2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Delirtiyor Delirtiyor sana cevap yazıcaktım beceremedim, benim göbek deliği altındaki çizgi bikini bölgesine kadar belirginleşti cnm. Çatlak vs. yok inşallah olmaz da hiçbirimizde 🙏🏻
Valla ben çatır çatır çatlıyorum malesef, ilkinde 25. haftalarda falan başlamıştı kaşıntı ,ama bunda çok daha erken başladı 12. haftadan sonra falan acayip kaşıntı başladı. karnımın yanları yukarılara doğru çatlıyor.
Çatlamayı geçtim , şu kaşıntı olmasa, kaşıntı çok fena ...

Tecrubeli annelerden yardima ihtiyacim vaaar :)

zara indiriminden bi iki parca kislik almak istiyorum ama mont icin hangi ay uygun olur emin degilim. Cocugun boyunu bilmeden almak cok zor tabii ama 9-12 mi mantikli oluuur 12-18 mi?
bebişin yapısına, gelişimine göre değişir canım. Ortalama bir bebek için 12 -18 iyi olur , hem içine de bir şeyler giyecek hemde biraz büyük olup bacakları falan da sarıp ısıtması güzel olur. Ama tavsiyem önce çocuğu görüp, ona göre deneyerek alman😊

Yas konusunu dusunmemistim hic daha genciz ya annem bile bikini giyiyor zaman zaman 😁 ama vucudu daha kusursuz gosteriyor mayo bencede 😍
Benim annem de bikini giyiyor ben hiç düşünmüyorum yaş, kilo. Çok da kalıplara takılmamak lazım, insan ne istiyorsa neyin içinde mutluysa onu giyebilir. Ne başkasını eleştiririm ne de beni eleştirenleri ciddiye alırım 🥳

zara indiriminden bi iki parca kislik almak istiyorum ama mont icin hangi ay uygun olur emin degilim. Cocugun boyunu bilmeden almak cok zor tabii ama 9-12 mi mantikli oluuur 12-18 mi?
Ben alıp almamakta da kararsızım, nasıl bir şey almak lazım. Onu şimdiden almayacağım sanırım. Kış gelmiyor buralara. Hava hala sıcak. 🤷🏻‍♀️ Boyu kilosu nasıl olacak bir de hiç kestiremiyorum.

Ben alıp almamakta da kararsızım, nasıl bir şey almak lazım. Onu şimdiden almayacağım sanırım. Kış gelmiyor buralara. Hava hala sıcak. 🤷🏻‍♀️ Boyu kilosu nasıl olacak bir de hiç kestiremiyorum.

ben sadece bi parca mont almak istiyorum sezona gore cok avantajli oluyor ama iste bebek minyon mu olacaaak iri mi olacak bilmeden cok zor :)

aslinda buyuk olmasi kucuk olmasindan iyi tabii ama kaliplarini da bilmek lazim, zaranin cocuk kaliplarini hic bilmiyorum :)

ben sadece bi parca mont almak istiyorum sezona gore cok avantajli oluyor ama iste bebek minyon mu olacaaak iri mi olacak bilmeden cok zor :)

aslinda buyuk olmasi kucuk olmasindan iyi tabii ama kaliplarini da bilmek lazim, zaranin cocuk kaliplarini hic bilmiyorum :)
Büyük olması ilk yaşında avantaj değil bence çünkü çok hızlı büyüyorlar. 3 ay sonra yaz geliyor, sonraki kışa büyümüş oluyor 😅 bir daha nasıl giydireceksin? 2 yaş falan alırsan belki :KK70:

Büyük olması ilk yaşında avantaj değil bence çünkü çok hızlı büyüyorlar. 3 ay sonra yaz geliyor, sonraki kışa büyümüş oluyor 😅 bir daha nasıl giydireceksin? 2 yaş falan alırsan belki :KK70:

yok sonraki sezonu dusunmedim aslinda, 6-9 aya 80 cm diyor bir buyuk bedene 87cm. Cocuk biraz iri olursa zaten iyi ki buyuk bedeni almisim diyecegim, minnos olursa da icine kazakla hirkayla vs giyecegi icin yine de sikmasindansa birazcik bol olur diye dusundum :)

resmen almak icin sartlari zorluyorum :))

Büyük ihtimal 9-12 mantıklı olacaktır.

yok sonraki sezonu dusunmedim aslinda, 6-9 aya 80 cm diyor bir buyuk bedene 87cm. Cocuk biraz iri olursa zaten iyi ki buyuk bedeni almisim diyecegim, minnos olursa da icine kazakla hirkayla vs giyecegi icin yine de sikmasindansa birazcik bol olur diye dusundum :)

6-9 ay ufak olur zaten bence. Erkek miydi senin bebek?

