2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum sorma bende de yatış pozisyonundan birden kalkınca belimin tam orta noktasına bi ağrı giriyo ne olduğunu şaşırıyorum dediğin gibi eskiler sağlammış biz genç yaşta çürümüşüz
O değil de bundan sonraki bebeklere gücümüz kalacak mı hadi senin ikinci. Ben kendimde o gücü hiç görmüyorum. Sürekli diyorum ya bu 7-8 tane doğuranlar hiç mi kusmamış

Ne güzel benim de 2 yaşında kızım , çift yumurta ikizleri ikisi de kız bu cumartesi öğrendik annemin halasının varmış ikizi 3.gobekten bana geçti seninkiler belli mi
Bizim ailede çok fazla ikiz var ama tedavi ile oldu benim doktor emin olmamakla birlikte bir kız bir erkek dedi canım

Peki hangi marka bez düşünüyorsunuz kızlar. Var mı kafanızda bişeyler.

Ben normalde balık çok severim. Ama hamile kaldığımdan beri düşününce bile yüzğm buruşuyor hiç istemiyorum. Yemem gerektiğini bildiğim halde
Valla tavsiye ederim sebzeli sarımsak soslu yapın balıgın kokusu bile kalmıo ve tadı okadar güzel oluo ki. Haftada 2 gün alıp yapmayı düşünüyoruz artık. Sarımsaklı yapmazsanız kokusu baya baya yayılır ama sarımsaklı yapınca pişerken sadece sarımsak kokusu oluo tabi yerken sarımsak kokusu da gitmiş oluo.

Kızlar dün gece yatmadan foruma bakmıştım bi balık mevzusu dönmüş canım da istememişti halbuki ama rüyamda bi güzel balık yedim benim bebişin canı balık çekti galiba
Ayy canım kusura bakma ben fikir olması acısından yazmıştım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ama Bi yöne de balık faydalı canın cekmesi güzel

R reddress ama benim yanma değil hazımsızlık ve şişkinlik için doktoruna danışmadan kullanma istersen

Aynen öyleunuttuk gitti

Canım ben artık baya net hissediyorum bebişin hareketlerini içimde kıpırdanıyo ikinciler daha erken hisseder derlermiş doğru geçen elimi koyup konuştum elimin sıcağına pıt diye hareketi geldi

Benimde sol tarafta hep hareket ama 2gundur net saglikla kucagimixa alalim insallah

Altdan mı kesi attılar en korktuğum.. sezeryan olurım daha iyi..

Sagliksal bir problem yoksa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim dogum kişiye özeldir herkesin zor olacak diye bi sey yok.benim oglum 3700 dogdu ve hiç asagi inmedi ust tarafta kaldi 41.haftaya geldik kakasını yeme ihtimali vardi yeseydi kuveze alınırdı... benim karnima hafif bastirdilar bebekte kilolu olduğu için 2cm kadar bi yirtigim oldu kalçamda 1 hafta oturamadim ama sonra cok rahattım..

Normal dogum tavsiye ederim..Kesinlikle.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sanırım ben de yaptırmayacağım.
Yaptırsam ne değişecek ki önceden yapılabilen bir tedavi yok maalesef.

bir de multivitamin olarak doktorlarınız ne verdi?
benmki elevit ve ferplex fol verdi ama elevit hakkındaki yorumları görünce gözüm korktu.
sizler ne kullanıyorsunuz?

Decavit verdi bana vitamin. Demir ilacı olarakta şurup gibi küçük şişelerde maltofer verdi

Sleppy ile başlamayı düşünüyorum canım pişik yapmazsa onunla devam ederim

Kizimda hic problem yasamadik bez konusunda ama kimi bebek bezi kalin cocuklarin hareketlerini kisitliyor, bacak arasi daha genis duruyor.Ilk etapta prima yeni dogan alirim sonra bebegin rahatina gore sleppy kullanabilirim.

Kızımda ben de hep prima kullandım son zamanlar çok pahalı gelmeye başladığı için farklı bez çok denedim. Migros’ta minies marka bebek bezlerinden çok memnun kalmıştım fiyatları da çok uyguna geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…