Sizinkileri söyler misiniz en son kaçtı umut var mıKızlar beta 25 miş ne
Sizinkileri söyler misiniz en son kaçtı umut var mı
Evet ilk kanımsen ilk defa mı kan verdin canım?
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar bende gittim keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Birer de cornet alayımmı ebelereBen hemen haber yollayacağım, hâlâ seromu aramamışsınız diyeceğim dur sen dur
Ya da şeyy karşıdan bekleme ilk adımı sen at
Bende de olurdu aslında ama nedense gebelikte akıntı olmayacak gibi düşünüyorum sanırım yumurtlama vs olmayıncaZaman zaman oluyor ama hep oluyordu benim çok da değişim bir durum görmedim kuzum
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Evet canım bende de dünden beri oluyordu bugün doktoruma bunu da sordum kırmızı olmadığı sürece normal dedi gebelik hormonlarından kaynaklanıyormuşKızlar sizinde sarı akıntınız oluyor mu
Evet canım bende de dünden beri oluyordu bugün doktoruma bunu da sordum kırmızı olmadığı sürece normal dedi gebelik hormonlarından kaynaklanıyormuş
Kızlar bende gittim keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Biliyordum işte seninde ruhunda var romantiklikBirer de cornet alayımmı ebelere
Ama 5 gün gecikti heralde yükselmez daha değil mi progesteron da düşükmüş çok sağlıklı görünmüyor dedi doktor
bencede yaptırma ben yaptırmıştım ama gebe değildim. bir sıvı yolluyorlar rahimden bebeğe zarar verir merir Allah mugafazaEvet hamileyken rahim filmi istedi bugün bende şok oldum yapılıyormuş ama yaptırmayacağım çok riskli. Bende çikolata kisti var Ca125 değeri çok yükselmiş o yüzden istedi
Ama o zaman daha çok erken değil mı benim 2 haziran daha yeni kese gördük acele etme kötü de düşünme inşallah iyidir bebisin
Teşekkür ederim canım8
6+0 canımCok sevindim canim. Kaç haftalikmis
Evet canım yaa o iki hafta nasıl geçecek bilmiyorumYaa çok heyecanlı bir bekleyişRabbim hayırlısını nasip etsin 2 hafta sonrasını bende merakla bekliyorum seninle
Sağol canımGoznuz aydın sağlıkla gelsin bebisler
6+0 canım
Evet canım yaa o iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Sana da alamm mı bi deneBiliyordum işte seninde ruhunda var romantiklikal tabii ki al sevdim bu fikri
Beta kaç canım 3bin üzeri görünüyormuşHarikabende cuma gidicem ilk defa doktora kese gözükür mü acaba
Bende ilk öğrendiğimde 20ydi yükseldi sonra seninde yükselir inşallahKızlar beta 25 miş ne
Gözün aydınKızlar bende gittim keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Aslında gebelik belirtilerine bakarken hep akıntı yazıyordu ama bende çok farklı bi akıntı olmadı canım normaldir endiselenmeBirer de cornet alayımmı ebelere
Bende de olurdu aslında ama nedense gebelikte akıntı olmayacak gibi düşünüyorum sanırım yumurtlama vs olmayınca