- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.241
Dişten olabilirAynn bnmkide oyle asla biberondan bir sey icmiyor..bide bu aralar emerken aniden birakip agliyor az cekiyor sonra birkiyor neden onuda anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişten olabilirAynn bnmkide oyle asla biberondan bir sey icmiyor..bide bu aralar emerken aniden birakip agliyor az cekiyor sonra birkiyor neden onuda anlayamadim
Springcim ve mavi33 uykular dişten dolayı kötü bizim yani gördüm beyazlk var. Zorluyor belliki. Kilo da alamamamsının sebebi bence diyet yaptım sıfır kalsiyum , ve ishaldi ondan dolayı. Yoksa emiyor saat başı. Bugün tatlı kaşığı havuç püresi verdim çok sevdi
Kizlar merhaba. Dün kızımın 5. Ayı bitti öğlen havuç püresi verdim akşam saat 8 gibi de kaşık mama verdim. Gece acillik olduk mahfoldu çocuk ağlamaktan helak oldu galiba çok verdim ilk gunden bilemiyorum. Lavman yaptılar hastanede eve gelince rahatlayıp uyudu ama aylardır böyle ağlamamisti çok üzüldüm kahroldum resmen
Bizde de aynısı vardı bioderma önerdi doktor. Mustela falan asla iyi gelmedi . Atopik ciltler için olan kremi ve şampuanına geçtim. Baya iyi geldi. Tabi doktorun yaptıgı karışımda egzamaları kesti. Biodermaya hep devam et dediDislerine bakti daha cikmiyo dedi bende sut ve sut urunlerini kesicem vucudunda kuruluk varya kes dedi, bir de senin dedigin kremden alicaz. Belki de o yuzden huzursuzdu hic bilmiyorum, kanli kaka, mukuslu kaka yada pisik yok sadece kuruluk oldu cildinde. Yogurtta vermicez bizimkine banada istersen hemen basla istersen 5 bucuk aylikken basla tadimlara dedi biraz daha beklicem
Bizde de aynısı vardı bioderma önerdi doktor. Mustela falan asla iyi gelmedi . Atopik ciltler için olan kremi ve şampuanına geçtim. Baya iyi geldi. Tabi doktorun yaptıgı karışımda egzamaları kesti. Biodermaya hep devam et dedi
Bizim kız şimdilik içiyor çok şükür. Ben daha koklamam tuhaf ama bir damlası bile kıymetli . 3 ayı gecmedi 2.5 ay falan olmuş koyalı bir kac paket var onları da vereceğim. Kimsenin sütü ziyan olmaz inş yaBir çok bebek icmiyormus. Ben kokladım pişman oldum kokladigima ama doktor kadın bir enzimden dolayı öyle koktuğunu,hiç sorun olmayacağını söylemişti. 3 ayı gecmediyse gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Aslinda çok iyi dondurucularda çok düşük sıcaklıkta 6 aya kadar da duruyormuş. Arkadaşımın bebeği içmedi mesela o hepsini atmak zorunda kaldı.
Aynen aynen beş bucukken başla. Bizim alerji olmadığı anlaşılınca rota aşısı egzama yapıyormuş kuruluk yapıyormuş öyle diyorlar dedim. Çocukta alerjiye yatkınlık varsa açığa çıkarabilir kuruluk egzama da yapabilir dedi. İkinci dozunu da yaptır diyor ama bilmiyorum yaaa. Hala kupkuru vücudu.Dislerine bakti daha cikmiyo dedi bende sut ve sut urunlerini kesicem vucudunda kuruluk varya kes dedi, bir de senin dedigin kremden alicaz. Belki de o yuzden huzursuzdu hic bilmiyorum, kanli kaka, mukuslu kaka yada pisik yok sadece kuruluk oldu cildinde. Yogurtta vermicez bizimkine banada istersen hemen basla istersen 5 bucuk aylikken basla tadimlara dedi biraz daha beklicem
Wp grubu varsa bizi de alsınlar ya demirbaşız burdaGünaydın iyi pazarlar
Kimsecikler yazmaz oldu
En sık yazanlar bile yazmıyor herkes nereye gitti
Whatsapp gruplarına geçildi sanırım
Ben de bioderma alıcam mustela bitince atoderm olanından o iyi geliyormuş baya.Egzama degil kuruluk bu dedi ama aynen biodermanin kremini verdi bizde baslicaz. Insallah gecer sampuan icin mustela kullaniyorum ama acaba sampuani da mi bioderma alsam
Aynen aynen beş bucukken başla. Bizim alerji olmadığı anlaşılınca rota aşısı egzama yapıyormuş kuruluk yapıyormuş öyle diyorlar dedim. Çocukta alerjiye yatkınlık varsa açığa çıkarabilir kuruluk egzama da yapabilir dedi. İkinci dozunu da yaptır diyor ama bilmiyorum yaaa. Hala kupkuru vücudu.
