- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Çok korkmuştum hiç sormayacaksın diyeSana da alamm mı bi dene
Ah bunun cevabını bilsek keşkeEvet canım yaa o iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Amiin canım dua edelim hepimiz sağlıklı gebelik geçirelimMasallah canim darisi bizim başımıza . Birde biz duysaydik
evet baya yoğun oluyor. hatta adet oldum falan sanıyorım ama farkettiğim şu uzun yürüyünce dışardaa falan daha yoğun geliyorKızlar sizinde sarı akıntınız oluyor mu
K KurkmantoluS canım benim beklenen doğum tarihi 8 martMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 11 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart Kurabiyex 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart Imeraferaa 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart K Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart Muzmus 34 Yurtdışı 2
Merhaba beni de eklermisin sat 1 Haziran yaş 32 3. ÇocukMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 11 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart Kurabiyex 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart Imeraferaa 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart K Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart Muzmus 34 Yurtdışı 2
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver değerin 2 ye katlanması gerekiyor Hakkında hayırlısı olsun inşKızlar beta 25 miş ne
Gozun aydinSağol canım
sen git bilgilendir. belki numaran sisteme girilmemiştirBeni niye kimse aramıyor acaba
daha çok yeni kuzum adetim geçeli iki gün olmuştu 66 çıktı benimKızlar beta 25 miş ne
kız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadıkÇok korkmuştum hiç sormayacaksın diyesahiden alır mısın? Karamelli olsun benimki
Ben evdeyim ama dikkatimi çekti. Normaldir yaaeve
evet baya yoğun oluyor. hatta adet oldum falan sanıyorım ama farkettiğim şu uzun yürüyünce dışardaa falan daha yoğun geliyor
ekliyorum tatlımmK KurkmantoluS canım benim beklenen doğum tarihi 8 mart
tamam canım tahmini doğum ne zamanMerhaba beni de eklermisin sat 1 Haziran yaş 32 3. Çocuk
Ben tabloya kutu ekleyemiyorum ama ahahKizlar cinsiyet tahminlerimizidemi eklesek listeye bakalim hangilerimiz tutturacak
Öyle yapcam kuzumsen git bilgilendir. belki numaran sisteme girilmemiştir
Benim ilk kanım 22,5 cıktı kuzum bence umut varEvet ilk kanım
O da bizim ayıbımız olsun, geçmişi boşver bak karşılaştık önümüze bakalımkız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadık
kız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadık
Ben evdeyim ama dikkatimi çekti. Normaldir yaa
ekliyorum tatlımm
tamam canım tahmini doğum ne zaman
Ben tabloya kutu ekleyemiyorum ama ahah
Öyle yapcam kuzum
Ne hissediyorsun ? Ben kız gibi hissediyor gibiyim ama emin değilim erkekte olabilir. Gerçi başka ihtimal yok.Bosver ozaman kuzu
Bak daha hiçbirşey belli değil senin için dua edeceğim inşallah bebeğin seninledir benimde 22,5 cıktı ilk kanım, yani senden daha da düşük lütfen tamamen salma kendini inşallah aramızda olmaya devam edersinKızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur
Sağol canımm evet karından baktı pır pır pır gördük hareket ettiğini kalbi atıyomuş meğerseGozun aydinkarindanmi bakti doktor bana da 6 haftalikken gel dedide
Inşallah düşündüğün gibi değildir. Rabbim en kısa sürede gönlündekini nasip etsinKızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur