- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
O değil de bundan sonraki bebeklere gücümüz kalacak mıKuzum sorma bende de yatış pozisyonundan birden kalkınca belimin tam orta noktasına bi ağrı giriyo ne olduğunu şaşırıyorumdediğin gibi eskiler sağlammış biz genç yaşta çürümüşüz
Bizim ailede çok fazla ikiz var ama tedavi ile oldu benim doktor emin olmamakla birlikte bir kız bir erkek dedi canımNe güzel benim de 2 yaşında kızım , çift yumurta ikizleri ikisi de kız bu cumartesi öğrendikannemin halasının varmış ikizi 3.gobekten bana geçti seninkiler belli mi
Valla tavsiye ederim sebzeli sarımsak soslu yapın balıgın kokusu bile kalmıo ve tadı okadar güzel oluo ki. Haftada 2 gün alıp yapmayı düşünüyoruz artık. Sarımsaklı yapmazsanız kokusu baya baya yayılır ama sarımsaklı yapınca pişerken sadece sarımsak kokusu oluo tabi yerken sarımsak kokusu da gitmiş oluo.Ben normalde balık çok severim. Ama hamile kaldığımdan beri düşününce bile yüzğm buruşuyor hiç istemiyorum. Yemem gerektiğini bildiğim halde
Ayy canım kusura bakma ben fikir olması acısından yazmıştım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ama Bi yöne de balık faydalı canın cekmesi güzelKızlar dün gece yatmadan foruma bakmıştım bi balık mevzusu dönmüş canım da istememişti halbuki ama rüyamda bi güzel balık yedim benim bebişin canı balık çekti galiba
Sleppy ile başlamayı düşünüyorum canım pişik yapmazsa onunla devam ederimPeki hangi marka bez düşünüyorsunuz kızlar. Var mı kafanızda bişeyler.
Benimde aklımda şuan tek o var nedense.Sleppy ile başlamayı düşünüyorum canım pişik yapmazsa onunla devam ederim
Hangi ilaci verdi? Bnmde cok yanmam var
Benimki de gelmeseydi suni sancı verilecekti neyse ki 40+4te kendi sancımla geldi son gün ağlamıştım doğuramıcam heralde gelmiyo bi türlü diyedoğum bitince de bi daha doğuramam asla dedim ama gel gör ki Allah o acıları unutturuyo
Canım ben artık baya net hissediyorum bebişin hareketlerini içimde kıpırdanıyo ikinciler daha erken hisseder derlermiş doğru geçen elimi koyup konuştum elimin sıcağına pıt diye hareketi geldi
Altdan mı kesi attılaren korktuğum.. sezeryan olurım daha iyi..
Peki hangi marka bez düşünüyorsunuz kızlar. Var mı kafanızda bişeyler.
Primayı sanırım en son tercih ederim kuzum. O bana gereksiz pahalı gibi geliyor nedensePrima premium care 3 ay kullandim pişik falan hiç olmadı oglum sonra sleepy geçtim hala onla devam ediyoruz prima premium alcam yine ben
Canım para tuzağı gerek yok bence ya özellikle test normal çıktığı halde doktorların içimiz rahat etsin deyip hamile bayanların bu süreçte korku ile her şeyi yapacaklarını bildikleri için bunu söylediklerini düşünüyorum
yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sanırım ben de yaptırmayacağım.Gunaydin canim, benim doktorum dedi ki ya dna testi yaptir ya da 2 li, eger 2li kotu cikarsa kesin yaptir derim ama suanda tercih senin dedi. Ben direkt dna testi yaptirdim. Bildigim kdariyla 2 li iyi cikanlarda yaptir demiyorlar ama senin doktorun degisik olmus...
Decavit verdi bana vitamin. Demir ilacı olarakta şurup gibi küçük şişelerde maltofer verdiyorumlarınız için çok teşekkür ederim, sanırım ben de yaptırmayacağım.
Yaptırsam ne değişecek ki önceden yapılabilen bir tedavi yok maalesef.
bir de multivitamin olarak doktorlarınız ne verdi?
benmki elevit ve ferplex fol verdi ama elevit hakkındaki yorumları görünce gözüm korktu.
sizler ne kullanıyorsunuz?
Sleppy ile başlamayı düşünüyorum canım pişik yapmazsa onunla devam ederim
Biri erkek ama biri göstermedi 2 hafta sonra kontrolümAy ikiz mibide cinsiyetler farklıysa oo bak bak bitmez ki