2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Flo bende de yanlis gosteriyor gun gun gebelik, opdrbanuciftci ve elika benim kullandigim programlar onlar daha dogru istersen onlardan bakabilirsin aklin karismaz

Günaydın kızlar doktorum cuma günü kalp atışı için çağırdı inşallah görürüz ultrasonda kalp atışını gördükten sonra duymamıza gerek var mı daha çok küçük ya bebeğe zararı olmaz mı?

Şimdi doktordan geliyorum 4+4 teyim. Keseyi görmedik doktor da umutlu konuşmadı ilk çıkınca moralim çok bozuldu ama şimdi daha iyiyim. Sizler kaçta gördünüz keseyi?

Hic bozma moralini bazen daha gec gorulebilir gec dollenme olmustur belki biraz daha sabret haftaya muhtemelen gorulur bir de burda biri yazmisti kullanilan cihazin yeni olmasi, daha zayif olmak karindan daha erken gormeyi kolaylastiriyormus. Senin karindan mi bakti

Kızlar herkese selam girip arada okuyorum ne var ne yok diye keseleri kalp atışlarını görenlere hayırlı olsun..olumsuz konuşan ilgilenmeyen doktordan hemen uzaklaşın gebelikte moral çok önemli..bende çok erken 3+5de öğrendim 5 hafta oldu zaman geçmek bilmiyor kontrole salı günü gidicem inşalalh..oğlumda 4+5 de gitmiştim..ilk usg görüntüsü isteyen arkadaşlar vardı onlar için yüklüyorum

Geç döllenme değildi. Vajinal baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…