- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.021
Ben de öyle artık çamaşırla başedemiyorum peçete veya kağıt havlu koyuyorum çoğu zamanO bende oluyor ya deli oluyorum günde 837372 defa iş çamaşırı değiştiriyorumDoktora sordum sakin ol annem olcak bunlar daha neler olcak dedi
Aklıma incinmişsin diyen dayı geldi nedenseO bende oluyor ya deli oluyorum günde 837372 defa iş çamaşırı değiştiriyorumDoktora sordum sakin ol annem olcak bunlar daha neler olcak dedi
Bende bendeBen de öyle artık çamaşırla başedemiyorum peçete veya kağıt havlu koyuyorum çoğu zaman
Normal sıkışma tutamiycam diye korkuyorum bazenYani normal sıkışma gibi hissediyorsun? Yoksa rahatsızlık hissi mi oluyor
Benim coook cokkk önceden cıkmıstı sanırım esmerim diyeBu arada göbeğinde çizgi çıkan var mı? Bende hala bir şey yok, ezine peyniri gibi bembeyaz duruyor.
Benim o tamamen değişti işte bildiğin sıkıştığımı hissetmiyorumNormal sıkışma tutamiycam diye korkuyorum bazen
Bu arada göbeğinde çizgi çıkan var mı? Bende hala bir şey yok, ezine peyniri gibi bembeyaz duruyor.
Bebek çok baskı yapmıyor demekki ne güzelBenim o tamamen değişti işte bildiğin sıkıştığımı hissetmiyorum
Nolur anlatma artıkİki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyorbiz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep
Bende de yokBu arada göbeğinde çizgi çıkan var mı? Bende hala bir şey yok, ezine peyniri gibi bembeyaz duruyor.
Ahahhaha haklısın bende düşündükçe içim sıkıldı vallahaNolur anlatma artık
Benim coook cokkk önceden cıkmıstı sanırım esmerim diyeteeee vicdanıma kadar desem yeridir göbek deliğinin çok çok üstlerine kadar cıktı
Çıkmayacak demek ki bizde. Herkeste olmuyor diye biliyorum.Bende de yokher gün bakıyorum ama yine de çatlama belirtisi kuruluk var mı diye
Kuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hattaİki saatte bir emzirdigin bebeğini uyuyup kalsan da bir saat geç emzirsen her yer süt oluyorbiz öyle çok çarşaf değiştirdik yaa kizlar size anlattıkça aklıma neler geliyor neler unutmuşum hep
Çıkmayacak demek ki bizde. Herkeste olmuyor diye biliyorum.
Oglanda vardı ama kaçıncı haftada çıkmıştı hatırlamıyorum kırkım çıktıktan sonra keselenmistim tüm iz ölü deriyle kaybolmuştu.Çıkmayacak demek ki bizde. Herkeste olmuyor diye biliyorum.
Bı de memeyi çıkarırken fışkırması varKuzenimden biliyorum tek göğüsünden emzirmiiti bi kere öbürü balon olmustu çok ağrımıştı hattaay çok komik bi görüntüsü vardı biri sönmüş diğeri balon sağdı da rahatladı o zaman canım benim
Aynen benim de iç çamaşırı hizamdan başlıyor teee üstlere kadar göbek deliğimin baya üzerine kadar hatta bunla alakalı bişe duymuştum eğer o çiği göbek deliği hizasında bitiyorsa cinsiyet kızdır uzunsa erkek diyeAa benim gobek deligimin altindan basliyor, ic camasir hizama kadar iniyor. Acaba ustte de mi cikicaksanki ameliyat olmusum gibi bir cizgi