2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tüp bebek miydi sizin
Ahahha Merakla bekliyorum Dur bakalım belki benimki de uzaktan tatlıdır daha yüz yüze görüşmedim. Ebelerle tanışınca bilgi veririz
Güldürdün beni ya
Ahah inşallah

Tüp bebek miydi sizin
Ahahha Merakla bekliyorum Dur bakalım belki benimki de uzaktan tatlıdır daha yüz yüze görüşmedim. Ebelerle tanışınca bilgi veririz
Güldürdün beni ya
Ahah inşallah

İnşallah canım benim sağol

Maşallahh❤ sağlıkla ilerlesin inşallah, birdahaki randevun ne zaman? İkiz mi değil mi merak ettiim Hayırlısı olsun inşallah

çok sevindim inşallah sağlıkla doğarlar ikiz gebeliği sıkıntılı çoğu zaman en ufak birşeyde git ara doktorunu merakla bekliyorum haberini inşallah kanamanda sıkıntılı bir durum yoktur.

Anladım canım. Aslında ben biliyordum sağlık ocağına gitmem gerektiğini ama neden bilmiyorum hiç gitmek gelmiyor içimden. Bi deda gitmiştim hiç haz etmemiştim doktordan
kuzum mutlaka haber ver bence de. benim kan sonucu çıkmadan dediler çıkarsa haber ver diye benim sonuçlar çıkınca daha gitmeden hemen kendileri aradılar ne oldu sonuç diye. kaydımı girdiler bana yapılacakları anlattı hafta hafta bildirilmesi gerekenleri söyledi her konuda anlattı sorulması gerekenleri sordu. doktorun isteyeceği testleri söyledi falan. faydalı oluyo anlayacağın

Maşallahh❤ sağlıkla ilerlesin inşallah, birdahaki randevun ne zaman? İkiz mi değil mi merak ettiim Hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim iki hafta sonraya randevu verdi ben de çok merak ediyorum o görünen neydi biz eşimle şakasına diyorduk ikiz olsa ikisi bir arada çıkar diye ama şimdi gözümde büyüyo hayırlısı olsun

Cok sevindim canim. Kaç haftalikmis

Beni niye kimse aramıyor acaba

Yaa çok heyecanlı bir bekleyiş Rabbim hayırlısını nasip etsin 2 hafta sonrasını bende merakla bekliyorum seninle

Beni niye kimse aramıyor acaba
Benide kimse aramayacaktı yahu kedi ısırdı tırmaladı dedim ya ordan öğrendi bebek muhabbetini yoksa aramaz he gerçi şöyle birşey var devlet hastanesinde gebelik testi yaptırdıysan onların sistemine düşüyor ordan görüp arama ihtimalleri olabilir belki

ama beni aramaları kazımdı
Arada oluyor canim. Ama benim eskidende olurdu
İyi bari enfeksiyon olmasında

Goznuz aydın sağlıkla gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…