2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyor 😆😆 biz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep 😆😆😆😆

Benim coook cokkk önceden cıkmıstı sanırım esmerim diye 😂😂😂 teeee vicdanıma kadar desem yeridir göbek deliğinin çok çok üstlerine kadar cıktı

Aa benim gobek deligimin altindan basliyor, ic camasir hizama kadar iniyor. Acaba ustte de mi cikicak😁 sanki ameliyat olmusum gibi bir cizgi

İki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyor 😆😆 biz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep 😆😆😆😆
Kuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hatta 😂😂😂 ay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim 🤐😂😂😂

Kuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hatta 😂😂😂 ay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim 🤐😂😂😂
Bı de memeyi çıkarırken fışkırması var 😆😆😆 ya bebeğe ya karşındakine 😆😆 sütün yok diyen kayinvalidelere bizzziklatcan onu 😆😆😆😆

Aa benim gobek deligimin altindan basliyor, ic camasir hizama kadar iniyor. Acaba ustte de mi cikicak😁 sanki ameliyat olmusum gibi bir cizgi
Aynen benim de iç çamaşırı hizamdan başlıyor teee üstlere kadar göbek deliğimin baya üzerine kadar hatta bunla alakalı bişe duymuştum eğer o çiği göbek deliği hizasında bitiyorsa cinsiyet kızdır uzunsa erkek diye 😂😂 ne kadar doğru tartışılır 🤷🏻‍♀️

X