2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
10 tanede dogursak o efham hep olacak bizde 😅 iştahım neden açılmadı diyorum ben aklıma takıyorum birde her hamilelik gerçekten çok farklı takma diycem ama olmiycak gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım 💞

Selamlar arkadaşlar 😊 güzel bir gün olsun inşaallah herkes için. Bebeklerimiz iyidir sizler de iyi olun daha da iyi olacaklar. Şimdi bugün herkes olumlu şeyler düşünse bakalım nasıl hissedeceğiz🌸

K KurkmantoluS bizim bebeğin cinsiyeti belli oldu. İnşaallah bir kızımız olacak ☺️☺️ rüyada gibiyim 2 gündür, oğlum vardı şimdi de kızım olacakmış hem çok güzel hem çok değişik geliyor🤪 Allah herkesin gönlüne göre versin

Herkes göbüş fotosu atmış bu da benden, 13+3 Dü, henüz cinsiyet bilmiyoruz 😊

Eklentiler

• IMG_20200926_120730.jpg
    IMG_20200926_120730.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 91
Buyuk ihtimal bosuna yapiyorsun canim, ben de bosuna yapmistim cunku.. cidden bi hissetsek su sipalari rahatlicaz yemin ederim🙏🏻
Aynen yaaa inşallahhh bi an önce sağlıklı doğarlar. Gerçi o zaman da başka şeyleri takarız 😀😀😀 ilk haftaları hatırlasana

10 tanede dogursak o efham hep olacak bizde 😅 iştahım neden açılmadı diyorum ben aklıma takıyorum birde her hamilelik gerçekten çok farklı takma diycem ama olmiycak gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım 💞
İnşallah canım. Akşmları daha çok oluyor. Ama haklısın 1-2-3 hiç fark etmiyor. Evlat işte 💖

Selamlar arkadaşlar 😊 güzel bir gün olsun inşaallah herkes için. Bebeklerimiz iyidir sizler de iyi olun daha da iyi olacaklar. Şimdi bugün herkes olumlu şeyler düşünse bakalım nasıl hissedeceğiz🌸

K KurkmantoluS bizim bebeğin cinsiyeti belli oldu. İnşaallah bir kızımız olacak ☺☺ rüyada gibiyim 2 gündür, oğlum vardı şimdi de kızım olacakmış hem çok güzel hem çok değişik geliyor🤪 Allah herkesin gönlüne göre versin
Gözün aydın tatlım hayırlınolsun😊👏

Benim 15 haftalık doktor baştan erkek dedi sonra hocam kesin mi dedim biraz vakit geçince bacaklarını kapattı şimdi dedi 12 haftalıkkende kıza benzetmişlerdi Pazartesi gidicem başka doktora netleşsin yazarım inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

size bisi danismam lazim, ben normalde ankaraliyim ama 10 yildan fazladir istanbulda yasiyorum. Gecen gun burayi okurken saglik ocagindan ariyorlar, tetanoz asisi falan diye okurken dedim ki benim aile hekimim kim acaba saglik ocagi neresi gorunuyor arayan soran yok beni, ben de bi yere hamileyim demedim bi bakayim dedim.. bi de ne goreyim hala ankara gorunuyor:KK43: 1. Sorum bunu sanirim edevletten tasiyabiliyoruz sorun yok, asi olayim mi diye doktoruma da soracagim ama asiyi ne zaman olmak gerekiyordu, gec mi kaldim acaba ben? 2. Sorum da aile hekimine mi gidecegim yoksa saglik ocagina mi gidip ben hamileyim diyecegim🙈 nolur kusura bakmayin hic hayatimda saglik ocagina gitmedim bilmiyorum o yuzden:KK43:

X