2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben 14+1im bebek bir hafta ondeydi insallah hala oyledir de bu haftalarda hissedenler nasil hissediyor yaa?? daha oncekileri ciddiye almiyorm atar damari kalp atisi sanan da var da.elinizi koyarakmu yoksa normal yatar pozisyonda el degmedenmi.tabiki herkes ayni degildir ama elimi koysam da bagirsak hareketi duyuyorm ben doktora gitmeme 10gun var bir belirti ariyorum gene geldiler bana

En son 12. Haftada gitmiştim buna göre erkek dedi ama emin de olamadı nubu ne düz ne yatay duruyor dedi bizi arada bıraktı nasipse 8 ekimde öğreneceğim bakalım ☺
Sağlıkla gelsnlerde bir ay geç öğrenelm bizimkisine de üstten Tahmin yaptı güya ama bence attı gbime geldi Bakmadan Kız olblr ama bir tahmin sunmayacktm sen sordn diye yaptm tahmini dedi attı bence

Nasılsınız kızlar baya oldu yazmayalı nasıl gidiyor Bebişler harekete başladı mı?

Zaten evhamlı olmasak su an bu forumda olmazdik

Iyi geceler kızlar nasıl gidiyor hamislik bende salı günü gittim doktora cinsiyeti erkekmiş 1 oğlum 1 kızım vardı Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah nu aralar sürekli hapşırma başladı alerji gibi sabahları kalkınca oluyor yüzüm sivilceden mayın tarlası gibi oldu Allah sonumuzu hayırlı eylesin sizler inşallah iyisinizdir

Günaydın arkadaşlar 16.haftaya girdim, benimki de erkek ikili test sonucum da iyi çıktı ancak doktorum illa Nıpt testini de yaptırın içimiz rahat etsin diyor. Yaptıran var mı? Veya yaptırmalı mıyız?
Canım para tuzağı gerek yok bence ya özellikle test normal çıktığı halde doktorların içimiz rahat etsin deyip hamile bayanların bu süreçte korku ile her şeyi yapacaklarını bildikleri için bunu söylediklerini düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar 16.haftaya girdim, benimki de erkek ikili test sonucum da iyi çıktı ancak doktorum illa Nıpt testini de yaptırın içimiz rahat etsin diyor. Yaptıran var mı? Veya yaptırmalı mıyız?

eğer ki yaş faktörünüz varsa kesinlikle yaptırın. Fetal dna testinin doğruluğu %99. Ben yaptırdım genoks diye bir yere.Sonuç 10 günde çıktı. 2300 TL ücreti. Benim şükür temiz çıktı

Gunaydin canim, benim doktorum dedi ki ya dna testi yaptir ya da 2 li, eger 2li kotu cikarsa kesin yaptir derim ama suanda tercih senin dedi. Ben direkt dna testi yaptirdim. Bildigim kdariyla 2 li iyi cikanlarda yaptir demiyorlar ama senin doktorun degisik olmus...

Ben de aynı durumdayım sivilcelenme ve hapşırma başladı. Gebeliğin başından beri mutlaka günde en az 3 kez hapşırıyorum :) bir de ufak ufak egzamalar çıkıyor bende cilt kuruluğu gibi

Ben de aynı durumdayım sivilcelenme ve hapşırma başladı. Gebeliğin başından beri mutlaka günde en az 3 kez hapşırıyorum :) bir de ufak ufak egzamalar çıkıyor bende cilt kuruluğu gibi
Aaa bende çok hapşırıyorum gebelikle ilgisi var mıymış hiç dikkat etmedim aslında gebelikten beri var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…