2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy gecmis olsun canim, ayaklarini sicak tut havalar cok dengesiz bir de suyu olculu ic, surahi ya da 1.5 litrelik siselerde ne kadr ictigini takip et muhakkak :KK43: insallah gecer biran once
Öyle yapıyorum kuzum şişe ile içiyorum

Ya kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu

Ya kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
Ben de uyuyamadım. Bu aralar uyuyasım yok geceleri resmen darlanıyorum sabaha karşı uyumak istiyorum. Hiç bisey olmamistir kötü düsünme ilk üç ay bitti artık o riskler cook azaldi

Aynı hisleri geçen hafta yaşadım durdurdum kendimi gitmedim doktora. Ben kendimi kötü hissedince falan korkuyorum bisey mi oldu diye vucudumda bi gariplik olunca

Aynı hisleri geçen hafta yaşadım durdurdum kendimi gitmedim doktora. Ben kendimi kötü hissedince falan korkuyorum bisey mi oldu diye vucudumda bi gariplik olunca
Ay bilmiyorum kuzum. Biraz bulantılar bitti daha sağlıklıyız sanırım o yüzden bu evham. 😏
Gece ezan okunuyordu kalktım. Namaz için abdest alıyorum diyorum kendi kendime ya benim midem bulanmalı şuan kesin bişey oldu dedim. Bi kustum😀😀😀 çok şükür dedim sonra. İnan bulantı bile nimetmiş ya.
sabah uyandım niye bulanmıyor diyorum yine off 😒😒

Annelik delilik derlerdi de hep bi anlam veremezdim masallah bu gruptaki annelerin nerdeyse hepsi evhamli ben dahil 🙈 ayni duygularla gecen hafta acile gittim eger kontrolune daha cook varsa dusunebilirsin canim gitmeyi ama yakinsa gitme bence ❤️ Gececek.. bunlarin hepsi bize beynimizin oyunlari da istee gel gor dayanmasi cok zor 🥰

Ay bilmiyorum kuzum. Biraz bulantılar bitti daha sağlıklıyız sanırım o yüzden bu evham. 😏
Gece ezan okunuyordu kalktım. Namaz için abdest alıyorum diyorum kendi kendime ya benim midem bulanmalı şuan kesin bişey oldu dedim. Bi kustum😀😀😀 çok şükür dedim sonra. İnan bulantı bile nimetmiş ya.
sabah uyandım niye bulanmıyor diyorum yine off 😒😒
Bulantılarım geçtiğinden beri ben de senin gibiyim . Bi De göbeğim iniyor arada bir kuruyorum da kuruyorum . Keşke anneler gözleriyle Ultrason gibi bebeklerini görebilseler O zman ne güzel olurdu

Amiiin ya inşallah 😍 rezene içiyordu bebeği olan arkadaşım o süt yapsın diye miydi şimdi çay deyince aklıma geldi 😊
Rezene de çok içtim onu gaz olmasın diye içiyordum. Lactamil sallama çayları var tadı da çok hoşuma gitmişti, kutu içecekler vardı onları da çok tükettim bol sıvı en güzeli

Annelik delilik derlerdi de hep bi anlam veremezdim masallah bu gruptaki annelerin nerdeyse hepsi evhamli ben dahil 🙈 ayni duygularla gecen hafta acile gittim eger kontrolune daha cook varsa dusunebilirsin canim gitmeyi ama yakinsa gitme bence ❤ Gececek.. bunlarin hepsi bize beynimizin oyunlari da istee gel gor dayanmasi cok zor 🥰
20.haftada gel dedi doktor. Bugün istesemde gidemem ben gitmeye muayne biter hafta sonu 12 ye kadar. Boşuna evham yapıyorum demi. Düşünmeyim bebeğime bunu hissettirmeyim diyorum ama yapamıyorum 😔

Bulantılarım geçtiğinden beri ben de senin gibiyim . Bi De göbeğim iniyor arada bir kuruyorum da kuruyorum . Keşke anneler gözleriyle Ultrason gibi bebeklerini görebilseler O zman ne güzel olurdu
Ayy evet ya çok güzel olurdu. Göbeğime çok takılmıyorum canım bence sende takılma çünkü gaz oldukça daha çok büyüyor. Ama bulantının geçmesi ahhh işte hem iyi hem kötü oldu😟

15+3 göbeği ☺️
3.gebeliğim göbeğim şimdilik bu 🌝

Eklentiler

• CYMERA_20200926_102732.jpg
    CYMERA_20200926_102732.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 69
Ay teşekkür ederim 😍 bunu duymaya ihtiyacım varmış onu anladım 😅 bu sefer erken çıktı göbeğim normalde 7.aydan sonra çıkardı zaten çok da belli etmezdi kilo almışım sanıyodu millet
Ama şuan da çok değil ki🙂 gerçi normali nasıl bilmiyorum bende 😀

20.haftada gel dedi doktor. Bugün istesemde gidemem ben gitmeye muayne biter hafta sonu 12 ye kadar. Boşuna evham yapıyorum demi. Düşünmeyim bebeğime bunu hissettirmeyim diyorum ama yapamıyorum 😔
Buyuk ihtimal bosuna yapiyorsun canim, ben de bosuna yapmistim cunku.. cidden bi hissetsek su sipalari rahatlicaz yemin ederim🙏🏻

X