- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
Akşama doğru benimde şişiyor vallaBen pek bi gobek goremiyorum sen benim gobegimi gor 6 aylik gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama doğru benimde şişiyor vallaBen pek bi gobek goremiyorum sen benim gobegimi gor 6 aylik gibi
Benim göbeğin az inmiş hali icim rahatladı kızımda 6 ay azıcık çıkmıştı iç karnın genismis bunda gene azda olsa belli ne istediği mi de bilmiyorum çıksa bir dert çıkmasa bir dert15+3 göbeği
3.gebeliğim göbeğim şimdilik bu
10 tanede dogursak o efham hep olacak bizde iştahım neden açılmadı diyorum ben aklıma takıyorum birde her hamilelik gerçekten çok farklı takma diycem ama olmiycak gönlümüzü ferah tutmaya çalışalımYa kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
Bence çıkmasın ben nefes alamıyorum göbeğim çıktığı zaman. İnsan ağırlaşıyorBenim göbeğin az inmiş hali icim rahatladı kızımda 6 ay azıcık çıkmıştı iç karnın genismis bunda gene azda olsa belli ne istediği mi de bilmiyorum çıksa bir dert çıkmasa bir dert
Aynen yaaa inşallahhh bi an önce sağlıklı doğarlar. Gerçi o zaman da başka şeyleri takarız ilk haftaları hatırlasanaBuyuk ihtimal bosuna yapiyorsun canim, ben de bosuna yapmistim cunku.. cidden bi hissetsek su sipalari rahatlicaz yemin ederim
Böyle iyi iyiBu kadar değil ama hamile göbeği gibi de değil
Benimkinde bu kadar şuanHerkes göbüş fotosu atmış bu da benden, 13+3 Dü, henüz cinsiyet bilmiyoruz
İnşallah canım. Akşmları daha çok oluyor. Ama haklısın 1-2-3 hiç fark etmiyor. Evlat işte10 tanede dogursak o efham hep olacak bizde iştahım neden açılmadı diyorum ben aklıma takıyorum birde her hamilelik gerçekten çok farklı takma diycem ama olmiycak gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım
Gözün aydın tatlım hayırlınolsunSelamlar arkadaşlar güzel bir gün olsun inşaallah herkes için. Bebeklerimiz iyidir sizler de iyi olun daha da iyi olacaklar. Şimdi bugün herkes olumlu şeyler düşünse bakalım nasıl hissedeceğiz
K KurkmantoluS bizim bebeğin cinsiyeti belli oldu. İnşaallah bir kızımız olacak ☺☺ rüyada gibiyim 2 gündür, oğlum vardı şimdi de kızım olacakmış hem çok güzel hem çok değişik geliyor Allah herkesin gönlüne göre versin
Eşitliği kim bozacak bakalımŞuan tam 9 Erkek 9 Kız var listede
Hahahah ona suphe yok zaten canim her donem bisi takicaz o kesinAynen yaaa inşallahhh bi an önce sağlıklı doğarlar. Gerçi o zaman da başka şeyleri takarız ilk haftaları hatırlasana
bekleyelim görelimEşitliği kim bozacak bakalım
Evet malesefHahahah ona suphe yok zaten canim her donem bisi takicaz o kesin
Siz 17 haftalıksınız dmi, ya bi de ben net görünsün dıye dar etek giydim normal kıyafetle hiç böle değil, ama annem de dıyo senin karnın büyük olacakbebişlerşmiz sağlıklı olsun da, Allahım tamamına erdirsin hepimiziBenimkinde bu kadar şuan
Ne güzel buradaki herkesi göbüşlü sağlıklı görmek, inşallah mart ayında da kucağımızda görürüzBenim bu şekilde. Tabi bunun içinde almış olduğum 5 kilo da var. Zaten gobek degil de mide tarafı şişti o yüzden fotoda 17+2