- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #53.221
Merhaba kızlar doktor kontrolümüz vardı. Bu ay 300 gr almış. Hastaydı biraz malum diyette yaptım falan derken az almış desi doktor. Ben mama vermek istemiyorum işe başlıycam diye anlattım. Ben olmadığım vakitlerde mama içmesin, sütüm de sağılmıyor. Ek godaya başlayabilirsin dedi. Sebze meyve en son yoğurt dedi. Süt süt ürünleri alerjisi yokmuş çünkü kakada kan yoktu diyeti açtığımdan ber. Popoda çatlaktan gelmiş o kan ona eminiz. Bugünden itibaren de yumurta yiyeceğim. Dişleri için 6.ayında muhtemelen çıkacak gibi dedi ağzındaki salyanoranı fazla dedi. Gece huzursuzluk yapar birden ağlamaya başlar dedi bu şekilde.
Canım belli değiş dişleri yukardan bakıldığında. Ama doktor yakındır dediDisleri nasil simdi belli mi, bizde de bir nokta gibi bir beyazlik var damaginda acaba ne zaman cikicaksuanda yasadigimiz tum huzursuzlugu dise baglamak istiyorum bende insallah cikarirda biter bu uykusuzluk
Bende 2 kez birer cay kasigi probiyotik yogurt mayalayip verdim, iki cay kasigi da su verdim o kadar. Yogurt alerji yapmadi, yarin da kontrolumuz ve ozel asilari var
Ayy hadi bakalim ciksinda rahatlayalimCanım belli değiş dişleri yukardan bakıldığında. Ama doktor yakındır dedisiz de mi ek gıdaya geçiyorsunuz? Valla 5.aylıkken geçeceğim için açıkçası nasıl yol izlicem bilmiyorum kafam karışık yani.
Az öncr ağlaya ağlaya uyandı ya. Çok kötü bu uyku durumları..Ayy hadi bakalim ciksinda rahatlayalimben tam bilmiyorum gecicek miyiz, 4. Ay kontrolunde diger ay ek gidayi konusucaz demisti bende erken degil mi filan demistim ama simdi sanki biraz biraz baslamak istiyorum. Cunku anne sutu doyuruyor mu bilmiyorum artik bu kadar sik uyanmaz belki diyorum ek gidaya baslayinca. Eskiden hic anlamiyordu biz yemek yerken simdi anliyor agzini aciyor. Ilk ay tadim yaptiricaz zaten 3 gun kuraliyla bu ay tam baslamamis sayiliriz aslinda
Açlıktan uyanıyor olabilir mi acabaAz öncr ağlaya ağlaya uyandı ya. Çok kötü bu uyku durumları..
Sanmıyorum ya, emiyor çünkü her kalktığında. Kendi isteğiyle bırakıyor sonra. Doktor diş döneminde olur dedi. Bilmiyorum aç mı acaba ki? Süt var aslında niye bırakıyor emmeyi.Açlıktan uyanıyor olabilir mi acaba
Az öncr ağlaya ağlaya uyandı ya. Çok kötü bu uyku durumları..
Bir çok bebek icmiyormus. Ben kokladım pişman oldum kokladigima ama doktor kadın bir enzimden dolayı öyle koktuğunu,hiç sorun olmayacağını söylemişti. 3 ayı gecmediyse gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Aslinda çok iyi dondurucularda çok düşük sıcaklıkta 6 aya kadar da duruyormuş. Arkadaşımın bebeği içmedi mesela o hepsini atmak zorunda kaldı.Sorun etmeden içiyorum şükür. Tadında ciddi bir sıkıntı olsa içmezler de mi
Tamam canm bakayım saolasınBebevo kamera kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
Modeli neydi acabaBebevo kamera kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
Tam ögünü başladıktan yaklaşık bir ay sonra vereceksiniz çay kaşıntatlı kaşıgı yemek kaşıgı yarın fincan tam fincan cay bardagı şeklindeKizlar merhaba. Dün kızımın 5. Ayı bitti öğlen havuç püresi verdim akşam saat 8 gibi de kaşık mama verdim. Gece acillik olduk mahfoldu çocuk ağlamaktan helak oldu galiba çok verdim ilk gunden bilemiyorum. Lavman yaptılar hastanede eve gelince rahatlayıp uyudu ama aylardır böyle ağlamamisti çok üzüldüm kahroldum resmen
Tam emmeden bırakıyor olabilir. Bu ay az kilo aldı demiştin sanırım o yüzden dedim az az emip bırakıyorsa doymuyordur muhtemelenSanmıyorum ya, emiyor çünkü her kalktığında. Kendi isteğiyle bırakıyor sonra. Doktor diş döneminde olur dedi. Bilmiyorum aç mı acaba ki? Süt var aslında niye bırakıyor emmeyi.
Ben gectim 4 cu ayda ek gidaya..genelde meyve puresi yapip veriyorum cok karistirmiyorum 6 ci ayina kadar..bu arada ekstra aptamil vereyim diyorum aslaa icmiyor mama kac kere denedim ama malesef..Canım belli değiş dişleri yukardan bakıldığında. Ama doktor yakındır dedisiz de mi ek gıdaya geçiyorsunuz? Valla 5.aylıkken geçeceğim için açıkçası nasıl yol izlicem bilmiyorum kafam karışık yani.
Aynen bizimkide mama biberon karşıtı alıştırma bardağında su vericemBen gectim 4 cu ayda ek gidaya..genelde meyve puresi yapip veriyorum cok karistirmiyorum 6 ci ayina kadar..bu arada ekstra aptamil vereyim diyorum aslaa icmiyor mama kac kere denedim ama malesef..
Aynn bnmkide oyle asla biberondan bir sey icmiyor..bide bu aralar emerken aniden birakip agliyor az cekiyor sonra birkiyor neden onuda anlayamadimAynen bizimkide mama biberon karşıtı alıştırma bardağında su vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?