Ne hissediyorsun ? Ben kız gibi hissediyor gibiyim ama emin değilim erkekte olabilir. Gerçi başka ihtimal yok.
Bir komşumuzun hamile olduğunu öğrendik aradan zaman geçti cinsiyet soruyoruz, doktoru %50 erkek demişve bizde hazırlıklara başladık dedi Eee dedik zaten %50 erkek %50 kız değil mi siz neyin hazırlığına başladınız dedik kadına o an dank etti e daha belli değil ki o zaman dedi. Yok yav erkek işte
Benimki de o hesap olacak simdi
Canım inşallah bebeğin seninledir ben de dua edeceğim sana Allahtan ümit kesilmez hiçbir şey belli olmaz ondan başkası bilemez hiçbir şeyiKızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur
İşin aslı ben öyle şeylere inanmıyorum ruhunu üfleyen rabbimden başka hangi takvim bilecek cinsiyetiniBenim 6 yaşinda bir oğlum var . Çin japon rus takvimi kız diyor ama benimde icimden ve gönlümden erkek geciyor. oğluma arkadaş olur diye. Tabi ilk isteğim saglıklı olması
Ee hadi öyle yapak mademmO da bizim ayıbımız olsun, geçmişi boşver bak karşılaştık önümüze bakalım
canım benim hemen ümitsiz olma. Benim bi tanıdığımın adetten bi gün sonra 14 çıkmıştı. Seninki daha yüksekKızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur
Ahah 7.haftada çağırdı beni sende öyle gitKızlar size kalp atışı için kese görüldükten ne kadar sonra gelin dediler bana şu zamanda gel demedi doktor galiba benden kurtulmak istiyor
Ya ben keseyi bile görmedim kalp atışı görüleceği gün bakacak keseyeKızlar size kalp atışı için kese görüldükten ne kadar sonra gelin dediler bana şu zamanda gel demedi doktor galiba benden kurtulmak istiyor
Dr bugüne kontrole çağırmıştı canımHayırlı olsun canımm gözünaydın
HAyırlı olsun sana da canım
Maşallah canım ne bereketli günmüş bugün hayırlı olsun
İnşallah canım benim de bugün herkes bugüne almış
2 hafta sonra gideyim o zaman canımAhah 7.haftada çağırdı beni sende öyle git
Çok sabırsız oluyo insan yaYa ben keseyi bile görmedim kalp atışı görüleceği gün bakacak keseyeben ne yapayım
Aynen öyle bakma gülüyorum falan ama cidden korkuyorum keseyi vs göremeyiz kalbi duyamayız diyeÇok sabırsız oluyo insan ya
Eğer öyle düşünürsek hicbir yere sığamayız evlerde duramayız öyle düşünme iyi düşün güzel düşün inşallah herşey yolunda gidecekAynen öyle bakma gülüyorum falan ama cidden korkuyorum keseyi vs göremeyiz kalbi duyamayız diye
Hayırlı olsunBizde minnacık bebeğinizi gördük cok sükür
Sagol canım❤Eğer öyle düşünürsek hicbir yere sığamayız evlerde duramayız öyle düşünme iyi düşün güzel düşün inşallah herşey yolunda gidecek
Hayırlı olsun
Oy miniş :)Bizde minnacık bebeğinizi gördük cok sükür
Aynen tatlım2 hafta sonra gideyim o zaman canım
Çok haklısın çünkü keseyle kalple bitmeyecek ikili üçlü testler falan derken ohoo.. haklısın bu kadar ileriyi düşünüp özellikle kötüyü düşünüp durmamak lazım. Anı yaşayalım güzel yaşayalımEğer öyle düşünürsek hicbir yere sığamayız evlerde duramayız öyle düşünme iyi düşün güzel düşün inşallah herşey yolunda gidecek
Bizde minnacık bebeğinizi gördük cok sükür
Ay bana taa 3 hafta dedi ya. 4,5 haftalıksın dedi. Bekle bekle zaman geçmezKızlar size kalp atışı için kese görüldükten ne kadar sonra gelin dediler bana şu zamanda gel demedi doktor galiba benden kurtulmak istiyor