- 28 Nisan 2020
- 302
- 391
- 39
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.301
Evet değer 1 lere düşünce bırakabilirsin demişti, yine yükseldi 3.5 civarı olunca yine başlattı sadece onu kullanıyorumİlacı neden bırakıyorsun, sakın bırakma. Öyle birden bırakılacak bir ilaç değil. Doktor mu bıraktırıyor?
Evet ama o zamanki aralık mesela 2,5 a kadardı 1,9 çıkmıştı. Şimdiki aralığı 4,75 benim 4,25 çıkmış öf yaİlaç kullanıyor muydun? Yüksek biraz, 2.5 üstü istemiyorlar gebelikte.
Evet canım bakıyorYa benim uzun süredir hiç bakılmamış bile.. sağlık ocakları biz talep edince bakıyor mu acaba
Soygun ya valla doğumdan sonra daha iyi anlıyorsunuz ben bu parayı niye verdim diye
Hayır canım kullanmıyorumCanım gebelik yokken 4.75 e kadar normal. Ama gebelikte 2.trimesterda 3’ün üzerine çıkması istenmez. İlaç kullanıyor muydun?
Evet içte benimde değer 1 lere düşünce bıraktırmıştı şimdi yine başlattı, kullanıyorumİlacı keserseniz birden yükselebilir. Benim değerim 3 aydır 2-2.05 civarı ilaç kullandığım halde değişmiyor. İlaç dengeliyor
Başta hiç gerek olmadı düştü çünkü 1,9 a ama artmış şuan iyiki gidip ölçtürdüm yaMerhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyorHamilelikte en yüksek 2.5 olmalıymış, hap verdi mi acaba size
Aynen iyi ki takip etmişsinizBaşta hiç gerek olmadı düştü çünkü 1,9 a ama artmış şuan iyiki gidip ölçtürdüm ya
Doktoruna mesaj at istersen yönlendirirHayır canım kullanmıyorum
Doktor sadece monitöre baktı renkli çıktı vs vermedi açıklama yapmadi boy ve kiloyu ben sormasam söylemeyecekti. Rapor verdi evetCanım neden memnun kalmadın? Bizim kız da yüzünü göstermedi pek net görüntü alamadık biz de. Kendi doktorun ilerleyen haftalarda güzel çıktılar verir zaten. Eğer sadece bunun içinse değmez bence. Doktor sana bir rapor verdi değil mi? Her şeyine bakıp ölçüp yazdıysa sıkıntı yok. Kendi doktoruna da gösterirsin zaten raporu o daha detaylı yorumlar.
Yok ya yanlışlık var onda, bırakırsan yükselir tabi ki, bıraktırması garip geldi. Benim de 2 aydır 1 küsur seviyelerinde ama içmeye devam ediyorum. Gebelik bitene kadar içeceğim. Gebelik yükseltiyor çünkü.Evet değer 1 lere düşünce bırakabilirsin demişti, yine yükseldi 3.5 civarı olunca yine başlattı sadece onu kullanıyorum
Haklısın herşeyi biz yapıcaz 10 bin tl verince kimse pat diye doğmuş bebeği kucağımıza vermicekSoygun ya valla doğumdan sonra daha iyi anlıyorsunuz ben bu parayı niye verdim diye
Amin canım inşallah istediğin gibi bi yer bulabilirsin akışına bırak hep daha iyisi oluyor o zaman tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor ben hep orda yaptırıyorum sormuyor bile doktor niye yaptırdın diye yazık her gitmeye çok para bi de 30. Haftadan sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da her hafta gitmek gerekiyor son günler sürekli nstye bağlıyorlar sancı var mı yok mu diye ona da tahlil parası veriyorsun nerdeyseSanirim haklisin arkadasim yani eskiden dogum evdeydi dusununce hersey artik bana pazarlama gibi geliyo ben o tuzaga dustim 5 aydir ozele gidiyorim o kdr para verdim onun disinda bi de ozel labaratuvar tahlilleri fln derken smdi dedimki bu testler heryerde yapilir doktor desen hepsi doktor tsbiki kotu olmasin icime sinsin ama o kdr buyuk paralar bu devirde.benim ixin delilik bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsin
Doğru, ben ilk hamileliğimde de kullanmıştım, sanırım artık hamileliğin sonuna kadar kullancağımYok ya yanlışlık var onda, bırakırsan yükselir tabi ki, bıraktırması garip geldi. Benim de 2 aydır 1 küsur seviyelerinde ama içmeye devam ediyorum. Gebelik bitene kadar içeceğim. Gebelik yükseltiyor çünkü.
Bende yatıyorum istemsiz en rahat olduğum şekil o yüzüstü yatamıyoruz zatenya ben yatıyorum sırt üstü
O üst limit gebe olmayanlar için, gebelik harici 4,75 e kadar normal. Gebelikte daha düşük isteniyor, o değer seni yanıltmasın.Evet ama o zamanki aralık mesela 2,5 a kadardı 1,9 çıkmıştı. Şimdiki aralığı 4,75 benim 4,25 çıkmış öf ya
Numarası yok ya o vermedi ben de istemedim herhalde vermiyor diye . Halbuki özel hastane vermesi lazımDoktoruna mesaj at istersen yönlendirir
Üf ya o zaman ben hemen yarın gideyim kendi doktoruma randevu bulamasam da başka doktoraO üst limit gebe olmayanlar için, gebelik harici 4,75 e kadar normal. Gebelikte daha düşük isteniyor, o değer seni yanıltmasın.
Benimde 1.24 den 2.13 e çıkmış. İnternetten bir bakayım dedim. Şöyle bir yazı gördüm. Sanırım olması gereken değerler bu şekilde.Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Endişe edecek bir şey yok canım korkma hemen.Üf ya o zaman ben hemen yarın gideyim kendi doktoruma randevu bulamasam da başka doktora