2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O bende oluyor ya deli oluyorum günde 837372 defa iş çamaşırı değiştiriyorum Doktora sordum sakin ol annem olcak bunlar daha neler olcak dedi
Ben de öyle artık çamaşırla başedemiyorum peçete veya kağıt havlu koyuyorum çoğu zaman

İki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyor biz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep

Benim coook cokkk önceden cıkmıstı sanırım esmerim diye teeee vicdanıma kadar desem yeridir göbek deliğinin çok çok üstlerine kadar cıktı

Aa benim gobek deligimin altindan basliyor, ic camasir hizama kadar iniyor. Acaba ustte de mi cikicak sanki ameliyat olmusum gibi bir cizgi

İki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyor biz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep
Kuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hatta ay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim

Bı de memeyi çıkarırken fışkırması var ya bebeğe ya karşındakine sütün yok diyen kayinvalidelere bizzziklatcan onu

Aa benim gobek deligimin altindan basliyor, ic camasir hizama kadar iniyor. Acaba ustte de mi cikicak sanki ameliyat olmusum gibi bir cizgi
Aynen benim de iç çamaşırı hizamdan başlıyor teee üstlere kadar göbek deliğimin baya üzerine kadar hatta bunla alakalı bişe duymuştum eğer o çiği göbek deliği hizasında bitiyorsa cinsiyet kızdır uzunsa erkek diye ne kadar doğru tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…