek nasil olcak bilmiyorum saat 5 de uyandim salonda uyuyim biraz dedim, sirt ustu de yatamiyorum korkumdan belimi salonun yastiklarina dayadim ama cok zormus boyle ya. Bir de varis cikcak diye iyice korkmaya basladim artik bu kadar ayakta kalmicam insan sonradan anliyor

X