- 9 Ocak 2014
- 7.296
- 9.095
Ne kadar sabırlısınben sabredemiyorum.
Herkese merhaba,
bat dün veya bugündü henüz regl olmadım.
pazar günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı ama içimde hala bir umut var.
eğer regl olursam topiği içinizden isteyen birine devredeceğim.
şimdiden haber vereyim de düşünün
mart annesi olacak hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi
ya ben bir kutu dostinex kullandım prolaktinimin düşmesi için, sonuçta hormon ilacı olduğu için regl tarihim değişmiş olabilir.Sağol canım inşallah senin de bebişin seninledir bence tekrar test yapmalısın
ya ben bir kutu dostinex kullandım prolaktinimin düşmesi için, sonuçta hormon ilacı olduğu için regl tarihim değişmiş olabilir.
Gözün aydınSelam kizlar sali beta hcg 177.50.bugün 359 cıkti. Şükürler olsun rabbime. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin
Gözün aydınbende buraya biraz önce yazmıştım
Merhaba kızlar. Sanırım bende mart annesi olacağım
ee benimki de 2 mart çıkıyor kız o nasıl oluyor. Aramızda 1 hafta var amaInsallah 9 ay burda beraberiz desene. Benimde 1 mart cikiyor
AhahhTaniştigima memnun oldum dermisim.
ee benimki de 2 mart çıkıyor kız o nasıl oluyor. Aramızda 1 hafta var ama
Ahahh
Anladom bebeğim o yüzden öyle demekkiBen 1 hafta gec yumurtladim kuzum
Anladom bebeğim o yüzden öyle demekki☺
Canım değerin bi günlük gecikmeye göre kayet iyiMerhabalar bir gün geciktim 53.7 çıktı değerim.
Bulantı gibi değil sanki de iki gündür midem boşsa özellikle öğürme gibi oluyor birde kasigim arada ağrıyor yatınca geçiyor şükür sizlerde de oluyormu sürekli adet oldunmu diye bakiyorm
Doktor 3 temmuza keseyi görmek için gün verdi bebeğimSen nezaman kontrole gudeceksin canim. Tekrar kanda baktircakmisin yoksa direkt kese için günmü verdiler
Doktor 3 temmuza keseyi görmek için gün verdi bebeğim
Teşekkür ederim insan korkuyormus çok korkuyormus küçücük bir nokta içinCanım değerin bi günlük gecikmeye göre kayet iyi ☺ Benimde hala belim ve kasıklarımda ağrı yanma oluyor☺