2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben plajda hep ayni kisileri komsulari goruyorum ya birbirimizi inceliyoruz bence😁 o yuzden gobegimi icime ceke ceke iskeleye kadar yururdum eskiden😁 mayo baya iyi oldu baya guzel gosteriyor vucudu😁
Yaş belli Bi yaşfan sonra zaten artık daha kapalı msyoları seçiyorsun dediğin gibi zayıf da olsak göbek azcık da olsa kalıyor ve daha fit oluyor sun mayo da

Su lavabo olayından çok sıkıldım sanırım büyüdükçe sıkıştırıyor tam yapamıyorum tekrar tekrar gidiyorum WC ye az bısey olsa bıle kurtulamadım hala son aylarda böyle olacak diyorlar sanırım ben hiç WC den çıkamayacağım 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar 🙋😉umarım herkes iyidir okuyorum ama çok fazla dahil olamıyorum
Sizden konuyla alakası olmayan bir tavsiye isteyeceğim ankastre fırın alacağım.Hızlı ve güzel pişiren bir model arıyorum ne tavsiye edersiniz hangi markaları kullanıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim 🤗

Benim pembis olan goguslerim acik kahverengiye dondu ve uclari buyudu inanilmaz sekilde. Sok oluyoruz yani nasil boyle bir sey olabilir diye hic ucu da yoktu bebek nasil emer ki bunlari diyordum😁 tuylenmede karnimda hafif var gobegimin ustunde onlara dokunmuyorum, gobegimin altini aliyordum zaten eskiden de
Aynen bende şaşkınım meme uçalrına

Hem de nasıl ben 3 ay sürekli yaşadım ve günün her saati bulanıyordu. O kadar kötüydü ki hamile kaldığıma üzülüyordum artık bambaşka bir şey. Kusmaktan kasıklarım ağrırdı, hem ağlayıp hem kusuyordum hiç geçmeyecek gibi ama 4. Ay sonunda tamamen kesildi. Düşmanım bile yaşasın istemem ben 10 kilo almaya bile razıyım o günleri yaşamıyım yeter ki 🤭
Bende hamilelikten çok korkan biriydim 5 yıl erteledim o yüzden 😂
2 gün öyle kötü midem bulanınca hep böyle geçecek napıcam diye çok üzülmüştüm. Bana yediğim bişey dokunmuştu iyiki çok sürmedi.
Sizinki çok çok zor gerçekten 4 ayda az bi zaman değil neyseki geçti 🤗

Günaydın kızlar 🙋😉umarım herkes iyidir okuyorum ama çok fazla dahil olamıyorum
Sizden konuyla alakası olmayan bir tavsiye isteyeceğim ankastre fırın alacağım.Hızlı ve güzel pişiren bir model arıyorum ne tavsiye edersiniz hangi markaları kullanıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Ben Arçelik kullanıyorum canım çok da memnunum ☺️

Yaş belli Bi yaşfan sonra zaten artık daha kapalı msyoları seçiyorsun dediğin gibi zayıf da olsak göbek azcık da olsa kalıyor ve daha fit oluyor sun mayo da

Yas konusunu dusunmemistim hic daha genciz ya annem bile bikini giyiyor zaman zaman 😁 ama vucudu daha kusursuz gosteriyor mayo bencede 😍

Tecrubeli annelerden yardima ihtiyacim vaaar :)

zara indiriminden bi iki parca kislik almak istiyorum ama mont icin hangi ay uygun olur emin degilim. Cocugun boyunu bilmeden almak cok zor tabii ama 9-12 mi mantikli oluuur 12-18 mi?

X