Senin son adet tarihin ne canımAnladom bebeğim o yüzden öyle demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin son adet tarihin ne canımAnladom bebeğim o yüzden öyle demekki
Gözün aydın canım seni klomen topuğundan cok öncelerden tanıyorum cok sevindim❤Selam kizlar sali beta hcg 177.50.bugün 359 cıkti. Şükürler olsun rabbime. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin
TopikGözün aydın canım seni klomen topuğundan cok öncelerden tanıyorum cok sevindim❤
Bugün bende gittim daha kucuk dedi kese bak oluşmaya başlıyor diye gösterdi insallah saglıkla ilerlerBende bugün Dr a gittim üstten muayenede keseyi göremedi haliyle alttan bakalım dedi kese oluşmaya başlamış şükür. Haftaya tekrar gel dedi. Kasıklarım ve belim de çok ağrıyor dedim bu aylarda çok normal dedi. Kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor işte.
sen daha erken görcenBeni 30 haziranda cagirdi insallag gözukür
Seni çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim insan korkuyormus çok korkuyormus küçücük bir nokta için
Son adet tarihiniz ne zamandı. Kesen ne zaman gözüküyor acaba.Bende bugün Dr a gittim üstten muayenede keseyi göremedi haliyle alttan bakalım dedi kese oluşmaya başlamış şükür. Haftaya tekrar gel dedi. Kasıklarım ve belim de çok ağrıyor dedim bu aylarda çok normal dedi. Kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor işte.
26 mayıs canımSenin son adet tarihin ne canım
25 Mayıs benimkisi de kese 5 haftada vajinal ultrason ile 6. haftada da üstten gözüküyor.
Benimde 24 mayıs rabbim sağlıklı bi şekilde nasip etsin insallahsen daha erken görcen
Seni çok iyi anlıyorum
Son adet tarihiniz ne zamandı. Kesen ne zaman gözüküyor acaba.
26 mayıs canım
İnşallah canım. Allahım isteyen dileyen bekleyen herkese versin inşallahBenimde 24 mayıs rabbim sağlıklı bi şekilde nasip etsin insallah
Gözün aydın canımMerhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Merhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Herkesin ki de çok yakın zamanlarBenimki de 25 mayıstı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Herkesin ki de çok yakın zamanlar☺
gerçi mantıken mart olunca
Benim belim dışında bi ağrım yok inşallah normaldirEvet doğal olarak aynı zamanlarda öğreniyoruz benim belim değil de kasıklarıma ve karnıma ara ara ağrı giriyo o da normal belirtiler arasındaymış
Gözün aydın canım
Cok tesekkur ederim kızlar sağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştinizMrb. Hayirli ugurli olsun