- 13 Nisan 2020
- 2.298
- 4.255
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.041
Hahahahahha bayldımBı de memeyi çıkarırken fışkırması var ya bebeğe ya karşındakine sütün yok diyen kayinvalidelere bizzziklatcan onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahha bayldımBı de memeyi çıkarırken fışkırması var ya bebeğe ya karşındakine sütün yok diyen kayinvalidelere bizzziklatcan onu
Hangi göğsünü verdigimi unutmayim diye gece boyu tokayi bir o bileğime bir diğer bilegime gecirirdim öyle bir yöntem bulmuştum ilk zamanlar göğüsleri bosaltamiyorlar çünkü anlayamiyorsun hangisini verdiğiniKuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hatta ay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim
Aynen aynen herkeste olmuyor genelde esmerlerde daha sık rastlanıyormuş bir parmak kalınlığında olabiliyor falanda filanÇıkmayacak demek ki bizde. Herkeste olmuyor diye biliyorum.
Bu fikir güzel ben de öyle yapcam kısmet olursaHangi göğsünü verdigimi unutmayim diye gece boyu tokayi bir o bileğime bir diğer bilegime gecirirdim öyle bir yöntem bulmuştum ilk zamanlar göğüsleri bosaltamiyorlar çünkü anlayamiyorsun hangisini verdiğini
Aynen benim de iç çamaşırı hizamdan başlıyor teee üstlere kadar göbek deliğimin baya üzerine kadar hatta bunla alakalı bişe duymuştum eğer o çiği göbek deliği hizasında bitiyorsa cinsiyet kızdır uzunsa erkek diye ne kadar doğru tartışılır
Geri geçiyormuş ama ya eski haline dönüyormuş.Cikmamasi daha guzel bence insallah cikmaz
evet ondan dedimmm belki de doğrudurrrrrAa bak bize uyuyor
Göbeğimi hiç incelemiyorum sanırım En son göbek çevrem baya tüylenmişti ondan sonra dikkat etmedim hiçBu arada göbeğinde çizgi çıkan var mı? Bende hala bir şey yok, ezine peyniri gibi bembeyaz duruyor.
Geri geçiyormuş ama ya eski haline dönüyormuş.
Benim de çıkmadı bundan sonra da olmaz heralde artıkÇıkmayacak demek ki bizde. Herkeste olmuyor diye biliyorum.
Her gün krem sürerken bakıyorum bi sağına soluna çatlak var mı diyeGöbeğimi hiç incelemiyorum sanırım En son göbek çevrem baya tüylenmişti ondan sonra dikkat etmedim hiç
Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi buGöbeğimi hiç incelemiyorum sanırım En son göbek çevrem baya tüylenmişti ondan sonra dikkat etmedim hiç
Bende de olmadı. Ama hepsi daha önce olmuştu goguslerim de kararmıştı. Şimdi yok. Testesteron ya da östrojenle mi alakalı acaba.Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi bu
Belki de. Aman olmasın bari onlar eksik kalksın. Zaten kilo alıyorum o yetiyor bana.Bende de olmadı. Ama hepsi daha önce olmuştu goguslerim de kararmıştı. Şimdi yok. Testesteron ya da östrojenle mi alakalı acaba.
Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi bu
Ay benimde öyleydi sancı nst sancı gösteriyordu ama ağrım olmuyordu.Valla daha önce o kasılmalara doğum sancısı dediler bana. Ben sancı hissetmiyordum ama nst de sancı cikiyordu. Kasılma benim kabusum. Hatta doktoruma sorsam eminim yürüme de der. Ondan dedim hani yürümeyi mı bari ama cidden böyle de aşırı sıkıldım nasıl olacak hep evde bilmiyorum ki. Bence sende çok yorma öyle kendini kasılma dediğim gibi pek güzel bisey değil bence ben korkuyorum. Aynen canım napcan işte can sıkıntısından bir de kadın aylardır gelmiyor geçen telefonda siz gelmeyince sarma falan da sarmaz oldum size sarıp bahanesiyle bende yiyordum dedi duygulanarak benimde içime battı sürpriz olsun dedim :) evet muz yiyim dediğin gibi tatlı niyetine ağrılarimi keser de önüne ne yiycem onu da söyle
Sanki bebek bir yerde toplanıyor gibi bir his oluyor. Doğal bir süreç ama şuanda saymaya fln gerek yok onları. Düzenli olduğunda saymaya dakika tutmaya başlamak gerekiyor. Sancıyla beraber olunca da kesin anlıyorsun zaten.Valla ben hiç anlayamıcam sanırım kasılmayı veya sancıyı. Çok yabancı geliyor dediğiniz her şeyi gün içinde zaman zaman yaşıyor gibiyim