2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya tam kelimeye dokemiyorum aslında bebek hareketlerini hissediyorum 25 Aralık'ta doktora gittik herşey yolunda dedi dun gece başladı batma yanma arası bı durum gaz çıkarmada çok oluyor bu ara anlam veremedim
Anladım. Dediğim gibi üst taraf çatlarken baya geriliyor acıyor yanıyor ben çok rahatsız olmustum 4 5 gün

Benim de baya yuksek ust sinir35 olmasi gerekirken 73 cikmis. Aklima sey geldi ben 2 doz hepatit b asisi olmustum hatta asiyi olunca mi kan aldilar tam hatirlayamadim onunla ilgili olabilir mi diye dusundum saglik ocagindaki doktora bir soruyim gittigimde haftaya. Aslinda fazla kilom yok cok hamur isi de yememistim ama bilemedim. Bende dikkat ediyim olcturiyim insallah asiyla alakali yuksek cikmistir

Bende öyleyim canm hala oluyor renine çiğniyorum sade maden suyu iyi geliyor diyorlar ama hiç denemedim
Birzdan maden suyu iciym kuzum belki faydası olur
Çok erken yemeyi kesersen de olur canım açlıktan kazınır bu seferde ben öyle hissedince en kötü bi bardak ayran içiyorum yatmaya yakın iyi geliyor
Kaynananmda süt iç iyi gelir dedi ama bilmiom ki valla mahfetti beni canım
Aynen kuzum ben çok ilaç iğne kullandım düşük riski vardı diye hala progestan kullanıyorm d vitamini magnezyum demir ilacı enfeksiyon için bi ilaç bide şimdi mide için diyince bı suru oluyo bebegme üzülüyorum yan etkisi yoktur inşallah

Hangi değerin yüksek çıktı canım?

Bende bi alıp içeyim diyorum nasip olmadı iyi geliyor diyorlar hep bak bakalım memnun kalırsan fikrini söylersin canm İnşaAllah işe yarar

Belkide onunla ilgilidir, düşer bence de ama doktora bir sorun bence siz yine de, bende çok az kilo aldım daha ama niye böyle oldu anlamadım, ailede varsa da genetikte de olabilir dedi doktorum ama benim muhtemelen ilaçlardan oldu, bir haftadır bıraktım kaşıntımda yok gibi artık, resmen bitli gibi kaşınıyordum kafam, ellerim ayaklarım filan meğer ondanmış, şu an düşmeye başladı sanırım kaşıntı bitti gibi biraz işte yağsız beslenmemi önerdi dr, yiyecek listesi verdi ama çok uyamıyorum, nerdeyse her hafta hamburger filan yiyorum, hep o tarz şeyler canım istediği için, şu an değerlerin düşmesi için dua ediyorum artık

Kızlar birşey olmuş mudur ya artmış ya , bebeğe zarar vermiş midir ya çok uzun zamandır böyle artmışsa tiroid

Canım hastane de çok önemli aslında doktor kadar doğum sonrası seninle ilgilenen hemşireler, doğumda yanında olacak ebe vs. Mesela benim de yakınımda bi özel hastane var ama ne kadar arkadaşım doğum yaptıysa hepsi doğum sonrası gördükleri muamele yüzünden bin pişmanlar. O yüzden ben 1 saat uzaklıkta başka bi şehirde doğumu planlıyorum, şartlar da uygun olursa.

Canım senin aşıdan olabilir çünkü genelde ilaçlar enzimleri yükseltiyor. Aşı buna sebep olabilir ama sonra kendiliğinden düşüyor. zaten kolestaz da çok ciddi kaşıntılar oluyor vücutta. Öyle bir belirtin yoksa endişe etme tahlillerini yaptır doktor değerlendirir, olumsuz bi durum olursa yönlendirir. Bazen vitaminler de dengeyi bozabiliyormuş.

Ben de ıslak mendili en son almayı düşünüyorum kalitesini de merak ettim. Sleepy mi iyi uni baby mi acaba
Sleepy hiç kullanmadım ama uni baby nin safsu+ pmuk olan yenidoğanını kullanmıştım güzeldi. Unibaby daha pahalı olabilir. Sleepy de saf su + pamuksa fiystı daha uygunsa kullanılabilir. Ama en güzeli pmuk alıp onu ıslatıp kullanmak. Ben en çok onu kullanmıştım. Islak mendili mecbur kalmadıkça kullanmamıştım. Hastanede öyle öğretmişti henşireler öyle de devam etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…