- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
GeldimCanım yine mi banlandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeldimCanım yine mi banlandın
Gayet fit bir anne görüntün var maşallahKizlar took karna fırladı benim gobek acken tokken bayaa fazla fark oluyor ys birde dar giyiyim dedim bayada sis gobek firladi popo ayri gidiyoEki Görüntüle 2696610
Hoşbulduk çiçeğimmmmK KurkmantoluS Hoşgeldiniz efenim
Erkek bebek göbüşü mü sivri oluyordu kızKizlar took karna fırladı benim gobek acken tokken bayaa fazla fark oluyor ys birde dar giyiyim dedim bayada sis gobek firladi popo ayri gidiyoEki Görüntüle 2696610
EvetErkek bebek göbüşü mü sivri oluyordu kız
Kuzum sabretmekten başka çarem yok bu aya kadar sık sık gidiyordum ama artık başladık ayda bir kontrol olayına. Arada devlet hastanesine kaçarım falan diyordum poliklinikler kapandı pandemi hastanesi oldu yeniden, babam mart ayında covid-19 a yakalandı çok ağır geçirdi yani virüse yakalanma korkumdan dolayı evde dururum daha iyi diyorumBravo. Ben senin kadar sabırlı değilim maalesef. Benim kontrollerim haftada 1 di. Şimdi 2 haftada 1 oldu. Ayda 1 için daha çok yolum var benim bebeklerimiz iyidir allahın izniyle ❤
Sorma sorma 79 kiloyum sagol canimGayet fit bir anne görüntün var maşallah
Tam erkek bebek göbeğiKizlar took karna fırladı benim gobek acken tokken bayaa fazla fark oluyor ys birde dar giyiyim dedim bayada sis gobek firladi popo ayri gidiyoEki Görüntüle 2696610
demekki dogru bu sekil olayi erkek sivri kiz yuvarlakTam erkek bebek göbeği
Kuzum sen gündüz banlı görünmüyordun bu sabah geldin galiba ama yeni girdin daha galiba foruma.Hoşbulduk çiçeğimmmm
Bugün banlı olduğum için çok üzgünüm. Dün gece hiç uyuyamadım o kadar kasığım ağrıdıki. Sabaha kadar içim içimi yedi bişey mi oldu acaba diye. Sabaha doğru geçti. Öğlen tekrar başladı. Heralde üşüttüm ve enfeksiyon tekrar başladı. Şuan yok Allahtan. Artık hissetsem de rahatlasam yaa
Haklısın kuzum. Dışarısı çok kötü. Baban içinde çok üzüldüm.unarım artık iyidir Bende mecbutiyetten gidiyorum. Yoksa hiçbir yere çıktığım yok başka. Tam anlamıyla bir hissetsek minnoşlarımızı, o zaman içimiz daha da rahat olacakKuzum sabretmekten başka çarem yok bu aya kadar sık sık gidiyordum ama artık başladık ayda bir kontrol olayına. Arada devlet hastanesine kaçarım falan diyordum poliklinikler kapandı pandemi hastanesi oldu yeniden, babam mart ayında covid-19 a yakalandı çok ağır geçirdi yani virüse yakalanma korkumdan dolayı evde dururum daha iyi diyorum
Bebek buyudugu icin normal kasik agrilari . Az.kalmis hissetmene cnm az.dahA sabretHoşbulduk çiçeğimmmm
Bugün banlı olduğum için çok üzgünüm. Dün gece hiç uyuyamadım o kadar kasığım ağrıdıki. Sabaha kadar içim içimi yedi bişey mi oldu acaba diye. Sabaha doğru geçti. Öğlen tekrar başladı. Heralde üşüttüm ve enfeksiyon tekrar başladı. Şuan yok Allahtan. Artık hissetsem de rahatlasam yaa
Bencede benim belim kalmadı, yayıldı resmen yanlara doğrudemekki dogru bu sekil olayi erkek sivri kiz yuvarlak
Daha cok sisicez bunlar baslangic iyi olsunlar büyüsünler deBencede benim belim kalmadı, yayıldı resmen yanlara doğru
İyi kuzum iyi 21 gün yoğun bakımda yattı uyutulup entübe edildi bu süreçte. Ölümün eşiğinden döndü. Mahvolmuştu ciğerleri. Allah kimseye vermesin bitsin gitsin artık şu illet inşallah.Haklısın kuzum. Dışarısı çok kötü. Baban içinde çok üzüldüm.unarım artık iyidir Bende mecbutiyetten gidiyorum. Yoksa hiçbir yere çıktığım yok başka. Tam anlamıyla bir hissetsek minnoşlarımızı, o zaman içimiz daha da rahat olacak
3 lü test gereksizmiş. 2 lide 10000 lerde çıkan risk.. 423 lerde çıktı 3 lüde.Nifty testini önerdi doktor. Yapmayacağımı bildirdim.
Entübe falan zor bir süreç geçirmiş baban ama atlatmış şükürler olsunki.. kendi işinizse gitme bencede eşin idare etsin artıkİyi kuzum iyi 21 gün yoğun bakımda yattı uyutulup entübe edildi bu süreçte. Ölümün eşiğinden döndü. Mahvolmuştu ciğerleri. Allah kimseye vermesin bitsin gitsin artık şu illet inşallah.
Hastaneye çıkınca ya da mecburi bir isim olup çıktığım da falan bebek mağazalarına bakıyorum ama azıcık. Bir de biz de esnafiz dükkana inmem gerekiyor. Vakalar yükselmeye başladığından beri bensiz idare edin gelmek istemiyorum diyorum artık
Çok merak ediyorum tam olarak ne zaman hissedeceğiz, inşallah yakındır.
Valla kuzum inanılmaz zordu yogunbakımdayken doktor hiç umutlu konuşmuyordu anlatmakla bitmez o günler yaşadığımız şeyleri, 21 gün 21 yıl gibi geldi bize. Yogunbakimdan çıktıktan sonraki gün komaya girdi gözümün önünden gitmiyor ya felç vurdu ya da ölüyor dedim.. Şeker komasına girmiş meğer. Dibe vurmuş şekeri. Zaten 16 kg vermiş yattığı yerde, kolay olmadı toparlanma süreci ama artık baya baya iyi şükür.Entübe falan zor bir süreç geçirmiş baban ama atlatmış şükürler olsunki.. kendi işinizse gitme bencede eşin idare etsin artık
20 olmadan kesin tekmelerini hissederiz
Havalar soğuyor ondan mı acaba. Kuzum cumartesi verdm idrar. Lökosit 30 olmuşKuzum sen gündüz banlı görünmüyordun bu sabah geldin galiba ama yeni girdin daha galiba foruma.
Al benden de o kadar dün değil evvelsi gün aynısı oldu valla acile gitmeyi bile düşündüm bu ara ne oluyor kasık ağrıları çoğalmaya başladı birkaç arkadaşta daha olmuş. Dikkat et kendine kontrol ne zaman bi idrar testi mi versen acaba
Az kaldı az, hissedeceğiz nasipse insallah.
İnşallah kuzum bi hissetsem yine daha rahat olcam. En azından bişeye kafam takılınca hissetmeye çalışcamBebek buyudugu icin normal kasik agrilari . Az.kalmis hissetmene cnm az.dahA sabret