- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Her bölümün 2.katinda özel yani ucretli muayene oluyosun cnm internete istedigin bolumm ozel doktorlsr ysz sekreterlerindsn muayene aliyosun numara varEge'nin özeli nasıl oluyor? Anlamadığımdan soruyorum valla merak ettim. Ege universitesi hastanesinin ayrı bir de özeli mi var?
Yine gelirler yakin zamanda Allah im kavustursun tez zamanda canim benim2 aydir annem yanimdaydi, bugun ankaraya donduler.. benim de prensesligim bugun itibari ile tahmin edersiniz ki son buldu2 aydir hic bisiye dokunmadim. Cok huzunlendim, cok agladim gittiler diye sonra dedim ki uzme bebisini de yeter.. ama yine de icim bu buruk.. oyle yazmak istedim..
Canım görmemişimdir. Bilgileri söyle yazayımK KurkmantoluS bende öğlen yazdım listeye alır mısın
Kızlar geçen gün de ben fazla kaçırdım yemeği kaç saat kuzu yemiş gibi sistim, gegirsem rahatlayacak gibiydim gece boyunca rahatsız oldum ertesi gün doktoruma gittik rennie değil de ilaç verdi günde 3 kez hazımsızlık şişkinlik olduğu günlerde kullanmak için
Canım görmemişimdir. Bilgileri söyle yazayım
Bel ağrısında yürüyemiyorum
Rennie aldim bugun o bile kesmedi. Soguk süt biraz kesti. Aynen ben de bikaç gün cok yedim acı falan bugun nasil pismanimNormalde ayran iciyodum, ayranla gecmezse rennie iciyodum bikac gundur az yiyorum belki de o yuzden gecti bilemiyorum.
Bilmiyorum ki canim bana da çok ucuz geldiNiye bu kadar ucuz acaba
Aynısını sorguluyorum cürüklük bizde galiba.. iyiki calismiyorum evdeyim diyorum hep. Bigün belim agrir bigün sırtım bi gün midem öbür gün halsizligimYa bu babannelerimiz falan nasıl tarlada doğuruyorduvalla ben evde oturamıyorum bile helal olsun
Malatya'da hangi doktora gidiyorsunuz benimde ikiz sivasdayim ama malatyayami gitsem diye düşünüyorum35 yaş ikinci gebelik , çift yumurta ikizleri şehir Malatya , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim☺
Canım 0-3 ay bedenler oyuncak bebek kıyafeti gibi duruyor el kadar . Benim ilk bebişim tecrübem yok ama beden olarak en çok ne alınmalı . Hemencik büyüyorlar zaten .0-3 aylığı ilk bikaç gün yetecek kadar mı alsakKızlar kıyafet konusunda çok abartmamak kaydıyla tabi ki çokta sınırlandırılmasına karşıyım, Altlı bu üstlü takımlardan çokça alınabilir. Çünkü bebeklerin ilk zamanlar sık sık üst değişmesi gerekiyor ya kusuyorlar ya çişleri çok cıvık olduğu için altlarına geçiyor. Bide havalar soğuk olacak, kurutma makinası yoksa yıkayıp kurutmak zor olabilir.
Malatya'da hangi doktora gidiyorsunuz benimde ikiz sivasdayim ama malatyayami gitsem diye düşünüyorum
İnşallah bizde yaşarız en kısa zamanda o duyguyu . Bende hafif kıpırtılar hissediyorum ama anlayamıyorum bebişim mi . Çok merak ediyorum gerçek hissetme nasıl bir duygu acaba . Ben kesin ağlarım yine19 haftalık olcağım. Bebeği hissedebildim bugün. 10 haftalıkken bendede olurdu pıt pıt atma olayı.. bagırsak hareketi diyende çok oldu. Ama bugün karnımda alt kısımda içden kımıldamalar.. balık gibi kaymayı hissettim. Asıl hissetme buymuş. Tecrübeli anneler ondan diyormuş o gaz hareketidir.. bir çanta dolusu bende elbise aldım. Tüllü tüllü. Bandana falan alcağım elbiselere göre daha. Bir yandanda doğum çantası için hazırlık yapıyorum. Biberonlara bakıyorum. Hastane çıkışı, gecelik takımı.. fotograf çekimi için konsept bakıyorum. Tecrübeli annelerden neler alınmalı onların listesini alıyorum. Bebek bakım çantaları var, ateş ölçer lazım bi de. Bebek çokkk masraf hakkaten.
Amiin canim insallahYine gelirler yakin zamanda Allah im kavustursun tez zamanda canim benim
Himm onuda bı araştırayım sivasda üniversiteye gidiyodum ama randevular sıkıntı oluyodu. Hastane nasıl pekiSevgi hastanesi Leyla Beytur, daha önceki doğumum Antep de Mehmet şahin yapmıştı çok memnundum doktorumdan kızım doğunca buraya geldik , doktor da esimlerin çocukluk komşuları, görüncemin okul arkadaşı çok iyi doktor Elazığ da üniversitesi Hastanesi'nde çalışmış daha önce de memnunum yani çok ilgili davranıyor, erkek doktor tercihimdi ama pişman değilim hıc