2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hatta 😂😂😂 ay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim 🤐😂😂😂
Hangi göğsünü verdigimi unutmayim diye gece boyu tokayi bir o bileğime bir diğer bilegime gecirirdim öyle bir yöntem bulmuştum😆😆 ilk zamanlar göğüsleri bosaltamiyorlar çünkü anlayamiyorsun hangisini verdiğini😆

Aynen benim de iç çamaşırı hizamdan başlıyor teee üstlere kadar göbek deliğimin baya üzerine kadar hatta bunla alakalı bişe duymuştum eğer o çiği göbek deliği hizasında bitiyorsa cinsiyet kızdır uzunsa erkek diye 😂😂 ne kadar doğru tartışılır 🤷🏻‍♀️

Aa bak bize uyuyor 😍

Göbeğimi hiç incelemiyorum sanırım :KK70: En son göbek çevrem baya tüylenmişti ondan sonra dikkat etmedim hiç 😂
Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi bu :KK70:

Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi bu :KK70:

Benim pembis olan goguslerim acik kahverengiye dondu ve uclari buyudu inanilmaz sekilde. Sok oluyoruz yani nasil boyle bir sey olabilir diye hic ucu da yoktu bebek nasil emer ki bunlari diyordum😁 tuylenmede karnimda hafif var gobegimin ustunde onlara dokunmuyorum, gobegimin altini aliyordum zaten eskiden de

Valla daha önce o kasılmalara doğum sancısı dediler bana. Ben sancı hissetmiyordum ama nst de sancı cikiyordu. Kasılma benim kabusum. Hatta doktoruma sorsam eminim yürüme de der. Ondan dedim hani yürümeyi mı bari ama cidden böyle de aşırı sıkıldım nasıl olacak hep evde bilmiyorum ki. Bence sende çok yorma öyle kendini kasılma dediğim gibi pek güzel bisey değil bence ben korkuyorum. Aynen canım napcan işte can sıkıntısından bir de kadın aylardır gelmiyor geçen telefonda siz gelmeyince sarma falan da sarmaz oldum size sarıp bahanesiyle bende yiyordum dedi duygulanarak benimde içime battı sürpriz olsun dedim :) evet muz yiyim dediğin gibi tatlı niyetine ağrılarimi keser de önüne ne yiycem onu da söyle 😆😆
Ay benimde öyleydi sancı nst sancı gösteriyordu ama ağrım olmuyordu.
Senin şimdi erken doğum hikayen olduğu için haklısın izin vermeyebilir doktorun da.
Ben geç kaldım sen etmişsindir yiyeceğini şimdiye 😂😂

Şimdi siz konuşunca inceledim kendimi biraz, göbeğimde çizgi çıkmamış, meme uçları biraz koyulaşmış ama az, kilomu bilmiyorum korkuyorum tartılmaya.. iki ana öğün yiyorum, bir veya iki ara öğün yapıyorum, akşam yemeğinden sonra bişey yiyemiyorum çünkü vicdanıma kadar şişiyorum, yatana kadar zor kendime geliyorum 🤦🏻‍♀️ Vitaminlerin kilo aldırdığı konusuna katılıyorum, bu kadar yemeyle benim azar azar kilo almam lazım ama 500 gr 500 gr alıyorum, tabii doktorun demesine göre tamamen hormonlardan dolayı alıyoruz kiloyu ve vücudumuz bulduğu her şeyi yağa çeviriyormuş.

Valla ben hiç anlayamıcam sanırım kasılmayı veya sancıyı. Çok yabancı geliyor dediğiniz her şeyi gün içinde zaman zaman yaşıyor gibiyim 🤔
Sanki bebek bir yerde toplanıyor gibi bir his oluyor. Doğal bir süreç ama şuanda saymaya fln gerek yok onları. Düzenli olduğunda saymaya dakika tutmaya başlamak gerekiyor. Sancıyla beraber olunca da kesin anlıyorsun zaten.

X