2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim kızlar sağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştiniz
ben iğne vuruldum bu ay öyle olunca iğnenin 15 ve 17 günleri gidip kan verdim. Doktorda yaklaşık 10 gün sonraya verdi randevu kese için
Gözünüz aydın Tecrübeli olmak güzeldir
Ağrım çok olunca kendim gitmek istedim açıkçası. Sorun var mı diye normal dedi o da. Haftaya tekrar çağırdı
anladım iyi yapmışınız tedbir önemliNereniz ağrıyor peki
Benim sadece kasıklarım agrıyor
Herkeste farklı oluyor demekki

Ben de aynı şeyi düşünüyorum kan tahlili yaptırdım artık 7. Haftada giderim hem alttan ultrasona falan ne gerek var hepsi bir arada çıkmış olur kalp atışı falan inşallah ikinci hamilelikler belli oluyo tecrübe farkı

yani hem daha mantıklı senin de mi ikinci hamileliğin

Yo bence iyi sen kendini hazır hissediyosan sorun yok benim kızım biraz nazlı olduğundan bir de çalıştığımdan ben anca hazır oldum
nasip olursa bebiş doğduğunda oğlum 3 yaşını bitiriyo olcak 4 e gircek. aralarında çok fazla yaş farkı olmasını istemiyorum bu yüzden daha fazla geç kalmak istemedim bu arada bende çalışıyorum

nasip olursa bebiş doğduğunda oğlum 3 yaşını bitiriyo olcak 4 e gircek. aralarında çok fazla yaş farkı olmasını istemiyorum bu yüzden daha fazla geç kalmak istemedim bu arada bende çalışıyorum

Hayırlısıyla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Selammm herkese. Mart annesi olarak bende katılayım bakalm. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bklemiyordum bu ay hamile kalmayı. 9 ay denedik olmayınca.. ben de kadın doğuma gitmşdim.. tahlilde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…