Vala mustelanın her şeyini bıraktım ben. Biodermanın mavi bitane jel gibi şampuanına geçtim yumuş yumuş yapıyo. Mustela sanki daha çok kurutttu . İçeriği temiz ama bize iyi gelmedi. Pişik kremini kullanıyorum bi. O kadar da en büyül boyunu almışım tüm setinEgzama degil kuruluk bu dedi ama aynen biodermanin kremini verdi bizde baslicaz. Insallah gecer sampuan icin mustela kullaniyorum ama acaba sampuani da mi bioderma alsam
Biz de yaptırdık yaa azdırıyo kesinlikle ama bazısı kesin bi ispat yok diyo bakalım inş olmaz yeni düzeldi çünküBen dun rotanin 2. Dozunu yaptirdim insallah cok daha kotu olmaz
Merhaba, biz ikea antilop aldık. Baya beğendim ben çok portatif.Bayadır takip edemedim, inşallah bütün bebisler iyidir
Mama sandalyesi aldınız mı? Yanda hangisini alacaksınız sormaya geldim
Evet birçok anne onu tercih etmiş. Acaba rahat yiyebilir mi? Minderi de ayrı satılıyor sanırım ama yatış kademesi vs yok ya, ben şöyle üstüne koyayım ben mutfajtayken vs oyalansin da istiyorum. Bı yandan da çok hantal olmasın istiyorum. Joie ve ikea arasında kaldımMerhaba, biz ikea antilop aldık. Baya beğendim ben çok portatif.
İnşallah canım. Wp grubu mu kurdak yea?Ben dun rotanin 2. Dozunu yaptirdim insallah cok daha kotu olmaz
Vala mustelanın her şeyini bıraktım ben. Biodermanın mavi bitane jel gibi şampuanına geçtim yumuş yumuş yapıyo. Mustela sanki daha çok kurutttu . İçeriği temiz ama bize iyi gelmedi. Pişik kremini kullanıyorum bi. O kadar da en büyül boyunu almışım tüm setin
Insallah insallahBiz de yaptırdık yaa azdırıyo kesinlikle ama bazısı kesin bi ispat yok diyo bakalım inş olmaz yeni düzeldi çünkü
Bir ara konusulmustu bu konu ama haberim yok canimİnşallah canım. Wp grubu mu kurdak yea?
Sütünüz neden sağılmıyor?Merhaba kızlar doktor kontrolümüz vardı. Bu ay 300 gr almış. Hastaydı biraz malum diyette yaptım falan derken az almış desi doktor. Ben mama vermek istemiyorum işe başlıycam diye anlattım. Ben olmadığım vakitlerde mama içmesin, sütüm de sağılmıyor. Ek godaya başlayabilirsin dedi. Sebze meyve en son yoğurt dedi. Süt süt ürünleri alerjisi yokmuş çünkü kakada kan yoktu diyeti açtığımdan ber. Popoda çatlaktan gelmiş o kan ona eminiz. Bugünden itibaren de yumurta yiyeceğim. Dişleri için 6.ayında muhtemelen çıkacak gibi dedi ağzındaki salyanoranı fazla dedi. Gece huzursuzluk yapar birden ağlamaya başlar dedi bu şekilde.