2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ates olcer butcen fazlaysa kesinlikle omron marka 2.ci seçenek we well temassız bi tanede evde bulunmasını öneririm Chicco koltuk altı ates olcer..
Bebek bakım cantasi ben oglumda ali expressten almistim ici bez koyma biberon koyma yeri falan hala kullaniyorum o zaman 100 tlydi 3 yıl once su an dolardan ucmustur . Hastane cikisi en az 2 tane biri süslü puslu isimli diğeri normal 10lu .2 gecelik lohusa takimi almistim iyiki almisim ilk giydiğim kan olmustu. Biberon cam avent gaz yapmasın diyorsanız kaşıkla mamayi karıştırın sallamayın en büyük hata bu.ben aventi 2 yasina kadar kullandim cok memnundum.yasina gore biberon büyüklüğü biberon başlığı değiştirerek... kıyafetten once ağız mendili cok lazim oluyor simdilik.aklima.bunlar geldi

Himm onuda bı araştırayım sivasda üniversiteye gidiyodum ama randevular sıkıntı oluyodu. Hastane nasıl peki

Hastane gayet merkezi ve temiz zaten pandemiden dolayı cookk hassaslar ben genelde kalabalık olmayacak saatlere randevu alıyorum

Benim annem koyde ve evde dogurmus ertesi gun tarlaya calismaya gitmis mesela.. anilarini anlatiyorda bana diyorum ki ben yapamazdim helal olsun anne sana❤❤

Ben normal dogum yaptim 1 hafta oturamadim bide uykusuzluk ilk hafta cok sarmıştı annenize helal olsun walla

Bazı 0-3 aylar gerçekten çok minik oluyor. Ben iki tulum almıştım hiç giydirmedim çok küçük geldi. 0-3 olsa bile Boyuna dikkat edip büyük olanları almak lazım

Belkide kuzum. Baharatsız yememeye çalış biraz. Bide yoğurt süt tarzı tüket bakalım belki işe yarar

Bez konusunda bile benim bazı tanıdıklarım 2 numaradan başladı direk bende son aldığım Bir numarayı paketi bitiremedim baya kaldı küçük geldi.

Ben mesela hastaneye iki numara bez götürmüştüm. Biraz tombik olacak demişti doktorumuz ama baktık büyük geldi bir numara aldık sonra. Daha bez almayada çok var ama yinede aklınızda olsun

Haklisin canım işte herkes konusuyor ben mümkün olduğunca dinlememeye içimden geldiği gibi hareket etmeye çalışıyorum. Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım giydirelim hepsini
Aminn inşallah valla cinsiyetlerinin biri kesin değil kesinleşince alacağım dün bi iki mağazaya girdim yorulup kaldım ileride hiç alamam

Hangi ilaci verdi? Bnmde cok yanmam var

Bez konusunda bile benim bazı tanıdıklarım 2 numaradan başladı direk bende son aldığım Bir numarayı paketi bitiremedim baya kaldı küçük geldi.
Bebegin kilosuna göre sanırım o. Benim yegenim 3.100 ge doğdu ilk ay 0 numara kullandı sonra 1e geçti mesela ben o yüzden 1paket 0 alıcam ilk ay icin. Diğerleri büyük oluyo sızdırıyo yenidogana

Bebegin kilosuna göre sanırım o. Benim yegenim 3.100 ge doğdu ilk ay 0 numara kullandı sonra 1e geçti mesela ben o yüzden 1paket 0 alıcam ilk ay icin. Diğerleri büyük oluyo sızdırıyo yenidogana
Evet kilosuna göre 3.350 doğdu benim kızımda bir numara kullandık biz.

Çok ayrıntılı şeyler var ama her anne her bebiş farklı o yüzden bazen tecrübede işe yaramıyor. Yaşayarak öğreniyor insan bi çok şeyi. Zamanda çok hızlı geçiyor Neredeyse yarıladık bile yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…