- 13 Nisan 2020
- 2.298
- 4.255
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.001
Fosfor Demir ve magnezyum da var. Aslında tamamen zararlı değil ama günde oturup yarım kilo yersek zararı olabilir o da a vitaminin depolanmasını sağladığı için kararında bence çok faydalı ben de günde 1-2 yiyorum suyunu içmiyorum ama havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş o doğruHavuçta A vitamini var ya zararlı değil mi ben çekiniyorum ondan yemeye çok da severim ama. Zararı yok herhalde?
Mesanemi sıkıştırıyor olabilir ama sabaha kadar gitmesem gitmem yani çok fazla rahatsız etmiyor geri uyuyabilirim sadece tuvalete gittiğimde hissediyorum sıkışmış olduğumuMesaneni sıkıştırıyor belki de? Ben sıkıştığımı anlıyorum ama bazen şey oluyor tam yaparken hani ortasında tutsam feci ağrı saplanıyor kasıklarıma. Bir iki defa oldu böyle.
Valla eşim işe gitmişti belki o da bana yedirmeyebilirdi ama yedim gitti. Komşular çok iyi burda kokmuştur deyip deyip getiriyorlar sağolsunlarHaha bende degilim simdilikbizde oyle komsular yok pandemi var diye esim o boregi elimden alir atardi zaten yedirmezdi halbuki disardan yiyoruz iste cins biri hamileligin ilk zamanlari cay bahcesinde sahilde dondurma canim cekti. Adam da eldivensiz kulahi tutuyor benim de canim oyle cok cekmis ki, esim gormeden hemen yemeye basliyim dondurmayi yoksa elimden alir bu dedim. Megersem gormus agzima kolonya sikicakti nerdeyse haha
Aaa almaz olur muyum hiç seri seri alıyorum +4 olmuşumYaa ne güzel kızlar maşallah. Bu kadar yiyip bi de kilo almıyorsunuz. Gıcık oluyorum sizeKeşke hamilelik öyle bir dönem olsaydı ki ne yersen ye sen asla kilo almasaydın sadece bebek alsaydı. Özgürce sınırsızca yiyebileceğimiz bir 9 ay olsaydı doğum sancısına ödül gibi
Kızzzz ben alıyorum tombiş topalak biri oldum ama sevdim fena değilimYaa ne güzel kızlar maşallah. Bu kadar yiyip bi de kilo almıyorsunuz. Gıcık oluyorum sizeKeşke hamilelik öyle bir dönem olsaydı ki ne yersen ye sen asla kilo almasaydın sadece bebek alsaydı. Özgürce sınırsızca yiyebileceğimiz bir 9 ay olsaydı doğum sancısına ödül gibi
His kaybı oluyor yavaş yavaşArkadaşlar bi de ben tuvalete sıkıştığımı anlayamıyorum artık. Yani aslında sıkışıyor oluyorum ama hissetmiyorum sadece rahatsızlık hissediyorum uyanıp gidiyorum ve sıkışmış oluyorum. Ve rahat rahat yapamıyorum idrarımı. Yavaş yavaş bekleye bekleye yapıyorum. Çok garip geliyor bana bu durum da.
Nasıl ya ciddi ciddi hissetmemeye mi başlıyoruzHis kaybı oluyor yavaş yavaşdurduk yere altimiza kaçırmiyoruz
Valla eşim işe gitmişti belki o da bana yedirmeyebilirdi ama yedim gitti. Komşular çok iyi burda kokmuştur deyip deyip getiriyorlar sağolsunlare ben de kayıtsız kalamıyorum
BhahahahahahhaHis kaybı oluyor yavaş yavaşdurduk yere altimiza kaçırmiyoruz
Ah ahh ben +6 oldum.Aaa almaz olur muyum hiç seri seri alıyorum +4 olmuşumben 16 kilo aldım mı daha önce aldım sonra da verdim mi verdim bı daha yaparım diye gazliyorum kendimi ya bakalım veremezsem de şişman olurum canım napiyim ömrümün bı kaç senesi de balık etli olsun nolcak değişiklik iyidir
Canım valla oluyor öyle biseylerNasıl ya ciddi ciddi hissetmemeye mi başlıyoruz
Benim anlaşılıyor artık eşim de diyo bildiğin gebesin besbelli diyeOh ne guzel afiyet olsunBenimkiler daha anlayamadi belki anlasalar banada verirlerdi ama sonra ben ne yapip vericem stresi olcak zaten kendime zor bakiyorum boyle iyi
de +5.5 yarına +7Ah ahh ben +6 oldum.sen zaten çok zayıf hamile kalmışsın. Bir şey olmaz alsam da diye düşünüyorum. verilir tabi de inşallah kolay bebeklerimiz olur. Yoksa şöyle olmaktan korkmuyor değilim.
Eki Görüntüle 2752717
Ben sıkıştığımda baskı yapıyor zorluyor beniArkadaşlar bi de ben tuvalete sıkıştığımı anlayamıyorum artık. Yani aslında sıkışıyor oluyorum ama hissetmiyorum sadece rahatsızlık hissediyorum uyanıp gidiyorum ve sıkışmış oluyorum. Ve rahat rahat yapamıyorum idrarımı. Yavaş yavaş bekleye bekleye yapıyorum. Çok garip geliyor bana bu durum da.
Daha nelerle karşılaşıcazCanım valla oluyor öyle biseylerne olduğunu bilimsel olarak aciklayamam ama çoğu zaman akıntı zannettigimiz islaklik cisimiz oluyor
Yani normal sıkışma gibi hissediyorsun? Yoksa rahatsızlık hissi mi oluyorBen sıkıştığımda baskı yapıyor zorluyor beni
O bende oluyor ya deli oluyorum günde 837372 defa iş çamaşırı değiştiriyorumCanım valla oluyor öyle biseylerne olduğunu bilimsel olarak aciklayamam ama çoğu zaman akıntı zannettigimiz islaklik cisimiz oluyor
Yemin ederim aynı böyle oluyor o.instamomlar hikayeAh ahh ben +6 oldum.sen zaten çok zayıf hamile kalmışsın. Bir şey olmaz alsam da diye düşünüyorum. verilir tabi de inşallah kolay bebeklerimiz olur. Yoksa şöyle olmaktan korkmuyor değilim.
Eki Görüntüle 2752717
Benim anlaşılıyor artık eşim de diyo bildiğin gebesin besbelli diyeben önceden söylüyorum acelesi var mı tabağın diye yok dediklerinde bi ara veriyorum güzel bişiler yaptığımda