2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Havuçta A vitamini var ya zararlı değil mi ben çekiniyorum ondan yemeye çok da severim ama. Zararı yok herhalde?
Fosfor Demir ve magnezyum da var. Aslında tamamen zararlı değil ama günde oturup yarım kilo yersek zararı olabilir o da a vitaminin depolanmasını sağladığı için kararında bence çok faydalı ben de günde 1-2 yiyorum suyunu içmiyorum ama havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş o doğru

Mesaneni sıkıştırıyor belki de? Ben sıkıştığımı anlıyorum ama bazen şey oluyor tam yaparken hani ortasında tutsam feci ağrı saplanıyor kasıklarıma. Bir iki defa oldu böyle.
Mesanemi sıkıştırıyor olabilir ama sabaha kadar gitmesem gitmem yani çok fazla rahatsız etmiyor geri uyuyabilirim sadece tuvalete gittiğimde hissediyorum sıkışmış olduğumu O sızlama bana da oldu bikaç kere. Acaba üşüttüm mü diye düşünmüştüm

Valla eşim işe gitmişti belki o da bana yedirmeyebilirdi ama yedim gitti. Komşular çok iyi burda kokmuştur deyip deyip getiriyorlar sağolsunlar e ben de kayıtsız kalamıyorum

Aaa almaz olur muyum hiç seri seri alıyorum +4 olmuşum ben 16 kilo aldım mı daha önce aldım sonra da verdim mi verdim bı daha yaparım diye gazliyorum kendimi ya bakalım veremezsem de şişman olurum canım napiyim ömrümün bı kaç senesi de balık etli olsun nolcak değişiklik iyidir

Kızzzz ben alıyorum tombiş topalak biri oldum ama sevdim fena değilim

His kaybı oluyor yavaş yavaş durduk yere altimiza kaçırmiyoruz

Valla eşim işe gitmişti belki o da bana yedirmeyebilirdi ama yedim gitti. Komşular çok iyi burda kokmuştur deyip deyip getiriyorlar sağolsunlar e ben de kayıtsız kalamıyorum

Oh ne guzel afiyet olsun Benimkiler daha anlayamadi belki anlasalar banada verirlerdi ama sonra ben ne yapip vericem stresi olcak zaten kendime zor bakiyorum boyle iyi

Ah ahh ben +6 oldum. sen zaten çok zayıf hamile kalmışsın. Bir şey olmaz alsam da diye düşünüyorum. verilir tabi de inşallah kolay bebeklerimiz olur. Yoksa şöyle olmaktan korkmuyor değilim.

Oh ne guzel afiyet olsun Benimkiler daha anlayamadi belki anlasalar banada verirlerdi ama sonra ben ne yapip vericem stresi olcak zaten kendime zor bakiyorum boyle iyi
Benim anlaşılıyor artık eşim de diyo bildiğin gebesin besbelli diye ben önceden söylüyorum acelesi var mı tabağın diye yok dediklerinde bi ara veriyorum güzel bişiler yaptığımda

Ben sıkıştığımda baskı yapıyor zorluyor beni

Yemin ederim aynı böyle oluyor o.instamomlar hikaye kaka yaptı diye alkış kıyamet düzensiz süt üretilmesi yüzünden üstün basın süt kokuyor birini emzirirken öbür göğüsten şarıl şarıl süt akıyor çocuğun üstü ıslanıyor hormonlar desen tepetaklak mutluluktan mi ağlıyorsun duygusalliktan mi belli değil aşırı ama aşırı aşıksın gözüne uyku girmiyor

Benim anlaşılıyor artık eşim de diyo bildiğin gebesin besbelli diye ben önceden söylüyorum acelesi var mı tabağın diye yok dediklerinde bi ara veriyorum güzel bişiler yaptığımda

Sen beceriklisindir canim bana gore ben cok bir sey bilmiyorum oyle genelde ayni seyleri yapabiliyorum, youtube a baka baka yapiyoruz bir seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…