2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben bıraz geriden gelıyrm her zmn gıdemıyrm ama rota 2 doz yaptırdım nımenrızle birlikte yaptırdım hatta u ay, ilk dozunud3 yine memnjıtle yapmıstık ozel asıların su ana dek hepsı tam bu ay kontrolunde ayın sonunda son menenjıt asısı var sonra artık 15. Ayda grupta konuaulmus hıc bir sıkıntı yasamadık sukur

Kızlar dondurucuya süt bırakmıştım şimdi onları ara ara çıkarıyorum ama hem tadı hem kokusu cok fena benim midem kaldırmıyor cocuk nasıl içecek.hep mi böyle oluyor dondurucuya koyulunca? Sütlerim ziyan olsun istemiyorum bi yardım edin
Neyde saklıyorsunuz? Ben baktım kullanmıyorum tadında kokusuna bakmadan attım çöpe. Gerekirse ihtiyaç halinde tekrar sağlar taze taze veririm dedim.

Derin dondurucu da muhafaza ediyorum. İşe başladığım için stok yapmam gerekiyordu
Süt saklama poşetinde mi saklıyorsun? Onunla ilgili işe başlayan bir arkadaşımla konuştum bir kaç gün önceden sağmam yetiyordu benim onu da buzdolabına koyuyorum stok hiç yapmadım dedi ben de ona güvendim.

Süt saklama poşetinde mi saklıyorsun? Onunla ilgili işe başlayan bir arkadaşımla konuştum bir kaç gün önceden sağmam yetiyordu benim onu da buzdolabına koyuyorum stok hiç yapmadım dedi ben de ona güvendim.
Evet süt saklama poşetine koyuyorum sonra dondurucuya .ihtiyac halinde çıkarıp veriyorum.aslında dolabın altında 3 gün duruyormuş o şekilde mi yapsam zaten bir kac güne kızım 5 aylık olacak. Dolaba at çözdür birde elektrik vas giderse hepsi çöp olur zaten.valla emse hiç böyle stokla ugrasmazdım.canı sağolsun

Kızlar dondurucuya süt bırakmıştım şimdi onları ara ara çıkarıyorum ama hem tadı hem kokusu cok fena benim midem kaldırmıyor cocuk nasıl içecek.hep mi böyle oluyor dondurucuya koyulunca? Sütlerim ziyan olsun istemiyorum bi yardım edin
Siz koklamayin. Enzim parçalandığı için öyle kokuyormus. Normal yani. Bebeğe verin içsin. Benimki sorun etmedi içti bitirdi hepsini keşke bı dolap daha olsa. İnşallah sizinki de sorun etmez.

Kızlar merhaba nasılsınız? ☺️ Tavsiye edebileceğiniz bi bebek telsizi var mı acaba? Bebeğim uyanınca duramıyorum aniden hemen ses gelmiyor

Bebeğime uyku eğitimi vermek istiyorum. Memede uyuyor, yatakta beraber uyuyoruz. Bu ara uykuları çok kötü ben yanından kalkınca uyanıyor. Gündüz uykuları 30-35 dk en fazla. Özellikle akşam uykusunda çok zorlanıyorum. Uyutmam saatler sürüyor. Çoğu zaman pes ediyorum yada uyuyor 20 dk sonra tekrar uyanıyor. Bebeğime zarar vermeden nasıl uyku eğitimi verebilirim. Tavsiyesi olan var mı?

