2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karnım çok ağrıyor bugün sebep ne olabilir ki ya
Benimde geçen gün ağrımıştı acayip şekilde. Ertesi gün biraz hafifledi sonra da geçti canım. Sanırım çoğu kişide oluyor bu durum

Allah korusun ama öyle düşününce doğumda bile bebeğini kaybeden var o zaman hiçbirşey alamayız biz güzel hayallerle almaya devam edelim inşallah hepsini giydirmek nasip olur

Ben de 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum ama hamileliktendir diye yorumluyorum. Şeker değil de tansiyon baş ağrısı yapar diye biliyodum ben canım

Ben normalde balık çok severim. Ama hamile kaldığımdan beri düşününce bile yüzğm buruşuyor hiç istemiyorum. Yemem gerektiğini bildiğim halde

Allah korusun ama öyle düşününce doğumda bile bebeğini kaybeden var o zaman hiçbirşey alamayız biz güzel hayallerle almaya devam edelim inşallah hepsini giydirmek nasip olur
Haklisin canım işte herkes konusuyor ben mümkün olduğunca dinlememeye içimden geldiği gibi hareket etmeye çalışıyorum. Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım giydirelim hepsini

Birkaç günce kasıklarıma kramp giriyor diye şikayet ediyordum. Şimdi geçti. Bu seferde hiç hamile gibi hissetmiyorum diye şikayet ediyorum. of kafayı yedim sanırım

Geçmiş olsun.3kez kanama ve sınırsız lekelenme yaşadım. Çok şükür bebeğim benimle. Burada bunu yaşayan çok arkadaşımız oldu. Stres yapma. Depot iğne çok iyi geliyor. Ve bol bol yatmaya, iş yapmamaya çalış. Umarım birdaha yaşamazsın

Haklisin canım işte herkes konusuyor ben mümkün olduğunca dinlememeye içimden geldiği gibi hareket etmeye çalışıyorum. Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım giydirelim hepsini
Yalnız değil mişim canım .ne alacağımı, hangi beden alacağımı bile bilmeden geçen gün malum alışveriş sitesinden 26 parça kıyafet aldım indirim var diye .Şimdi bakıyorum 6-9 aya göre bile almışım 0-3 ayda var . Ama çoğu 3-6 aylık olmuş.stokta olan bedenleri topladım sanırım .inşallah yavrularımıza giydirmekte nasip olur sağlıkla . Tecrübeli anneler biraz bilgilendirin bizi lütfen . Ne alalım ne almayalım

Ben de kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Gecen hafta mide yanmasi vardi mesela bu hafta hic yok. Neden yok diye takıyorum simdi de. Hareketlerini hissedebilir miyim acaba diye cikolata yiyip sola yattim ama hic bisey hissetmiyorum. Fatal dopler cihazi almam şart oldu icim hic rahat degil

Ya bu babannelerimiz falan nasıl tarlada doğuruyordu valla ben evde oturamıyorum bile helal olsun

Teşekkür ederim cevabınız için doktor kalp atışını duydu ve kanamanın kese etrafında olmadığını söyledi inşallah benimde duzelir

Ay benim de olmuştur epey en büyük keyfim alışveriş sitelerinde gezip kıyafet vs beğenmek bide hesap yapıyorum o mevsimde ne giyer ona göre alıyorum umarim yanılmam. Aman ya valla kaç kez gelicez bu günlere alalım gitsin

Mide yanmasını nasıl geçirdin? Bugun ben de cok fenayim aşırı yanmam var. Soguk süt biraz kesti ama dogru düzgün yemek yiyemedim bile

Ben de varım canım çift yumurta ikizlerini bekliyorım en geç doğum tarihi 11 mart dedi doktorum. Bir kızım var 2 buçuk yaşında şuan

Ne güzel benim de 2 yaşında kızım , çift yumurta ikizleri ikisi de kız bu cumartesi öğrendik annemin halasının varmış ikizi 3.gobekten bana geçti seninkiler belli mi

Dokuz eylulde dsha farkli oluyor özeller hee doktorun ayrı odasi oluyo yillar önce gitmistim ama bakicam bakalim ege kadar kalablik ve bakimsiz ve aceleci ve pahalı degil en azindan keske o mete bey kendi ne ozel hastanesi olss ozel hastane de gitssm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…