2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şimdi doktordan geliyorum 4+4 teyim. Keseyi görmedik doktor da umutlu konuşmadı ilk çıkınca moralim çok bozuldu ama şimdi daha iyiyim. Sizler kaçta gördünüz keseyi?
rahim kalınlaşmış mı canım neye göre umutsuz konustu. 4 artı 4tr kese görünen kaç kişi vardır ki. kese genelde 5. haftada göülür

Ya gerçekten mi? Umut oldun bana
Canım ben de 4+ larda öğrendim gebe olduğumu doktorumu aradım hemen geleyim mi diye suan erken haftaya gel demişti bana sen beta verdin mi kaç çıktı canım ben doktora gidene kadar 2 günde bir kan verdim 2 defa artışını doktora söyledim sen de öyle yapabilirsin tatlım içini ferah tut

Kızlar Bi haftadır ağzımın tadı hiç yok iştahım kapalı... Normalde çikolatayı çok severim çikolata denince bile içim kalkıyor anca ekşi tuzlu yiyorum kız mı olacak bu bebiş yoksa bu arada çubuk kraker yemekten içim soldu

Kuzum çikolata vs canının istememesi iyi zaten kafeinli içecek ve yiyeceklerden ne kadar uzak dursak iyi benim de hep ekşi istiyor canım

Kızlar ya benim belim felaket ağrıyor özellikle sağ tarafım bacağıma kadar neredeyse vuruyor sizde böyle olan var mı

Şimdi doktordan geliyorum 4+4 teyim. Keseyi görmedik doktor da umutlu konuşmadı ilk çıkınca moralim çok bozuldu ama şimdi daha iyiyim. Sizler kaçta gördünüz keseyi?
merhaba ben de 4+3 de gitmiştim göremedi bhcg 1500 dü. hatta bakmadan önce göremeyeceğiz şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi baktık ve göremedik. Tam 5 te gittim keseyi çok net görmüştük. Doktor niye böyle korkutmuş anlamadım değer tam anlamıyla 5. Haftada yükselmeye başlıyor zaten..

Kızlar ya benim belim felaket ağrıyor özellikle sağ tarafım bacağıma kadar neredeyse vuruyor sizde böyle olan var mı
Ben progestan kullanıyordum bıraktıktan sonra aynı şekilde ağrım olmaya başladı dün tekrar başladım çok şükür ağrı geçti ama progrstanı kullanınca göğüs hassasiyetim de azalıyor bu durumu yaşayan var mı ?

Hemen biraktim ama en az bi 12 13 kere yikanmisimdir. Insallah etki etmemistir. Sagolun
Deriden kullandığımız ürünlerin yüzde 20 si ancak kana karışıyor. Bunda bi tehlike yok. Ağız yoluyla yüksek mg almak tehlikeli hamilelikte. Hiç a vitamini almayın demiyor hiç bir doktor. Endişe etmeyin. Mesela çatlaklar için hamilelerin kullandığı bio oil denen bir yağ var ve onun içindeki a vitamini çok çok fazla ama hamileler çok kullanıyor. Tabi ki dikkat etmek lazım ancak o kadardan hiç bir şey olmaz kaldı ki şampuan bu yıkıyorsunuz hemen ciltte kalmıyor bile

Kızlar size naçizane bir şey söylemek istiyorum rahmetli anneannemin tavsiyesi Allah sana bir evlat nasip ederse eğitimin anne karnında başladığını unutma,gebelik döneminde ve özellikle yemek yerken abdestli olmaya çalış derdi hep gerçi o zamanlar evli bile değildim tavsiyelerine uymaya çalışıyorum sizinle de paylaşmak istedim kızlar hepimiz sağlıkla sorunsuz şekilde kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi

Ben regl geciktikten 10 gün sonra gittim, 5+5ti kese görüntü, daha miniciktir, görünmemesi çok normal ya, ama doktor neden umutlu konuşmadı onu anlamadım, 4+4 te kese görülmeyince umudu kıracak bir şey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…