2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atisini cok kisa dinletiyorlar o ani videoya alsin esiniz.birde bebegin organlari ilk 3 ay da olsuuyor ozellikle beyinngelsiimi icin ceviz yiyin bol bol saglikli beslenin arkadaslar ben hamileyken saglikli beslendim sebzeli guzel yemekler yedim oglum da ben gibi simdi benim sabah kahvaltimdan dereotu asiriyor o derece ... hemde 3 700 dogdu normal yagli zararli seylerden paketli seylerden uzak durun.yuce mevlam hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza alip doya doya ellerini ayaklarini koklamayi nasip etsin...
Bütün bu öneriler için teşekkür ederim ve son cümlen beni bitirdi iple çekiyorum kokusunu içime çekeceğim günü. Hepimize nasip et yarabbim🙏

Kızlar bnm doktorum ne yiyosan iciyosan aynen devam, yukarı uzanmakla falan cocuk düsmez. Saglıksız gebelikse düser. Sadece dar giyme ve bol su ic dedi. Sağlıklı gebelikse zaten kürtajla zor alıyoruz biz keyfine bak dedi. Size de söylemis olayım ☺

Benim doktorumda normalde ne yiyorsan ye dedi. Ama ıhlamur disinda bitki cayi tüketme dedi. Nane kekik maydanoz yemeklere bende kullaniyorum ama cay olarak tüketmenin düsüklere yol actigini bütün doktorlar söylüyor. Ben pko luyum regli olamadigimda hep nane kekik cayiyla regli olurdum. Oyüzden bence çay olarak tüketmeyin.

Son düzenleme:
canım internetten baktığımda 8 Mart görünüyor ama ben sezeryan olacağım için 2 hafta öne gelir herhalde ne yazalım bilemedim 😊

Benimde 1 mart ama aslinda ya 22 subat ya 27 subat . Ama subat grubu hafta olarak cok ileri o yüzden mart grubu daha mantikli geldi

Kuzum üzülme birsey olmamistir, sadece az seyrek tuketirsin bende bilmiyordum epey maydanoz yedim nanede koydum yemeklere abartmadikca birsey olmaz sadece bundan sonra temkinli olalim birsey olmamistir bende sonra kontrole gittim birsey olmamisti endiselenme🤗
kuzum derdim mide bulantıma başka ne bulabilirim oydu. Yoksa olumsuz bişey olacak diye değil zaten accuk atmıştım nane 😀 başka çözümler bulmam gerek 😁
Cnm benim doktorum herseyi aynen yiyebilirsin dedi. Korkma koydugun bir tutam nane bisey yapmaz bir hurmada yapmaz. Oturup avuc avuc yemen lazım..
yok aslında ben naPacam şimdi diye endişelenirken mide bulantıma başka çözüm bulmam gerekiyor o yüzden endişenmiştim 😀
canım internetten baktığımda 8 Mart görünüyor ama ben sezeryan olacağım için 2 hafta öne gelir herhalde ne yazalım bilemedim 😊
ben 8 mart yazayım☺️
Birde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?
Ben bişeyler yaptırdım ama ne olduğunu inan bilmiyorum 😀😀

Merhaba hanimlar,
Benimde kismet olursa Martta dogum gorunuyor 4 haftaligiz henuz.

fakat ;

İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti

bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.

kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.

Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.

Hesabima gore % 70 artis olmus.

hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?

1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,

nasil yorumlarsiniz hanimlar 🙄

Kızlar sanirim bi aksilik olmazsa burda devam edecem inşallah çok şaşkınım suan

Eklentiler

• 20200709_101312_001.jpg
    20200709_101312_001.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 17
X