- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.061
İnşallah seversin canımAynen cnm banada fazla geldi sonradan bakalim yarn yeni doktor gorusmem var umarim severim ve artik onlandevam ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah seversin canımAynen cnm banada fazla geldi sonradan bakalim yarn yeni doktor gorusmem var umarim severim ve artik onlandevam ederim
Tamam kuzum ben karışmış gibi oldum ama senin karstın tabiYok bende orda doğum yapmıcam canım hastaneyi biliyorum o kadar ücret ödicek extra bişeyi yok
Yaş belli Bi yaşfan sonra zaten artık daha kapalı msyoları seçiyorsun dediğin gibi zayıf da olsak göbek azcık da olsa kalıyor ve daha fit oluyor sun mayo daBen plajda hep ayni kisileri komsulari goruyorum ya birbirimizi inceliyoruz bence o yuzden gobegimi icime ceke ceke iskeleye kadar yururdum eskiden mayo baya iyi oldu baya guzel gosteriyor vucudu
Günaydın herkeseBu arada göbeğinde çizgi çıkan var mı? Bende hala bir şey yok, ezine peyniri gibi bembeyaz duruyor.
Delirtiyor sana cevap yazıcaktım beceremedim, benim göbek deliği altındaki çizgi bikini bölgesine kadar belirginleşti cnm. Çatlak vs. yok inşallah olmaz da hiçbirimizdeGünaydın herkese
Benimde aynı o şekil. Her iki günde bir sürüyorum incia kremi bazen 3 bile oluyor yani çok sallamaıyprum şuanDelirtiyor sana cevap yazıcaktım beceremedim, benim göbek deliği altındaki çizgi bikini bölgesine kadar belirginleşti cnm. Çatlak vs. yok inşallah olmaz da hiçbirimizde
Aynen bende şaşkınım meme uçalrınaBenim pembis olan goguslerim acik kahverengiye dondu ve uclari buyudu inanilmaz sekilde. Sok oluyoruz yani nasil boyle bir sey olabilir diye hic ucu da yoktu bebek nasil emer ki bunlari diyordum tuylenmede karnimda hafif var gobegimin ustunde onlara dokunmuyorum, gobegimin altini aliyordum zaten eskiden de
Bende hamilelikten çok korkan biriydim 5 yıl erteledim o yüzdenHem de nasıl ben 3 ay sürekli yaşadım ve günün her saati bulanıyordu. O kadar kötüydü ki hamile kaldığıma üzülüyordum artık bambaşka bir şey. Kusmaktan kasıklarım ağrırdı, hem ağlayıp hem kusuyordum hiç geçmeyecek gibi ama 4. Ay sonunda tamamen kesildi. Düşmanım bile yaşasın istemem ben 10 kilo almaya bile razıyım o günleri yaşamıyım yeter ki
Aşkolsun ne karışması burda fikir öneri alıyoruz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz.Tamam kuzum ben karışmış gibi oldum ama senin karstın tabi
Bende günde 1 tane yiyorum tok tutuyor. Midem yanarkende iyi geliyordu.Ben o happy mom da okudum kesedeki suyu arttiriyor diye havuc suyu iciyorlarmis. Ben suyunu sikamam da her gun 1 2 yiyorum valla aciktikca tavsan gibi kemiriyorum biraz tutuyor
Ben Arçelik kullanıyorum canım çok da memnunumGünaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyorum ama çok fazla dahil olamıyorum
Sizden konuyla alakası olmayan bir tavsiye isteyeceğim ankastre fırın alacağım.Hızlı ve güzel pişiren bir model arıyorum ne tavsiye edersiniz hangi markaları kullanıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim
Yaş belli Bi yaşfan sonra zaten artık daha kapalı msyoları seçiyorsun dediğin gibi zayıf da olsak göbek azcık da olsa kalıyor ve daha fit oluyor sun mayo da