• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim doktorum bebeğin kalp atışını dinletmez mesela bebeği ısıtmayalım fazla der.
CuNku o sesi duyabilmek icin kizilotesi isik gonderiyor bu da bbekte isi artisina neden oluyor. Ben bu haftalarda kalp sesini duyabilenlere cok sasiriyorum.
Ayrica usg radyasyon diyen arkadas icin yaziyorum: ultrason adi ustunde ses dalgarinin yansimasi sonucu goruntu verir guvenlidir.

Canım o kadar kısa sürede nasıl öğrendin konuyu okurken denk geldim merak ettim 👀 yani yumurtlamadan 5 gün sonra mi?

Benim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 de 😄 haftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun 😄

Şu an 4+3üm bende hala var o ağrı. Sizin ne zaman kesildi acaba? Merakla bekliyorum ağrımın bitmesini

Gecen hafta vardi biraz agrim, hatta yerlesme kanamasi gelmisti gecen hafta hic oyle hoplayip ziplamadim part time calisiyorum ben ise gittim cok kosturdum diye dusundum hep. Sonra ev temizliginde filanda sagolsun annem yardima gelmisti supurge bile yapmamistim bir sey olacak diye. Boyle ara ara karnim agriyodu adet olcakmisim gibi oturunca geciyodu korktugum icinde bebek tutunsun diye oturuyodum genelde bir yere uzanmamaya gayret ediyordum. Ama bu hafta masallah hic tik demedim agri hissetmiyorum neredeyse hic. Benim muhtemelen 4 5 gun erken dollenme o yuzden sizinde haftaya hic bir sey kalmaz diye tahmin ediyorum 🙏

Bilmiylrum aceleci mi davrandim ama bugun ciktim ve bebegim icin gebelik gunlugu aldim oraya ilkleeimizi dusundugumuz seyleri yazalim ilerde ani olsun dedim. Umarim bu gunlugu sonuna kadar aaglikla doldurabiliriz:)
Bugün benim de aklıma geldi biliyor musun? Ama sonra dedim ki erken mi acaba, hala korkuyorum. Şu da olsun tamam, bunu da atlatalım tamam diye diye doğuracağım galiba en sonunda :KK70:

Cinsiyetleri ne hissediyorsunuz:emir_bebek:
Ben kız hissediyorum ama erkek olmasını istiyorum. Sağlıkla doğsun gerisi önemli değil tabi:KK9:
Kızıma hamile kalmadan önce oğlan çocuklarını çok severdim, hamilelikten sonra ben de bi kız sevgisi ortaya çıktı. Hem de acayip, tutku derecesinde. Arkadaşım demekki kızın olacak, Allah şimdiden sevgisini içine koymuş demişti, kızım oldu çok şükür. Bunda ise bir şey hissetmiyorum ana insan ne eksikse onu ister derler ya , kızım var bi de oğlum olsun isterim ama iki tane kız da çok tatlı oluyorlar, nasip , sağ salim doğsun da 🤗

Kızlar merhaba size bir şey soracağım yolk kesesi görünmesine rağmen boş gebelik ihtimali var mıdır?Çünkü dr yolk kesesi sadece dış gebeliği ekarte eder boş gebeliği etmez dedi ama benim bildiğim kadarıyla dış gebelikte kese hiç görünmez uf çok kafa karıştırıyor doktorlar :kızgın:
Benim yolkssc vardı ama boş gebelik dedi dr kürtaj oldum. İnş değildir senin. Güsel haberler alman ümidi ile.

Benim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 de 😄 haftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun 😄
Çok benziyor bizim durumlar, 2+6 da ovulasyon testi yaptım, bununla nasıl öğreniliyor diye merak etmiştim sadece. ne kadar doğru bilmiyorum, yumurtlama günü gibi çift çizgi çıktı, iki gün sonra da normal gebelik testi yaptım, bariz bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm . benimki de erken döllenme. Döngüm 24 sürecek diye tahmin ediyordum, zaten. bekle bekle biz de 4+2 olduk daha 😍

Ben gittim 5 tüp kan verdim. İdrarda az bi enfeksiyon var dedi. Bebek 6+3 dedi keseyi gördü ama kalp atışını bana dinletmedi. Ben zor duydum dedi. Sen duyamazsın dedi :(
Bence kızlar 8 9 haftlıkken gidin

Back