2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

17+1 de benim karnım hanımlar .ultrason ölçümünde de 5-6 gün önden gidiyoruz . Zaten bir göbeğimde vardı önceden. Valla kilo,çatlak,göbek falan umrumda değil . Doktor tartmasa kaç kilo aldım ondan bile haberim olmayacak . Bebişimi sağlıkla kucağıma alayım başka bir isteğim yok

Eklentiler

• 55525446-EE7A-4CEE-BFB2-F7A6C144A66D.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 114
Göbüşler atılmış hiç haber vermiyorsunuz bu da biz 15+2 tayt bebeği sıkmaz heralde di mi yüksek bel zaten ta mideme geliyor
Maşallah canım sağlıkla gelsin minişlerimiz . Bende normal taytlarımı kullanıyordum . 1-2 haftadır giyemez oldum rahatsız etmeye başladı mecburen hamile taytı , pantolonu falan aldım

Aynen canım fotoda gördüğün gibi benim karnım pek çıkmadı ama en fazla 1 ay daha giyebilirim bence bu taytları. Kasım gibi ev için, dışarı için bir hamile giyim alışverişi yaparım artık sağlıkla gelsinler dediğin gibi gerisi mühim değil

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğim iyi. Kesin kız dedi artık bugün romatizmal hastalığım ve genetik testlerim sebebiyle 12 tüp kan alındı. Gebelikte risk oluşturabilecek her türlü test yapıldı. Bazıları dış labaratuvar olduğundan geç çıkacakmış ama çıkanlar arasında crp yi gördüm. 4,7 çıkmış. Ref değeri 0 ile 5 arasında yazıyor. Ama şimdi internette baktım 0 ile 0,5 arasında olmalı yazıyor. Crp testi yakın zamanda yaptıran var mı? Değeriniz ne çıkmıştı? Acaba gebelikte farklı mı değerlendiriliyor?

Hayırlı olsun canım crp kandaki mikrobu ölçüyor diye biliyorum yine de sınırın içindeyse sorun olmaz inşallah

Crp ah o crp 15gunluk lohusayken hastaneye yattim ben 4 gun malesef crp 250 falan olmuştu ben dogumdan sonra verilen antibiyotik içmeyi çok aksatmistim lohusalik psikolojisi uyksuuzluk ...zor günlerdi ....

Kızını saglikla.kucagina al insallah cnm

Canım 4.7 hiç sorun olmaz, 0-5 değer aralığı gebelikte biraz da artıyormuş, benim 52 çıkmıştı, test yanlıştır çok yüksek dediler yeniden yaptırdım 15 cıktı doktorum yine de 5 gün antibiyotik kullan dedi antibiyotikle 2 ye düştü ama dedigim gibi gebelikte 5 den biraz yüksekleri bile sorun olmuyormuş

Yaa geçmiş olsun canım. Bende en fazla 1 görmüştüm . 5 e yakın görünce stres yaptım. Gebelikte olabiliyor demekki. Tüm sonuçlar çıksın, doktor yorum yapar herhalde. Sağol canım

Ayy çok rahatlattın beni. Gebelikte artması normal demekki. Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…