2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma hamileyken eşim iki minder koydu birinin altına makas diğerine bıçak koydu odaya girdim makaslı olana oturmuştum kız oldu şimdi de bıçaklı olana oturdum 🤣 bakalım çıkacak mı bu sefer 😅

Ne hissediyorsun ? Ben kız gibi hissediyor gibiyim ama emin değilim erkekte olabilir. Gerçi başka ihtimal yok. :KK71:

Bir komşumuzun hamile olduğunu öğrendik aradan zaman geçti cinsiyet soruyoruz, doktoru %50 erkek demiş:işsiz: ve bizde hazırlıklara başladık dedi 😂 Eee dedik zaten %50 erkek %50 kız değil mi siz neyin hazırlığına başladınız dedik kadına o an dank etti e daha belli değil ki o zaman dedi. Yok yav erkek işte😜
Benimki de o hesap olacak simdi :halay:

Benim 6 yaşinda bir oğlum var . Çin japon rus takvimi kız diyor ama benimde icimden ve gönlümden erkek geciyor. oğluma arkadaş olur diye. Tabi ilk isteğim saglıklı olması

Kızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur 👋🏻
Canım inşallah bebeğin seninledir ben de dua edeceğim sana Allahtan ümit kesilmez hiçbir şey belli olmaz ondan başkası bilemez hiçbir şeyi

Benim 6 yaşinda bir oğlum var . Çin japon rus takvimi kız diyor ama benimde icimden ve gönlümden erkek geciyor. oğluma arkadaş olur diye. Tabi ilk isteğim saglıklı olması
İşin aslı ben öyle şeylere inanmıyorum ruhunu üfleyen rabbimden başka hangi takvim bilecek cinsiyetini🤔 umarım gönlünüze göre olur arkadaş olması fikri güzel tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olması ❤

O da bizim ayıbımız olsun, geçmişi boşver bak karşılaştık önümüze bakalım :KK71:
Ee hadi öyle yapak mademm 😀😀😀😀
Kızlar sizlerle arkadaşlık etmekten memnun oldum benim olumsuz olur gebelik büyük ihtimalle, sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum dualarınızda yer almak isterim hamişlerin duası kabul olur 👋🏻
canım benim hemen ümitsiz olma. Benim bi tanıdığımın adetten bi gün sonra 14 çıkmıştı. Seninki daha yüksek
Kızlar size kalp atışı için kese görüldükten ne kadar sonra gelin dediler bana şu zamanda gel demedi doktor galiba benden kurtulmak istiyor 😂
Ahah 7.haftada çağırdı beni sende öyle git😀

Bizde minnacık bebeğinizi gördük cok sükür

Eklentiler

• IMG-20200708-WA0011.jpg
    IMG-20200708-WA0011.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 45
Eğer öyle düşünürsek hicbir yere sığamayız evlerde duramayız öyle düşünme iyi düşün güzel düşün inşallah herşey yolunda gidecek :KK73:
Çok haklısın çünkü keseyle kalple bitmeyecek ikili üçlü testler falan derken ohoo.. haklısın bu kadar ileriyi düşünüp özellikle kötüyü düşünüp durmamak lazım. Anı yaşayalım güzel yaşayalım :KK36:

X