2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Akşamki menüleriniz nedir kızlar 🤣
Enchilada yaptım meksika mutfağından ☺

atanamayanogretmen atanamayanogretmen kızını maşallah Allah esirgesin 🧿 çok şeker bişey ❤️

Bu yıl en güzel hediyemizi aldık kızlar, kucağımıza da sağlıkla alalım inşallah güzel bebeklerimizi 🥰 Foto çekilin tavsiyem. Seneye de bugün bebişlerle çekilirken before after yaparız 🥰🥰

Enchilada yaptım meksika mutfağından ☺

atanamayanogretmen atanamayanogretmen kızını maşallah Allah esirgesin 🧿 çok şeker bişey ❤️

Bu yıl en güzel hediyemizi aldık kızlar, kucağımıza da sağlıkla alalım inşallah güzel bebeklerimizi 🥰 Foto çekilin tavsiyem. Seneye de bugün bebişlerle çekilirken before after yaparız 🥰🥰
Afiyet olsun canım 😊 inşallah seneye de kucağımızda poz veririz 🥰🥰

Eklentiler

• SmartSelect_20201231-200450_Gallery.jpg
    SmartSelect_20201231-200450_Gallery.jpg
    534,7 KB · Görüntüleme: 107
Kız bende bugün kahvaltıda deli gibi yedim ama bebişte tık yok normalde yemekten snra hareketlenir eşim diyo çocuğa içerde bile rahat vermion neyseki smdi uzandım birz hareket hissettim demek arada bı oluyo boyle şeyler
Bu arada kızlar pentiden hamile kilotu aldm çok rahat bisy ya emzirme sütyeni de vardı da onu almadm şimdi
Pentiden daha önce emzirme sütyeni almıştım 2 tane hiç kullanamadım çok rahatsız etmişti bende defactodan aldım normalde 80b kullanıyorum 85b alıym rahat olur dedim ama kalıbı genişmiş büyük geldi ama belki olur doğuma kadar alacağım kiloları hesaba katınca

Herkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar ❣️
Akşam yazamam, şimdiden kutlayayım dedim 😇
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz 🌷

Biz şimdiden başladık akşam için hazırlanmaya 🥳
Benim güzelim ilk gözağrım Nazlı Hilalim 😍
Mutlu yıllar 🎊
Ya maşallah kuzuya, Rabbim şansını bahtını açık etsin inşallah bize de böyle tatlı kız versin..

X