2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amin canım inşallah istediğin gibi bi yer bulabilirsin akışına bırak hep daha iyisi oluyor o zaman tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor ben hep orda yaptırıyorum sormuyor bile doktor niye yaptırdın diye yazık her gitmeye çok para bi de 30. Haftadan sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da her hafta gitmek gerekiyor son günler sürekli nstye bağlıyorlar sancı var mı yok mu diye ona da tahlil parası veriyorsun nerdeyse
O zmn ben bu evime yakini bi deneyeyim bakalim fiyatta uygun doktorda boyle oeta yasli hos bi bayan baktim biraz arastirdim severmisim gibi geliyo ins anlasirizda dedigin gibi yaparim ztn saglik ocaginda ayda bi yaptiririm rutin testleri hastanede bile yaptirmaya gerek yok idrari kani anca farkli bisi olunca. Kalan paraylada bebise yatirim yaparim daha iyi yani

Pierre Cardin ürünleri bakan vardı sanki, babymallda indirime girmiş bakmak isterseniz.

Kalitesi nasıl bilmiyorum ama indirim varmış. Kullanan var mı?

Eklentiler

• FBDA90EB-FFC5-4486-856C-0F5B7CFACB1A.jpeg
    FBDA90EB-FFC5-4486-856C-0F5B7CFACB1A.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 64
Bazı kadın doğumcular dahiliyeye yönlendiriyor istersen direkt dahiliyeye veya endokrinciye git
Tam da dediğiniz gibi oldu doktoruma instagramdsn ulaştım😀 dediki dahiliyeye göster canım tsh 3 altında olmalı takip mi tedavi mi kararı o daha iyi verir bizde sonra bakalım dedi yarın daha öcne dahiliyeye tiroidimş ölçtürmüştüm o doktora giderim yine

Kızlar bu arada e bebekten anne bebek çantası aldım indirimdeydi aşırı güzel dışı küçük duruyor içi büyük. Alt değiştirme pedi kirli çamaşır torbası ve termos özellikli ayrı bölümü var çantaya birleşik değil . Babyes markası . Hem de indirimde . Ulaştı bana ürün kalitesi çok güzel

Eklentiler

• C94C6F51-097C-48F4-AC2F-5BABECE9B051.png
    C94C6F51-097C-48F4-AC2F-5BABECE9B051.png
    535,8 KB · Görüntüleme: 63
Aaa canım gittin mi bende gldecem daha randevu almadım çukurambar da muayene si ne gittin dimi... 30 dk sürüyor dedi sekreter i aradım da ooo çok iyi yaa herseyi anlattı sa
Evet cnm konya yolunda usta 1071’deydi ofisi. 25 dk falan sürdü. Süre bebeğe göre değişiyomuş. Hep konuştu, şu kalbi odacıklar şurda en büyük damarı şu. Beyincik şu falan diye tek tek anlattı bakarken. Anatomi dersi gibiydi 😁 damarlardaki akış hızını söyledi ritimleri dinletti falan. Gayet iyiydi. Watsapptan fotoları videolaro gönderdi. Raporu çıktı olarak verdi videoyu bi de cd olarak verdi ve 2 foto bastı onu verdi.

Kızlar göbek deliğinin sol tarafında ara ara batma oluyor mu sizde dün akşamdan beri var bende nolur cevap verin

Kızlar göbek deliğinin sol tarafında ara ara batma oluyor mu sizde dün akşamdan beri var bende nolur cevap verin
Canm benim ilk gebelikte olmustu göbek deliği üstünde yırtılma meydana geldi. Birde rahim en tepe noktası olan fundus deniyordu oraya yükseldiği için batma olabilir bebek de oraya vuruyordur

Bunu mutlaka takip edin aynı sorun bende de var geçen yazmıştım hatta, kaşıntıyla belirti gösteriyormuş, çok ilaç kullanmıştım o hafta, demir ilacı, multivitamin, antibiyotik ve fitil, doktor karaciğer enzimlerimi görünce hepsini bıraktırdı, biraz tehlikeliymiş yüksek oluşu benimde baya yükselmiş şu an düşmesini bekliyorum 😇🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Aa ben bic ona dikkat etmemistim, doktor pazartesi gunu soyledi senin sonucun boyle boyle cikmisti diye. Haftaya olcturmeye gidicem bakalim ne durumda🤔 ben ilacta kullanmiyorum aslinda ekstra olarak demir, vitamin ve magnezyum sadece ama bilemedim neden boyle oldu

Canm benim ilk gebelikte olmustu göbek deliği üstünde yırtılma meydana geldi. Birde rahim en tepe noktası olan fundus deniyordu oraya yükseldiği için batma olabilir bebek de oraya vuruyordur
Ya tam kelimeye dokemiyorum aslında bebek hareketlerini hissediyorum 25 Aralık'ta doktora gittik herşey yolunda dedi dun gece başladı batma yanma arası bı durum gaz çıkarmada çok oluyor bu ara anlam veremedim

Aa ben bic ona dikkat etmemistim, doktor pazartesi gunu soyledi senin sonucun boyle boyle cikmisti diye. Haftaya olcturmeye gidicem bakalim ne durumda🤔 ben ilacta kullanmiyorum aslinda ekstra olarak demir, vitamin ve magnezyum sadece ama bilemedim neden boyle oldu
İsmi gebelik kokestazı internette baktığımda hiç iyi şeyler yazmıyordu 😔 ama işte ilaçları bıraktım aslında dr diyete de başlamamı önerdi ama henüz gitmedim, biraz yağsız beslenmem gerekiyormuş, haftaya gideceğim tekrardan tahlil için inşallah değerlerim düşmüştür, hatta bir tahlil daha yaptı, safra asitlerine baktı dr sonuçlar Ankaraya gitmişti geçen hafta bugün çıkmış Allahtan o temiz gelmiş ama işte enzimler yüksekti en son😔 İhmal etmeyin sizde lütfen, değerler çok yüksek değilse düşer hemen sizinde

Benim en sevdiğim uni baby yenidoğan pamuklu su olanı. Ama şimdiden hiçbirşey almıyorum bu tür şeyleri son 1 ay alacağım inşallah🙏🏻🙏🏻😃 gerçi şuana kadar giçbirşey alamdım kıyafet falan da☺️
Ben de ıslak mendili en son almayı düşünüyorum kalitesini de merak ettim. Sleepy mi iyi uni baby mi acaba 😊

X