2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama 5 gün gecikti heralde yükselmez daha değil mi progesteron da düşükmüş çok sağlıklı görünmüyor dedi doktor

Ben hemen haber yollayacağım, hâlâ seromu aramamışsınız diyeceğim dur sen dur:KK11:
Ya da şeyy karşıdan bekleme ilk adımı sen at :KK36:
Birer de cornet alayımmı ebelere 😀
Zaman zaman oluyor ama hep oluyordu benim çok da değişim bir durum görmedim kuzum
Bende de olurdu aslında ama nedense gebelikte akıntı olmayacak gibi düşünüyorum sanırım yumurtlama vs olmayınca

Ama 5 gün gecikti heralde yükselmez daha değil mi progesteron da düşükmüş çok sağlıklı görünmüyor dedi doktor

Canim gec döllenmede olabilir yeni yerlesiyorda olabilir. Ben 1 hafta geç yumurtladim mesela. Hakkinda ne hayirlisiysa o olsun

Evet hamileyken rahim filmi istedi bugün bende şok oldum yapılıyormuş ama yaptırmayacağım çok riskli. Bende çikolata kisti var Ca125 değeri çok yükselmiş o yüzden istedi

Ama o zaman daha çok erken değil mı benim 2 haziran daha yeni kese gördük acele etme kötü de düşünme inşallah iyidir bebisin

Teşekkür ederim canım :KK36: 8
bencede yaptırma ben yaptırmıştım ama gebe değildim. bir sıvı yolluyorlar rahimden bebeğe zarar verir merir Allah mugafaza

Harika💫 bende cuma gidicem ilk defa doktora kese gözükür mü acaba
Beta kaç canım 3bin üzeri görünüyormuş
Kızlar beta 25 miş ne
Bende ilk öğrendiğimde 20ydi yükseldi sonra seninde yükselir inşallah
Kızlar bende gittim keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi😉
Gözün aydın 😍
Birer de cornet alayımmı ebelere 😀

Bende de olurdu aslında ama nedense gebelikte akıntı olmayacak gibi düşünüyorum sanırım yumurtlama vs olmayınca
Aslında gebelik belirtilerine bakarken hep akıntı yazıyordu ama bende çok farklı bi akıntı olmadı canım normaldir endiselenme

X