2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

K KurkmantoluS canım benim beklenen doğum tarihi 8 mart

Merhaba beni de eklermisin sat 1 Haziran yaş 32 3. Çocuk

Kizlar cinsiyet tahminlerimizidemi eklesek listeye bakalim hangilerimiz tutturacak

Çok korkmuştum hiç sormayacaksın diye sahiden alır mısın? Karamelli olsun benimki
kız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadık
eve

evet baya yoğun oluyor. hatta adet oldum falan sanıyorım ama farkettiğim şu uzun yürüyünce dışardaa falan daha yoğun geliyor
Ben evdeyim ama dikkatimi çekti. Normaldir yaa
K KurkmantoluS canım benim beklenen doğum tarihi 8 mart
ekliyorum tatlımm
Merhaba beni de eklermisin sat 1 Haziran yaş 32 3. Çocuk
tamam canım tahmini doğum ne zaman
Kizlar cinsiyet tahminlerimizidemi eklesek listeye bakalim hangilerimiz tutturacak
Ben tabloya kutu ekleyemiyorum ama ahah
sen git bilgilendir. belki numaran sisteme girilmemiştir
Öyle yapcam kuzum

Bosver ozaman kuzu
Ne hissediyorsun ? Ben kız gibi hissediyor gibiyim ama emin değilim erkekte olabilir. Gerçi başka ihtimal yok.

Bir komşumuzun hamile olduğunu öğrendik aradan zaman geçti cinsiyet soruyoruz, doktoru %50 erkek demiş ve bizde hazırlıklara başladık dedi Eee dedik zaten %50 erkek %50 kız değil mi siz neyin hazırlığına başladınız dedik kadına o an dank etti e daha belli değil ki o zaman dedi. Yok yav erkek işte
Benimki de o hesap olacak simdi

Kızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur
Bak daha hiçbirşey belli değil senin için dua edeceğim inşallah bebeğin seninledir benimde 22,5 cıktı ilk kanım, yani senden daha da düşük lütfen tamamen salma kendini inşallah aramızda olmaya devam edersin

Kızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur
Inşallah düşündüğün gibi değildir. Rabbim en kısa sürede gönlündekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…