Merhaba hosbulduk❤ yani 7. Haftaya kadar gitmeyecek misin sanki beta degeri takip edilmesi gerekiyor diye duymuştum ama ben daha tecrübesiz çaylakyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikincidoktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda
hayır gitmeyeceğim galibaMerhaba hosbulduk❤ yani 7. Haftaya kadar gitmeyecek misin sanki beta degeri takip edilmesi gerekiyor diye duymuştum ama ben daha tecrübesiz çaylaksen daha iyi bilirsin tabi
Cok tesekkur ederim kızlarsağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştiniz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikincidoktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda
selam canım, maşallah senin oğlun büyükmüşSelam canım, benimde 6 yaşında bir oğlum var nasipse 2.olucak. benim kimyasal gebelikler oldugundan salı günü kese için çağırdı.
kuyrukluyildiz anladım canım bi gün varmış aramızda ☺ Doktor bana 3 temmuzda gel dedi sana neden erken baktı acaba
Aminnn canım insallahhItiraf ediyim okurken zaten topik diye okudum hic farketmedim.... sagol canim benim evet 6 7 klomen +2gonalf+2femare deneyimim var malesef. Rabbim insallah bu sefer nasip etmistir
Benim sadece kasıklarım agrıyorŞuan sizinde beliniz ağrıyor mu kızlar. Benimki çok fazla ağrıyor normal mi acaba??
Haklisin hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi ama dün kendimi acilde buldum gece falan uyuyamazdım ama napayımhayır gitmeyeceğim galibailk olunca başka oluyo tabi. ben pandemi den dolayı sürekli hastaneye gitmek istemmiyorum ondan sanırım.inşallah o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz
Beta kaç çıkmıştı canımCanim ben regli gecikmesinin birinci günü gitmistim.
Haklisin hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi ama dün kendimi acilde buldum gece falan uyuyamazdım ama napayım
Beta kaç çıkmıştı canım
acil durumlar dışında tabiki.. acil bişey olsa bende hemen giderimHaklisin hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi ama dün kendimi acilde buldum gece falan uyuyamazdım ama napayım
Kızlar benimde ayaklarım çok üşümeye basladı. Sol kasigimdada sanki heran regli olacakmis gibi ağrım var
Merhaba ben yeni katıldım kadınlar kulubuneSlm kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendi. Dün regli günümdü bugün beta hcg 177.50 cıktı.persembe tekrar kan vericem 4 kimyasalim var insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz.
Daha erken negatif için gecikmeyi bekleyelimNormal gebelik testi yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı. Sanırım Mart annesi olamayacağım hayırlısı
Dün acayip bel ağrım vardi. Bugünde sağ kasığım ağrıyor ve karnımın alt tarafı da sanki yanıyor. Kese oluşurken böyle sancılar çekmek normalmis ama insan yinede endişeleniyor.
Merhaba ben yeni katıldım kadınlar kulubune ☺ Benimde dış gebeliğim oldu bir sene önce şımdı gene hamile oldugumu öğrendim bir güN gecikti adetim beta 157 çıktı düşük mü değer diye endişeliyim hemen doktorada gitmek istemiyorumKafam çok karışık