2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktor sadece monitöre baktı renkli çıktı vs vermedi açıklama yapmadi boy ve kiloyu ben sormasam söylemeyecekti. Rapor verdi evet

Evet değer 1 lere düşünce bırakabilirsin demişti, yine yükseldi 3.5 civarı olunca yine başlattı sadece onu kullanıyorum
Yok ya yanlışlık var onda, bırakırsan yükselir tabi ki, bıraktırması garip geldi. Benim de 2 aydır 1 küsur seviyelerinde ama içmeye devam ediyorum. Gebelik bitene kadar içeceğim. Gebelik yükseltiyor çünkü.

Soygun ya valla doğumdan sonra daha iyi anlıyorsunuz ben bu parayı niye verdim diye
Haklısın herşeyi biz yapıcaz 10 bin tl verince kimse pat diye doğmuş bebeği kucağımıza vermicek
Benim ilk bebek olduğu için kolay mı doğurucam zor mu napıcam bilmiyorum elim ayağıma dolanır orda belirsizlik ve korku yüzünden insan iyi bi yer olsun istiyor işte

Amin canım inşallah istediğin gibi bi yer bulabilirsin akışına bırak hep daha iyisi oluyor o zaman tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor ben hep orda yaptırıyorum sormuyor bile doktor niye yaptırdın diye yazık her gitmeye çok para bi de 30. Haftadan sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da her hafta gitmek gerekiyor son günler sürekli nstye bağlıyorlar sancı var mı yok mu diye ona da tahlil parası veriyorsun nerdeyse

Doğru, ben ilk hamileliğimde de kullanmıştım, sanırım artık hamileliğin sonuna kadar kullancağım

Evet ama o zamanki aralık mesela 2,5 a kadardı 1,9 çıkmıştı. Şimdiki aralığı 4,75 benim 4,25 çıkmış öf ya
O üst limit gebe olmayanlar için, gebelik harici 4,75 e kadar normal. Gebelikte daha düşük isteniyor, o değer seni yanıltmasın.

Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Benimde 1.24 den 2.13 e çıkmış. İnternetten bir bakayım dedim. Şöyle bir yazı gördüm. Sanırım olması gereken değerler bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…