- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Birde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?
Kan idrar testi idrar kulturu ve yazdiklarin hepsi i istedi yaptirdim ben.sali gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?
Bütün bu öneriler için teşekkür ederim ve son cümlen beni bitirdi iple çekiyorum kokusunu içime çekeceğim günü. Hepimize nasip et yarabbimKalp atisini cok kisa dinletiyorlar o ani videoya alsin esiniz.birde bebegin organlari ilk 3 ay da olsuuyor ozellikle beyinngelsiimi icin ceviz yiyin bol bol saglikli beslenin arkadaslar ben hamileyken saglikli beslendim sebzeli guzel yemekler yedim oglum da ben gibi simdi benim sabah kahvaltimdan dereotu asiriyor o derece ... hemde 3 700 dogdu normal yagli zararli seylerden paketli seylerden uzak durun.yuce mevlam hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza alip doya doya ellerini ayaklarini koklamayi nasip etsin...
Bütün bu öneriler için teşekkür ederim ve son cümlen beni bitirdi iple çekiyorum kokusunu içime çekeceğim günü. Hepimize nasip et yarabbim
İlk bebeğim olacak kısmetse ❤ 2,5 yıl uğraştık tüp bebekle hamileyim çok şükürAmin cnm aminn... ilk bebegin mi bilmiyirum ama o kadar muhtesem bi duygu ki❤
Ya benden hiç istemedi bunları sadece tsh ve hemogram yaptırdımBirde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?
MasallahSagol canım 6+3
Kızlar bnm doktorum ne yiyosan iciyosan aynen devam, yukarı uzanmakla falan cocuk düsmez. Saglıksız gebelikse düser. Sadece dar giyme ve bol su ic dedi. Sağlıklı gebelikse zaten kürtajla zor alıyoruz biz keyfine bak dedi. Size de söylemis olayım ☺
canım internetten baktığımda 8 Mart görünüyor ama ben sezeryan olacağım için 2 hafta öne gelir herhalde ne yazalım bilemedim
Benimde 1 mart ama aslinda ya 22 subat ya 27 subat . Ama subat grubu hafta olarak cok ileri o yüzden mart grubu daha mantikli geldi
kuzum derdim mide bulantıma başka ne bulabilirim oydu. Yoksa olumsuz bişey olacak diye değil zaten accuk atmıştım nane başka çözümler bulmam gerekKuzum üzülme birsey olmamistir, sadece az seyrek tuketirsin bende bilmiyordum epey maydanoz yedim nanede koydum yemeklere abartmadikca birsey olmaz sadece bundan sonra temkinli olalim birsey olmamistir bende sonra kontrole gittim birsey olmamisti endiselenme
yok aslında ben naPacam şimdi diye endişelenirken mide bulantıma başka çözüm bulmam gerekiyor o yüzden endişenmiştimCnm benim doktorum herseyi aynen yiyebilirsin dedi. Korkma koydugun bir tutam nane bisey yapmaz bir hurmada yapmaz. Oturup avuc avuc yemen lazım..
ben 8 mart yazayımcanım internetten baktığımda 8 Mart görünüyor ama ben sezeryan olacağım için 2 hafta öne gelir herhalde ne yazalım bilemedim
Ben bişeyler yaptırdım ama ne olduğunu inan bilmiyorumBirde bugün toksoplazma rubella cmv İgg ve igm testi istedi doktor yaptırdık başka istenen var mı?
Günaydın kurabikGünaydın hanımlar
Nasılsın kuzumGünaydın kurabik
7 den 8 e kadar 3 defa İstifra ettim Sence nasılımNasılsın kuzum
Yaa tüh canım ya inşallah uzun sürmez geçer hemencik7 den 8 e kadar 3 defa İstifra ettim Sence nasılım
İnşallahhh inşallahhh çok zor gerçektenYaa tüh canım ya inşallah uzun sürmez geçer hemencik
Günaydın hanımlar
Günaydınlarrr güzel kızlarGünaydın kurabik
7 den 8 e kadar 3 defa İstifra ettim Sence nasılım