2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar benimde 18 haziranda aşılama yapıldı 2 temmuzda hcg 12 çıktı 6 temmuzda 74 olmuştu adetim geçeli 2.günüydü ayni zamanda nasıl sizce kendi doktorum çok olumlu ama bana çok düşük geldi değerler kimyasal mıdır diye korkuyorum

Kızlar ben nane limon içmiştim mide bulantım için. Başka bi topikte birisi düşük riskini artırdığını söyledi nanenin. Şaşırdım kaldım içmeyim mi bi daha sizce

Kızlar ben nane limon içmiştim mide bulantım için. Başka bi topikte birisi düşük riskini artırdığını söyledi nanenin. Şaşırdım kaldım içmeyim mi bi daha sizce
İçme canim nane,kekik, maydanoz cok az tüket düşük riskini arttırıyormus birde ebe arkadasim ilk 3 ve son 3 ay hurma yeme dedi bana

Kizlar bugün ki tüm mesajlari okudum kese gorenler, hamile oldugunu öğrenenler, kalp atisini duyanlar var hepinizin adına çok sevindim . Hepimizin bebegi saglikli olsun beslenme, akinti, kanama, beta artiyormu vs hepimiz kaygili en cokta endiseleyiz birbirimizden farkimiz yok ilk hcg artacak mi sonra kese sonra kalp derken birlikte 9 ayi bulacagiz diye inaniyorum. O yüzden her zaman umut dolu olalım.

Hurmqyı duymuştum ama kuru nanenin zararının olacağını bilmiyordum. Üzüldüm. Napacaksam şimdi
Kuzum üzülme birsey olmamistir, sadece az seyrek tuketirsin bende bilmiyordum epey maydanoz yedim nanede koydum yemeklere abartmadikca birsey olmaz sadece bundan sonra temkinli olalim birsey olmamistir bende sonra kontrole gittim birsey olmamisti endiselenme

Kızlar bnm doktorum ne yiyosan iciyosan aynen devam, yukarı uzanmakla falan cocuk düsmez. Saglıksız gebelikse düser. Sadece dar giyme ve bol su ic dedi. Sağlıklı gebelikse zaten kürtajla zor alıyoruz biz keyfine bak dedi. Size de söylemis olayım

kız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadık
Ben evdeyim ama dikkatimi çekti. Normaldir yaa
ekliyorum tatlımm
tamam canım tahmini doğum ne zaman
Ben tabloya kutu ekleyemiyorum ama ahah

Öyle yapcam kuzum

canım internetten baktığımda 8 Mart görünüyor ama ben sezeryan olacağım için 2 hafta öne gelir herhalde ne yazalım bilemedim

Birde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?

Kalp atisini cok kisa dinletiyorlar o ani videoya alsin esiniz.birde bebegin organlari ilk 3 ay da olsuuyor ozellikle beyinngelsiimi icin ceviz yiyin bol bol saglikli beslenin arkadaslar ben hamileyken saglikli beslendim sebzeli guzel yemekler yedim oglum da ben gibi simdi benim sabah kahvaltimdan dereotu asiriyor o derece ... hemde 3 700 dogdu normal yagli zararli seylerden paketli seylerden uzak durun.yuce mevlam hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza alip doya doya ellerini ayaklarini koklamayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…