Ben de alıcaktım ama beden nasıl olur kestiremediğim için vazgeçtim sanırım. Zara bi daha indirime girdiğinde kışlıkları kaçırmış mı olcaz aceba

Canım ilk sene için mont değil de tulum şeklinde alman daha kullanışlı olur komple ayak bacak el kapatıyor ya bebekler biraz abuk subuk hareket etmeyi sevdiklerinden tulum daha iyi olur diğer yaşlar için alabilirsin montu ben ilkinde öyle yaptım çok rahat oluyor kırmızı renk almıştım daha taze duruyor 2. Ye de kullanırım onu

Şimdi nasıl anlatsam ileriki haftalarda bebeğin bir yerde toplanmasini da hissedebiliyorsun mesela kafayı dayıyor bi yere o kafa senin eline geliyor😆ben o iki gün bebek toplanmasi zannettim. Halbuki kasilmaymis.
Canım ya ben şimdi 23+0 ım , ilk bebeğim, bebeğin toplanmasını hissediyorum mesela, karnımın bir yanı top gibi çıkıyor ve hareket ederken sanki tuvaletim geliyor gibi oluyorum, midem bulanıyor gibi oluyorum, değişik bir his ama bunu 2 haftadır falan hissediyorum, bu normal mi peki? Yoksa bu da mı kasılma?

Canım ya ben şimdi 23+0 ım , ilk bebeğim, bebeğin toplanmasını hissediyorum mesela, karnımın bir yanı top gibi çıkıyor ve hareket ederken sanki tuvaletim geliyor gibi oluyorum, midem bulanıyor gibi oluyorum, değişik bir his ama bunu 2 haftadır falan hissediyorum, bu normal mi peki? Yoksa bu da mı kasılma?
Bunlar kasılma. Ama doğumu başlatması için çok düzenli olması gerekir. Benim uzun zamandan beri var. Günde 5-6 kez de oluyor. Endişenecek bir şey yok dedi doktorlar.

Aaa gerçekten miii, bu haftalarda olur diyor uygulamalar ama bende olmadı daha

Aynisi bende de oldu dun tuvaletim var ve gitsem rahatlicakmisim gibi hissettiriyordu, ama baska bir sey kimildicak bile halim yok yerim daralmis gibi sikisma hissediyordum. Ayni zamanda dun batma da vardi 🤔 bugun cok sukur iyiyim hem daha rahatim hafiflemis hissediyorum gobegim inmis, hem de batmalar bitmis. Magnezyumu ara vermeden icicem artik

Bunlar kasılma. Ama doğumu başlatması için çok düzenli olması gerekir. Benim uzun zamandan beri var. Günde 5-6 kez de oluyor. Endişenecek bir şey yok dedi doktorlar.
Ay çok streslendim, peki gerçekten bebek bir yere toplanıyor olamaz mı? Bir de ileride bebek bir yere toplandığında bu kasılma mı, yoksa bebek mi toplandı nasıl anlayacağız?

Dun korktum bende ilk kez olmustu, insallah zamaninda gelir bebekler bu stresi yasamayiz🙏
Benim sadece göbek deliğimin üstü yani bebeğin olmadığı yerlerde batma oluyor sıkışıyor sanki midem orda böyle hani bebek sanki kendini yukarıya itiyorda batıyormuş gibi bi his var ama tuvalete gitme ihtiyacım olmuyor demekki kasılma değil

Oğluma ben zara dan aldım indirimden iyi de oldu önce den alayım diyorsan 12 18 al zara nın bebek kalıp ları biraz dar içine de giydirin ce 9 12 dar olabilir tabi iyi cocuk minyon çocuk olma, durumu da, etkiliyor ama benim ki uzun zayıf dı indirdi den gelecek yıl için alıyor dum giyiyordu kızıma da alırım diye düşünüyorum

X