- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.321
O zmn ben bu evime yakini bi deneyeyim bakalim fiyatta uygun doktorda boyle oeta yasli hos bi bayan baktim biraz arastirdim severmisim gibi geliyo ins anlasirizda dedigin gibi yaparim ztn saglik ocaginda ayda bi yaptiririm rutin testleri hastanede bile yaptirmaya gerek yok idrari kani anca farkli bisi olunca. Kalan paraylada bebise yatirim yaparim daha iyi yaniAmin canım inşallah istediğin gibi bi yer bulabilirsin akışına bırak hep daha iyisi oluyor o zaman tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor ben hep orda yaptırıyorum sormuyor bile doktor niye yaptırdın diye yazık her gitmeye çok para bi de 30. Haftadan sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da her hafta gitmek gerekiyor son günler sürekli nstye bağlıyorlar sancı var mı yok mu diye ona da tahlil parası veriyorsun nerdeyse
Aa evet direkt ona da gidebilirim haklısınEndişe edecek bir şey yok canım korkma hemen.Dahiliye doktoruna da gidebilirisin, onlar da yazar uygun ilacı.
Bazı kadın doğumcular dahiliyeye yönlendiriyor istersen direkt dahiliyeye veya endokrinciye gitÜf ya o zaman ben hemen yarın gideyim kendi doktoruma randevu bulamasam da başka doktora
Tam da dediğiniz gibi oldu doktoruma instagramdsn ulaştımBazı kadın doğumcular dahiliyeye yönlendiriyor istersen direkt dahiliyeye veya endokrinciye git
Çok teşekkür ederim canımAy çok tatlı güzel güzel giysin minnoş
Amin İnşaAllah canm hepimizin minnoşu sağlıkla gelsin sağlıkla giysinSağlıkla giysin inş
Amin canm ❤Çok tatlılar, güle güle sağlıkla kullansın minik
Evet cnm konya yolunda usta 1071’deydi ofisi. 25 dk falan sürdü. Süre bebeğe göre değişiyomuş. Hep konuştu, şu kalbi odacıklar şurda en büyük damarı şu. Beyincik şu falan diye tek tek anlattı bakarken. Anatomi dersi gibiydiAaa canım gittin mi bende gldecem daha randevu almadım çukurambar da muayene si ne gittin dimi... 30 dk sürüyor dedi sekreter i aradım da ooo çok iyi yaa herseyi anlattı sa
Benim en sevdiğim uni baby yenidoğan pamuklu su olanı. Ama şimdiden hiçbirşey almıyorum bu tür şeyleri son 1 ay alacağım inşallahKalitesi nasıl bilmiyorum ama indirim varmış. Kullanan var mı?
Oluyo canım bana bazenKızlar göbek deliğinin sol tarafında ara ara batma oluyor mu sizde dün akşamdan beri var bende nolur cevap verin
Canm benim ilk gebelikte olmustu göbek deliği üstünde yırtılma meydana geldi. Birde rahim en tepe noktası olan fundus deniyordu oraya yükseldiği için batma olabilir bebek de oraya vuruyordurKızlar göbek deliğinin sol tarafında ara ara batma oluyor mu sizde dün akşamdan beri var bende nolur cevap verin
Bunu mutlaka takip edin aynı sorun bende de var geçen yazmıştım hatta, kaşıntıyla belirti gösteriyormuş, çok ilaç kullanmıştım o hafta, demir ilacı, multivitamin, antibiyotik ve fitil, doktor karaciğer enzimlerimi görünce hepsini bıraktırdı, biraz tehlikeliymiş yüksek oluşu benimde baya yükselmiş şu an düşmesini bekliyorum
Aralık değeri normal olsa da kadın doğumcular 2,5 üstü tsh istemezler. Mutlaka doktoruna danış bunuKızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Yırtılma derken tehlikeli bı durum muCanm benim ilk gebelikte olmustu göbek deliği üstünde yırtılma meydana geldi. Birde rahim en tepe noktası olan fundus deniyordu oraya yükseldiği için batma olabilir bebek de oraya vuruyordur
Evet bakar. Aç karna gitmen lazım ama.Ya benim uzun süredir hiç bakılmamış bile.. sağlık ocakları biz talep edince bakıyor mu acaba
Ya tam kelimeye dokemiyorum aslında bebek hareketlerini hissediyorum 25 Aralık'ta doktora gittik herşey yolunda dedi dun gece başladı batma yanma arası bı durum gaz çıkarmada çok oluyor bu ara anlam veremedimCanm benim ilk gebelikte olmustu göbek deliği üstünde yırtılma meydana geldi. Birde rahim en tepe noktası olan fundus deniyordu oraya yükseldiği için batma olabilir bebek de oraya vuruyordur
İsmi gebelik kokestazı internette baktığımda hiç iyi şeyler yazmıyorduAa ben bic ona dikkat etmemistim, doktor pazartesi gunu soyledi senin sonucun boyle boyle cikmisti diye. Haftaya olcturmeye gidicem bakalim ne durumdaben ilacta kullanmiyorum aslinda ekstra olarak demir, vitamin ve magnezyum sadece ama bilemedim neden boyle oldu
Ben de ıslak mendili en son almayı düşünüyorum kalitesini de merak ettim. Sleepy mi iyi uni baby mi acabaBenim en sevdiğim uni baby yenidoğan pamuklu su olanı. Ama şimdiden hiçbirşey almıyorum bu tür şeyleri son 1 ay alacağım inşallahgerçi şuana kadar giçbirşey alamdım kıyafet falan da