- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Tüp bebek miydi sizinKızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Ahah inşallahAhahhaMerakla bekliyorum Dur bakalım belki benimki de uzaktan tatlıdır daha yüz yüze görüşmedim. Ebelerle tanışınca bilgi veririz
Güldürdün beni ya
Tüp bebek miydi sizinKızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Ahah inşallahAhahhaMerakla bekliyorum Dur bakalım belki benimki de uzaktan tatlıdır daha yüz yüze görüşmedim. Ebelerle tanışınca bilgi veririz
Güldürdün beni ya
İnşallah canım benimOyy maşallah yaNe kadar da güzel haberler geldi Hep böyle sağlıkla ilerlesinler inşallah sırada kalp var kıyamam ya. Kalp, resmen minik kalbinin sesi❤ ah içim eriyor resmen
Kuzum ben tüp bebek tedavisi görürken bir kedicik arabaya sıkışmıştı onu kurtarırken ellerimi ısırdı ve paramparça etti tedavi görüyorum diye korktum kuduz aşısı olayım dedim ama sakıncası olur mu diye sağlık ocağımı arayıp durumu anlattım o kadar güzel ilgilendi ki bende gitmek istemiyordum normalde ama o günden sonra fikrim değişti transfer tarihimi falanda biliyordu aradı sordu nasılsın diye, önerilerde bulundu falan. Dünde aradı sonucumu sormak için baktım kan tahlillerine ama göremedim dedi. Kalp atışını görünce arayacaktım sizi dedim tamam o zaman o gün muhakkak haber ver gel kayıt açalım dedi sonra yine uzun uzun önerilerde bulundu motive etti biraz uzun oldu niye bu kadar övdüm sağlık ocağını bilmiyorum ama öyle iştedoktorun içine sinmiyorsa kaydını başka sağlık ocağına da alabilirsin bu arada
Maşallahh❤ sağlıkla ilerlesin inşallah, birdahaki randevun ne zaman? İkiz mi değil mi merak ettiimKızlar keseyi gördük kalp atışını da uzaktan duyduk hayırlı olsun dedi doktor çok şükürama kesenin kenarında bişey gördü ikiz de olabilir kesenin zarı da parlıyo olabilir dedi net birşey söylemedi hayırlısı bakalım
Kızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
kuzum mutlaka haber ver bence de. benim kan sonucu çıkmadan dediler çıkarsa haber ver diye benim sonuçlar çıkınca daha gitmeden hemen kendileri aradılar ne oldu sonuç diye. kaydımı girdiler bana yapılacakları anlattı hafta hafta bildirilmesi gerekenleri söyledi her konuda anlattı sorulması gerekenleri sordu. doktorun isteyeceği testleri söyledi falan. faydalı oluyo anlayacağınAnladım canım. Aslında ben biliyordum sağlık ocağına gitmem gerektiğini ama neden bilmiyorum hiç gitmek gelmiyor içimden. Bi deda gitmiştim hiç haz etmemiştim doktordan
Maşallahh❤ sağlıkla ilerlesin inşallah, birdahaki randevun ne zaman? İkiz mi değil mi merak ettiimHayırlısı olsun inşallah
Kızlar keseyi gördük kalp atışını da uzaktan duyduk hayırlı olsun dedi doktor çok şükürama kesenin kenarında bişey gördü ikiz de olabilir kesenin zarı da parlıyo olabilir dedi net birşey söylemedi hayırlısı bakalım
Beni niye kimse aramıyor acabakuzum mutlaka haber ver bence de. benim kan sonucu çıkmadan dediler çıkarsa haber ver diye benim sonuçlar çıkınca daha gitmeden hemen kendileri aradılar ne oldu sonuç diye. kaydımı girdiler bana yapılacakları anlattı hafta hafta bildirilmesi gerekenleri söyledi her konuda anlattı sorulması gerekenleri sordu. doktorun isteyeceği testleri söyledi falan. faydalı oluyo anlayacağın
Yaa çok heyecanlı bir bekleyişTeşekkür ederimiki hafta sonraya randevu verdi ben de çok merak ediyorum o görünen neydi biz eşimle şakasına diyorduk ikiz olsa ikisi bir arada çıkar diye ama şimdi gözümde büyüyo hayırlısı olsun
Benide kimse aramayacaktı yahu kedi ısırdı tırmaladı dedim ya ordan öğrendi bebek muhabbetini yoksa aramazBeni niye kimse aramıyor acaba
Kızlar sizinde sarı akıntınız oluyor mu
ama beni aramaları kazımdıBenide kimse aramayacaktı yahu kedi ısırdı tırmaladı dedim ya ordan öğrendi bebek muhabbetini yoksa aramazhe gerçi şöyle birşey var devlet hastanesinde gebelik testi yaptırdıysan onların sistemine düşüyor ordan görüp arama ihtimalleri olabilir belki
İyi bari enfeksiyon olmasındaArada oluyor canim. Ama benim eskidende olurdu
Ben hemen haber yollayacağım, hâlâ seromu aramamışsınız diyeceğim dur sen durama beni aramaları kazımdı
Ben geldim
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür sağlıklı görünüyor dedi haftaya salı günü kalp atışı için tekrar çağırdı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitmiştim sadece hastanede şu etten falan geçen mikroplar varya onun tahlilini yaptılar yarın çıkacak sonuçları folic asit ve coraspin başladı
Goznuz aydın sağlıkla gelsin bebislerKızlar keseyi gördük kalp atışını da uzaktan duyduk hayırlı olsun dedi doktor çok şükürama kesenin kenarında bişey gördü ikiz de olabilir kesenin zarı da parlıyo olabilir dedi net birşey söylemedi hayırlısı bakalım
Zaman zaman oluyor ama hep oluyordu benim çok da değişim bir durum görmedim kuzumKızlar sizinde sarı akıntınız oluyor mu
HarikaTeşekkür ederim kuzum
5 haftalık daha küçük kalbini duymadık
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Evt tüp bebekTüp bebek miydi sizin
Ahah inşallah