2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Eklentiler

• SmartSelect_20201230-232849_WhatsApp.jpg
    SmartSelect_20201230-232849_WhatsApp.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 35
Belkide onunla ilgilidir, düşer bence de ama doktora bir sorun bence siz yine de, bende çok az kilo aldım daha ama niye böyle oldu anlamadım, ailede varsa da genetikte de olabilir dedi doktorum ama benim muhtemelen ilaçlardan oldu, bir haftadır bıraktım kaşıntımda yok gibi artık, resmen bitli gibi kaşınıyordum kafam, ellerim ayaklarım filan 🤣 meğer ondanmış, şu an düşmeye başladı sanırım kaşıntı bitti gibi 😁 biraz işte yağsız beslenmemi önerdi dr, yiyecek listesi verdi ama çok uyamıyorum, nerdeyse her hafta hamburger filan yiyorum, hep o tarz şeyler canım istediği için, şu an değerlerin düşmesi için dua ediyorum artık🤦🏼‍♀️

Bende de vardi kasinti gogusum filan kasiniyordu ama simdi gecti belki de deger yuksek oldugu icindi gercekten 🤔 bende takip ediyim artik cok tesekkur ederim 🙏

Canım senin aşıdan olabilir çünkü genelde ilaçlar enzimleri yükseltiyor. Aşı buna sebep olabilir ama sonra kendiliğinden düşüyor. zaten kolestaz da çok ciddi kaşıntılar oluyor vücutta. Öyle bir belirtin yoksa endişe etme tahlillerini yaptır doktor değerlendirir, olumsuz bi durum olursa yönlendirir. Bazen vitaminler de dengeyi bozabiliyormuş.

Evet evet cok asiri bir kasintim olmadi hic goguslerim kasiniyordu sadece buyudukce o kadar🤔 ya asi etkiledi ya da vitamini ben dogru kullanmaya baslamistim gunde 2 aliyorum simdi biri omega biri multivitamin belki fazla gelmistir. Haftaya tekrar olcturiyim de ona gore konusurum doktorla

Canım hastane de çok önemli aslında doktor kadar doğum sonrası seninle ilgilenen hemşireler, doğumda yanında olacak ebe vs. Mesela benim de yakınımda bi özel hastane var ama ne kadar arkadaşım doğum yaptıysa hepsi doğum sonrası gördükleri muamele yüzünden bin pişmanlar. O yüzden ben 1 saat uzaklıkta başka bi şehirde doğumu planlıyorum, şartlar da uygun olursa.
Hastane tabiki cok onemli ztn benim yaknmdaki hastanenin yorumlarida bayag iyi bakalim icime sinmezse onuda degistiririm ztn suan bi arayis modundayim sen muayeneye ve doguma ne kdr odiceksin peki

Bı belirtisi var mı kızlar benim ilk olctugumde iyiydi snra hiç bakilmadi yarn bı sağlık ocağına gidiym en iyisi
Aslında kaşıntım olduğunu doktora söylememiştim, yani ondan olabileceğini düşünmemiştim, doktor kendiliğinden bakmış karaciğer enzimlerime orda biraz yüksek olduğu ortaya çıkınca ben internetten araştırınca sadece biraz tedirgin oldum ve bütün ilaç ve vitaminleri kullanmayı bıraktım, haftaya tekrar tahlil yapılacak umarım düşmüştür, biraz mantar için antibiyotik kullanmıştım dr oda tetiklemiş olabilir dedi,

Kızlar detaylı randevumuz güzel geçti. Organları damarları, kan akış hızı vs. herşeyi normalmiş, midesi biraz büyükmüş yapısal olarak. Heralde boğazlı olacak kızım 😂❤️❤️Doç. Dr. Ali ipek‘İ soranlar için de gayet iyiydi herşeyini güzelce anlattı👍🏻
Gözünüz Aydın canım☺️ Eşleri alıyorlar mı ☺️

Kızlar selam
bugun ayrıntılı ultrasona girdim, her şey yolunda şükür Ama en son doktor dedi ki: bebeğin eşi olması gerekenden aşağıda, ama bu hiç telaslanacak bir şey değil, zamanla yukarı çıkar Ben seni doğuma kadar takip edecek olsam bunu şuan söylemezdim bile. Kendi doktorun da söylememiştir (evet söylemedi) ama sadece gördüğüm için söylüyorum hiç önemli değil.

Tabi hiç takma vs demesi bana etki etmedi Telaş yaptım Bu haftalarda böyle söylenilen oldu mu aramızda ? Kendi doktorum ayrintilidan bir ay sonra gelirsin bana demişti ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum.

Anladım canım. Bende en son kasım ayında bakılmış ona 10 çıkmış. Seninkine neden bakıldı bi sebebi var mıydı yoksa öyle rutin mi?

Ben sadece tsh bakin diyorum saglik ocagina bunlar her seyi olcup bana is cikariyorlar ya 😁 keske olcmeselerdi simdi bir sey mi var duscek mi asi mi yapti diye bir suru soru geliyor aklima

Kızlar selam
bugun ayrıntılı ultrasona girdim, her şey yolunda şükür Ama en son doktor dedi ki: bebeğin eşi olması gerekenden aşağıda, ama bu hiç telaslanacak bir şey değil, zamanla yukarı çıkar Ben seni doğuma kadar takip edecek olsam bunu şuan söylemezdim bile. Kendi doktorun da söylememiştir (evet söylemedi) ama sadece gördüğüm için söylüyorum hiç önemli değil.