Kızlar kerhaba epeydir giremedim yazıların bir kısmını okudum benim kızda grip oldu yeni yeni geçmeye başladı vücudunda kizarikliklar oluştu neden oldu bilemiyorum cok kucakta duruyor ve göğüs kısmı terliyor ondan mı acaba daha öncede sıcaktan isilik olmuştu çünkü.
Bu arada kaşık mama kullanan var mı hiç kaşık mamaya başlamak istiyorum ek gıdaya geçeyim diyorum haftaya düzenli olarak bugün bir çay kaşığı kadar muz yedi ve çok sevdi.
Bu arada birşey okudum ne kadar doğru bilmiyorum muzun bebekleri kabız yapan kısmı orta kisminda ki koyu renkli yer varya orasiymis kizlar bir bakın isterseniz
Kaşık mama veren yada ek gıdaya geçen annelerden yardım ve öneri istiyorum 💞
Kaşık maması sütlü pirinçli verdim begenmedi bende önce kabak haşlayıp verdim sonra havuç sonra patetes bunları önce yogurtla karıştırıp verdim ilk başta bir kaşık kadar sonra pirinci haşlayıp sebzeleri de haslayıp süzdüm biraz suyla karıştırıp çorba yaptıp zeytin yagını bir çay kaşıgı üstüne ilave ettim meyveleri irmikle haslayıp püre yaptım bu süreç yaklaşık bir ay sürdü azar azar iki gündür 125 cc çorba yiyor artık bir ögün bir oğunde meyve püresi şimdilik iyiyiz ama benim kızım ek gıdaya çok istekli tamamen mama yiyordu ve mama sandalyesinde dik oturabiliyordu bunlara da dikkat edin eger çocugun istegi yoksa zorlamayın hele anne sütü alıyorsa mutlak bekleyin bence

Hiç bilmiyordum erken mi verdim acaba offf cidden çok karışık bu ek gıda işi umarim muzdan dolayı birşey olmaz kafama takildi bak şimdi anneme kalsa şu anda herşeyi yer diyor biz sizi kurallara göre mi büyüttük diyor o zaman iyice karışıyor kafam
Yogurt ve sebzelerden sonra bende verdim.
Pure yaptim ara ogunlerde veriyorum artik.
Elma armut puresi hatta suyunuda kasikla iceriyorum.
İstiyor cunku.
Doktorumuz bize acele etmeyin, 6.ayi bekleyin desede ben basladim. Bu sekilde gidiyoruz bakalim.

Gerçekten bebeklerniz gece uuuyormu ya. Benimki uyumuyor çıldırıcam artık. Eskiden çok iyi uyurdu ya of

Gerçekten bebeklerniz gece uuuyormu ya. Benimki uyumuyor çıldırıcam artık. Eskiden çok iyi uyurdu ya of
Ne gündüz ne gece hiç uyumuyıor kollarım tutmuyor kaldır koy dan bacaklarım agrıdan durmuyor ayakta sallamaktan sallamayı buraktıgımız an gözlerini açıyor ha bide hamakta sallıyoruz ama buraktıgım an gözler açık

Bebeğime uyku eğitimi vermek istiyorum. Memede uyuyor, yatakta beraber uyuyoruz. Bu ara uykuları çok kötü ben yanından kalkınca uyanıyor. Gündüz uykuları 30-35 dk en fazla. Özellikle akşam uykusunda çok zorlanıyorum. Uyutmam saatler sürüyor. Çoğu zaman pes ediyorum yada uyuyor 20 dk sonra tekrar uyanıyor. Bebeğime zarar vermeden nasıl uyku eğitimi verebilirim. Tavsiyesi olan var mı?
Tamamen yazmak istediklerimi anlatmışsınız 4 ay 11 günlüğüz ve uyumamak için direniyor kolay kolay uyumuyor uyuduğunda ağlamaya başlıyor kucağıma almadan susmuyor

Siz koklamayin. Enzim parçalandığı için öyle kokuyormus. Normal yani. Bebeğe verin içsin. Benimki sorun etmedi içti bitirdi hepsini keşke bı dolap daha olsa. İnşallah sizinki de sorun etmez.
Sorun etmeden içiyorum şükür. Tadında ciddi bir sıkıntı olsa içmezler de mi

Instagramda tunalihayat var onu takibe alin iletisime gecin desteksiz uyku egitimi icin yardimci oluyor ucretsiz.

Bebeğin 4 aylık mı? Bu ayda uyku gerilemesi yaşanıyor. Benim kızıım da 4. Ayına girdiğinden beri gece uyanıyor uyumuyor saatlerce

X