Biz şimdi bebişlerimizle konuşsak onlar anlayıp hisseder mi bizi
Ben o kadar çok konuşuyorumki doğduğunda konuşarak çıkacak diye korkuyorumbence kesinlikle hissediyorlar canım
Yaa o zaman ona göre konuşayımHisseder hisseder gün boyu konusuyorum ben, kitap da okuyordum ilkinde bunda ba başlarım yakında, hatta favori şarkısı vardı onu açınca oynuyordu
Olur canım 15 16 arası çocuk gosteriri ise kesin sonuç alıyorsunBen varım eğer dayanabilirsem bu hafta gitmeyip sonraki hafta gideceğim . Artık belli olur değil mi ? o zman Allah nasip ederse 15+5 olacak
Bence hisseder:) bi yazida okumustum bilinc alti olusmaya basliyor sevgi asilayin diyorduBiz şimdi bebişlerimizle konuşsak onlar anlayıp hisseder mi bizi
Teşekkür ederim kuzum. Ona göre konuşacağımBence hisseder:) bi yazida okumustum bilinc alti olusmaya basliyor sevgi asilayin diyordu
Kızlar ben de dayanamayıp doktora gittim bugün, 14+1’im, %90 kızım olacakmış, 3.kızım geliyor nasipse.
Oluyo özellikle oturmayı hiç sevmiyorum o zamanlar oluyo,Kızlar arada bel ağrnız oluyor mu
Sağlıkla gelsnlerde bir ay geç öğrenelmEn son 12. Haftada gitmiştim buna göre erkek dedi ama emin de olamadı nubu ne düz ne yatay duruyor dedibizi arada bıraktı nasipse 8 ekimde öğreneceğim bakalım ☺
Zaten evhamlı olmasak su an bu forumda olmazdikAnnelik delilik derlerdi de hep bi anlam veremezdim masallah bu gruptaki annelerin nerdeyse hepsi evhamli ben dahilayni duygularla gecen hafta acile gittim eger kontrolune daha cook varsa dusunebilirsin canim gitmeyi ama yakinsa gitme bence ❤ Gececek.. bunlarin hepsi bize beynimizin oyunlari da istee gel gor dayanmasi cok zor
Canım para tuzağı gerek yok bence ya özellikle test normal çıktığı halde doktorların içimiz rahat etsin deyip hamile bayanların bu süreçte korku ile her şeyi yapacaklarını bildikleri için bunu söylediklerini düşünüyorumGünaydın arkadaşlar 16.haftaya girdim, benimki de erkekikili test sonucum da iyi çıktı ancak doktorum illa Nıpt testini de yaptırın içimiz rahat etsin diyor. Yaptıran var mı? Veya yaptırmalı mıyız?
Günaydın arkadaşlar 16.haftaya girdim, benimki de erkekikili test sonucum da iyi çıktı ancak doktorum illa Nıpt testini de yaptırın içimiz rahat etsin diyor. Yaptıran var mı? Veya yaptırmalı mıyız?
Tecrubelerden faydalandigimiz icin burdayiz diyelimZaten evhamlı olmasak su an bu forumda olmazdik
Gunaydin canim, benim doktorum dedi ki ya dna testi yaptir ya da 2 li, eger 2li kotu cikarsa kesin yaptir derim ama suanda tercih senin dedi. Ben direkt dna testi yaptirdim. Bildigim kdariyla 2 li iyi cikanlarda yaptir demiyorlar ama senin doktorun degisik olmus...Günaydın arkadaşlar 16.haftaya girdim, benimki de erkekikili test sonucum da iyi çıktı ancak doktorum illa Nıpt testini de yaptırın içimiz rahat etsin diyor. Yaptıran var mı? Veya yaptırmalı mıyız?
Iyi geceler kızlar nasıl gidiyor hamislik bende salı günü gittim doktora cinsiyeti erkekmiş 1 oğlum 1 kızım vardı Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah nu aralar sürekli hapşırma başladı alerji gibi sabahları kalkınca oluyor yüzüm sivilceden mayın tarlası gibi oldu Allah sonumuzu hayırlı eylesin sizler inşallah iyisinizdir
Aaa bende çok hapşırıyorum gebelikle ilgisi var mıymış hiç dikkat etmedim aslında gebelikten beri var bende deBen de aynı durumdayım sivilcelenme ve hapşırma başladı. Gebeliğin başından beri mutlaka günde en az 3 kez hapşırıyorum :) bir de ufak ufak egzamalar çıkıyor bende cilt kuruluğu gibi