Tabi hiç takma vs demesi bana etki etmedi Telaş yaptım Bu haftalarda böyle söylenilen oldu mu aramızda ? Kendi doktorum ayrintilidan bir ay sonra gelirsin bana demişti ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum.
Zamanla yukarıya çıkar inşallah, benim de başlarda aşağıdaydı geçen ayrıntılı ultrasonda perinatolog olması gereken yere çıkmış dedi, sürekli dinlendim ve ağır kaldırmadım umarım yakın zamanda sizinkide çıkar 🙏🏻

Ben sadece tsh bakin diyorum saglik ocagina bunlar her seyi olcup bana is cikariyorlar ya 😁 keske olcmeselerdi simdi bir sey mi var duscek mi asi mi yapti diye bir suru soru geliyor aklima
Ya bu kan değerleri çok dalganıyor, ben de bakıyorum değerlere bi inmiş bi çıkmış. Her şeyden etkileniyorlar muhtemelen. Üst sınır 35ken 75 çıkması değil de 200-300 falan çıkması daha ciddi sanırım. Yine de doktoruna sor tabi. Dikkat etmen gereken bir şey varsa söylesin.

Hastane tabiki cok onemli ztn benim yaknmdaki hastanenin yorumlarida bayag iyi bakalim icime sinmezse onuda degistiririm ztn suan bi arayis modundayim sen muayeneye ve doguma ne kdr odiceksin peki

Canim ben kozyatagi acibadem de gidersem diye cem oncuoglunun dogum ucretini sormustum 8812 normal, 10485 epidudal normal, 11430 anestezili sezeryan demislerdi. Bu senenin fiyatlariymis ama bir pazarlik yapilabilir belki🤔 hic gitmedim ama yorumlari iyi baya degistirirsem doktorumu ona gitmeyi dusunuyorum son sans olarak😊

Ya bu kan değerleri çok dalganıyor, ben de bakıyorum değerlere bi inmiş bi çıkmış. Her şeyden etkileniyorlar muhtemelen. Üst sınır 35ken 75 çıkması değil de 200-300 falan çıkması daha ciddi sanırım. Yine de doktoruna sor tabi. Dikkat etmen gereken bir şey varsa söylesin.

Aynen oyle cok degisken gercekten degerler 🤔 Bencede cok onemli olsaydi whatsappdan 3 aralikta yazdigimda beni uyarirdi sanirim, randevu gunu soyledi sadece ona da baksinlar bundan sonra diye 🤔 Her ay rutin gebelik testi istiyorum demekte fayda var ama saglik ocagina ne var ne yok baksinlar artik 😁

Birzdan maden suyu iciym kuzum belki faydası olur

Kaynananmda süt iç iyi gelir dedi ama bilmiom ki valla mahfetti beni canım

Aynen kuzum ben çok ilaç iğne kullandım düşük riski vardı diye hala progestan kullanıyorm d vitamini magnezyum demir ilacı enfeksiyon için bi ilaç bide şimdi mide için diyince bı suru oluyo bebegme üzülüyorum yan etkisi yoktur inşallah
Baya ilaç kullanıyormuşsun kuzu, inşallah progestan falan durum tamamen düzelir kesinleşir de bırakırsın, magnezyum da kramp olursa iç olmadı dicem ama doktoruna danış bana düşmez. Mide insanı çok etkiliyor ama mide ilacını kullan, arkadaşlarım çok kullandı sıkıntı olmadı çok şükür.

C
Alt dedikleri bir deger yuksek cikmis canim ya
anım benn bunu geçirdim gebekikten önce. Bir virüse yakalanmış vücudum ve karaciğerimi yormuş sonra geçmii. Hepatit b den şüphelendiler ama benim zaten aşım olduğu için antikorum vardı. O yüzden sonra düzeldi. Bazı ilaçlar da karaciğeri yorabilir bunun dışında. Kullandığın ilaçları doktoruna danış istersen

C

anım benn bunu geçirdim gebekikten önce. Bir virüse yakalanmış vücudum ve karaciğerimi yormuş sonra geçmii. Hepatit b den şüphelendiler ama benim zaten aşım olduğu için antikorum vardı. O yüzden sonra düzeldi. Bazı ilaçlar da karaciğeri yorabilir bunun dışında. Kullandığın ilaçları doktoruna danış istersen
Spring05 Spring05 belirtilerim ise karın ağrısı ve mide bulantısıydı

Çok teşekkür ederim canım 🥰🥰

Amin İnşaAllah canm hepimizin minnoşu sağlıkla gelsin sağlıkla giysin

Amin canm ❤ 😊😊😊 kızlara ne güzel şeyler varmıs oğlandan sonra kızla gözüm heveslendi 🥰🥰🥰🦋🦋🦋🦋🦋
Artık oğlanlara da çok güzel şeyler var ama kızlar kadar süslü püslü değil tabi 🥰😁 ooh gönlünce giydir

Evet cnm konya yolunda usta 1071’deydi ofisi. 25 dk falan sürdü. Süre bebeğe göre değişiyomuş. Hep konuştu, şu kalbi odacıklar şurda en büyük damarı şu. Beyincik şu falan diye tek tek anlattı bakarken. Anatomi dersi gibiydi 😁 damarlardaki akış hızını söyledi ritimleri dinletti falan. Gayet iyiydi. Watsapptan fotoları videolaro gönderdi. Raporu çıktı olarak verdi videoyu bi de cd olarak verdi ve 2 foto bastı onu verdi.
Liv de yaptırmak istemedin mi canım ☺️

X