2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 17+4
Ben kilo verdim ilk aylarda daha almaya başlamadım canım. Bence de sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil

E devletten taşı canım kolay zaten onu biliyorsun hatta e devletten hekimini de seçiyorsun seçtiğin hekime bağlı ebe oluyor O ebe takip ediyor seni kaydını da ebe yapıyor bana 20. hafta için tarih vermişti geç kalmadın yani

Aile hekimi ve sağlık ocağı aynı şey bence:) Kaydını taşırsan gidip doktorunla tanışınca zaten hemşiresi-ebesi oluyor o da anlatır senin bilgilerini alır. Aşı için 20. haftada gel demişti bana geç kalmadın yani. Sonra da çocuğun aşısını boy kilosunu takip ediyor iyi olur şimdiden kaydını alman

supersiniz cok tesekkur ederim hemen hafta basi ilgilenecegim bu konuyla:) asinin da vakti olmasina cok sevindim, cok tesekkur ederim

Ben de yeni yaptım bu işlemi . E nabız üzerinden yapabilirsin e nabız şifreni bilmiyorsan e devlet üzerinden e nabıza bağlanıp aile hekimini değiştirebilirsin ama ondan sonra gidip yüz yüze görüşmen gerekiyor sağlık ocağındaki ebeyle . Daha geç kalmadın ama bir an önce kayıt yaptır ki yönlendirsinler

Tamam canim cok tesekkur ederim

Kİzlar ya benim bu hafta kontrolüm vardı ama doktorum covid olmuş oyuzden ne zmn geleceği belli değilmiş daha yeni geçmiştim buna sizce doktormu değiştireyim yoksa bekliyeyimmi napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…