- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
ben iğne vuruldum bu ay öyle olunca iğnenin 15 ve 17 günleri gidip kan verdim. Doktorda yaklaşık 10 gün sonraya verdi randevu kese içinCok tesekkur ederim kızlarsağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştiniz
Gözünüz aydınyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikincidoktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda
anladım iyi yapmışınız tedbir önemliAğrım çok olunca kendim gitmek istedim açıkçası. Sorun var mı diye normal dedi o da. Haftaya tekrar çağırdı
Herkeste farklı oluyor demekkiBenim sadece kasıklarım agrıyor
canım benimde ilk başlarda regl ağrılarım olmuştuKızlar benimde ayaklarım çok üşümeye basladı. Sol kasigimdada sanki heran regli olacakmis gibi ağrım var
3 aylık olunca doğum marta mı denk geliyor ki2020 Mart anneleri topiğindeydim bebeğim şimdi 3 aylık çok duygulandım
aynen seneye haziran da da bizim bebişlerimiz 3 aylık olacak inşallah.canım benimde ilk başlarda regl ağrılarım olmuştu
3 aylık olunca doğum marta mı denk geliyor ki
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikincidoktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda
yani hem daha mantıklıBen de aynı şeyi düşünüyorumkan tahlili yaptırdım artık 7. Haftada giderim hem alttan ultrasona falan ne gerek var hepsi bir arada çıkmış olur kalp atışı falan inşallah ikinci hamilelikler belli oluyo tecrübe farkı
yani hem daha mantıklısenin de mi ikinci hamileliğin
maşallah. benim de oğlum 2 yaşını yeni bitirdi. şimdi sizi görünce biraz erken mi davrandım diyorumEvet canım 4yaşında kızım var seninki kaç yaşında
maşallah. benim de oğlum 2 yaşını yeni bitirdi. şimdi sizi görünce biraz erken mi davrandım diyorum
nasip olursa bebiş doğduğunda oğlum 3 yaşını bitiriyo olcak 4 e gircek. aralarında çok fazla yaş farkı olmasını istemiyorum bu yüzden daha fazla geç kalmak istemedimYo bence iyi sen kendini hazır hissediyosan sorun yok benim kızım biraz nazlı olduğundan bir de çalıştığımdan ben anca hazır oldum
nasip olursa bebiş doğduğunda oğlum 3 yaşını bitiriyo olcak 4 e gircek. aralarında çok fazla yaş farkı olmasını istemiyorum bu yüzden daha fazla geç kalmak istemedimbu arada bende çalışıyorum
Ay inşallah o günleride görürüzaynen seneye haziran da da bizim bebişlerimiz 3 aylık olacak inşallah.
zaman su misali nasıl geçtiğini anlamayacağız bileAy inşallah o günleride görürüz ☺
İnşallah canım senin de ilk mizaman su misali nasıl geçtiğini anlamayacağız bile
yok canım benim ikinciİnşallah canım senin de ilk mi ☺