- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.981
Açılma muayenesi elle oluyor. Yani eliyle bakıyor. Zor bir muayene malesef :)
Cati muayenesi gibi bir sey o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılma muayenesi elle oluyor. Yani eliyle bakıyor. Zor bir muayene malesef :)
Valla benim de ağrım kalmadı şükür sadece iki gün alaturka tuvalete oturmak zorunda kaldım işkence gibiydi ondan sonra karnım kasılmaya başladı neyseki düzeldiBu arada doktor bana magnezyum yazdı ama ağrım yok artık boşa aldım sanırım. 1 tane içtim daha. Ağrım olmadıkça içmeyi düşünmüyorum. Birkaç gün sol kalçam çok ağrımıştı. O da geçti şükür. Muz daha etkili sanki. Bir de vitaminler de kilo aldırıyor. Ben gebelikten önce fark etmiştim bunu.
Bol bol.su için demişti banaSanırım bu kasılma bende de ara ara oluyor bilmiyordum yorulduğumda genelde oluyor kendimi daha sık dinlemeliyim
Şimdi nasıl anlatsam ileriki haftalarda bebeğin bir yerde toplanmasini da hissedebiliyorsun mesela kafayı dayıyor bi yere o kafa senin eline geliyorben o iki gün bebek toplanmasi zannettim. Halbuki kasilmaymis.Tabi büyüdükçe gıda ihtiyacım artar muhakkak.
Bebek hareketi zannedecek kadar benziyor mu ona? Ben tam tersi fazla hareket ettiğim günler az hissediyorum bebeği. Hatta eşim başını döndürdün çocuğun ondan hareket etmiyor diyor. Dün de tam tersi neredeyse tüm gün oturdum ama sabahtan akşama kadar durmadı vuruşları. İnşallah mutludur. Affet anneeeeem
Yani elini sokup araligi eliyle ölçüyor.Cati muayenesi gibi bir sey o zaman
Anladım. Riskli ya. Zaman ilerledikçe daha dikkatli olmalıyız o zaman. Ben hala mahmut abi gibi haldur huldur hareket ediyorum. Biraz çeki düzen vermem lazım.Şimdi nasıl anlatsam ileriki haftalarda bebeğin bir yerde toplanmasini da hissedebiliyorsun mesela kafayı dayıyor bi yere o kafa senin eline geliyorben o iki gün bebek toplanmasi zannettim. Halbuki kasilmaymis.
Valla hem acikmamana maşallah hem kasilmamana. Bende yürüyüşe tempoya çok alisigim kurtlu gibi hiç yerimde durmam normalde kondüsyon umda iyidir ama hamilelikte çekmiyor vücudum acıkma konuşun gelince bebiş aciksa hissederdin emin ol ellerin titrer gözün kararirdi ben mesela 16:30 dan beri neler yedim sayamam.
Hahah ben de şimdi de o başladı heralde her 3 aylık dönemde farklı bir şeyle sınanacağım. haftada bir nedir ya çile çekiyorum resmen . Magnezyum aldım başladım ben de iki gündür içiyorum bi de doktor duphalac verdi o çok iyi geldi.Magnezyumu ben en çok kabızlık için seviyorum. Kabızlık yanında hemoroidi de getiriyor. Hamilelikte kaçınılmaz son malesef bebek agirlastikca oluşan baskı yüzünden oluyor. O yüzden kabız olmadan içmeye baslayacagim ben. O da ayrı bir çile çünkü
Çok su içiyorum ama daha çok dikkat etmeliyim annelik zor zanaatBol bol.su için demişti bana
Havuçta A vitamini var ya zararlı değil mi ben çekiniyorum ondan yemeye çok da severim ama. Zararı yok herhalde?Ben aksam yemegini 18 30 da yedim ustune meyve tabagi, bir minik kahve yani cikolatasi, bir soda, yarim havuc simdi de bir kase nar yiyorum
Zor valla Allah hepimize bağışlasınÇok su içiyorum ama daha çok dikkat etmeliyim annelik zor zanaat
Ben de yemek o civarda yedim ğzerine komşu börek getirmiş bir dilim onu götürdüm.sonra muz yedim süt içtim havuç yedim benim akşam yemekten sonra yediklerimi belki gün içinde anca yiyor olabilirsiniz pişman değilimBen aksam yemegini 18 30 da yedim ustune meyve tabagi, bir minik kahve yani cikolatasi, bir soda, yarim havuc simdi de bir kase nar yiyorum
Ayy aynı aynı neler neler kaçıncı yemeğimBen aksam yemegini 18 30 da yedim ustune meyve tabagi, bir minik kahve yani cikolatasi, bir soda, yarim havuc simdi de bir kase nar yiyorum
Havuçta A vitamini var ya zararlı değil mi ben çekiniyorum ondan yemeye çok da severim ama. Zararı yok herhalde?
Kabızlık hayatımın hiç bi döneminde yaşamadım umarım yaşamam çok korktuğum bi durumMagnezyumu ben en çok kabızlık için seviyorum. Kabızlık yanında hemoroidi de getiriyor. Hamilelikte kaçınılmaz son malesef bebek agirlastikca oluşan baskı yüzünden oluyor. O yüzden kabız olmadan içmeye baslayacagim ben. O da ayrı bir çile çünkü
Mesaneni sıkıştırıyor belki de? Ben sıkıştığımı anlıyorum ama bazen şey oluyor tam yaparken hani ortasında tutsam feci ağrı saplanıyor kasıklarıma. Bir iki defa oldu böyle.Arkadaşlar bi de ben tuvalete sıkıştığımı anlayamıyorum artık. Yani aslında sıkışıyor oluyorum ama hissetmiyorum sadece rahatsızlık hissediyorum uyanıp gidiyorum ve sıkışmış oluyorum. Ve rahat rahat yapamıyorum idrarımı. Yavaş yavaş bekleye bekleye yapıyorum. Çok garip geliyor bana bu durum da.
Ben de yemek o civarda yedim ğzerine komşu börek getirmiş bir dilim onu götürdüm.sonra muz yedim süt içtim havuç yedim benim akşam yemekten sonra yediklerimi belki gün içinde anca yiyor olabilirsiniz pişman değilim
Yaa ne güzel kızlar maşallah. Bu kadar yiyip bi de kilo almıyorsunuz. Gıcık oluyorum size Keşke hamilelik öyle bir dönem olsaydı ki ne yersen ye sen asla kilo almasaydın sadece bebek alsaydı. Özgürce sınırsızca yiyebileceğimiz bir 9 ay olsaydı doğum sancısına ödül gibiAyy aynı aynı neler neler kaçıncı yemeğim
Ben de yemek o civarda yedim ğzerine komşu börek getirmiş bir dilim onu götürdüm.sonra muz yedim süt içtim havuç yedim benim akşam yemekten sonra yediklerimi belki gün içinde anca yiyor olabilirsiniz pişman değilim
Hepimiz yasayacagiz canım bu demir hapları bir de bebek yer kapladikca barsaklarin sıkışması yüzünden falan oluyor galiba bende zorlanmaya başladım pazartesi ilk işim bı magnezyum bı rennie plus bir de nazalnem almak olacakHahah ben de şimdi de o başladı heralde her 3 aylık dönemde farklı bir şeyle sınanacağım. haftada bir nedir ya çile çekiyorum resmen . Magnezyum aldım başladım ben de iki gündür içiyorum bi de doktor duphalac verdi o çok iyi geldi.